fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

Temptation Days: Τα finest design items που μπορείτε να αποκτήσετε σε άκρως δελεαστικές τιμές

Η Roche Bobois επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που βλέπουμε το σπίτι μας


Temptation Days: Τα finest design items που μπορείτε να αποκτήσετε σε άκρως δελεαστικές τιμές

Το σπίτι αποτελεί το αιώνιο «καταφύγιο» μας που δεν σταματά να μας προσφέρει την «ζεστασιά» και την ασφάλεια που χρειαζόμαστε, ιδιαίτερα σε αβέβαιους καιρούς. Θέτοντας ως στόχο την ανανέωσή του, εφευρίσκουμε νέους τρόπους για να εξελίσσουμε την εικόνα του και να το ανανεώνουμε με κάθε μέσο. Ωστόσο, συχνά, οι μεγάλες αλλαγές σημαίνουν και απρόσιτα bugdet. Η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία επίπλων, Roche Bobois, δημιουργεί την ιδανική ευκαιρία για να επαναπροσδιορίζει κανείς τη σχέση του με το σπίτι, προσφέροντας νέες ιδέες και προτάσεις που θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα, ενώ παράλληλα θα ικανοποιούν πλήρως την αισθητική σας. Με ένα δελεαστικό 10ήμερο τιμών -από την Παρασκευή 14 έως τη Δευτέρα 24 Μαΐου- σε όλες τις νέες συλλογές της, η Roche Bobois σας προκαλεί σε μία μοναδική "Temptation Days" περίοδο, όπου μπορείτε να αποκτήσετε όλα εκείνα που θα δώσουν έναν stylish «αέρα» στην κατοικία σας! 

Τα finest design items και πώς να τα εισάγετε στους χώρους σας!

Living Room

2020-1-player-canapes-droits-amb-pdf-ht-1.jpg


Ίσως ο πιο σημαντικός χώρος της κατοικίας μας, καθώς σε αυτόν περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας καθώς και ποιοτικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Το καθιστικό μας μπορεί να αναδειχθεί πλήρως με την προσθήκη ενός εντυπωσιακού coffee table όπως του τραπεζιού Corail, το οποίο αποτελεί μία σημαντική καινοτομία, αφού η βάση του κατασκευάζεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή. Σε συνδυασμό με μοντέρνες προτάσεις σε έπιπλα σαλονιού, όπως κονσόλες για την τηλεόραση με μινιμαλιστικό χαρακτήρα, μαξιλάρια με εντυπωσιακά prints και βιβλιοθήκες με σύγχρονη αισθητική, που αποτελούν αντικείμενα που θυμίζουν έργα τέχνης, η κατοικία είναι έτοιμη να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι.

Office Area 

2021-1-toccata-bibliotheques-amb-pdf-ht.jpg


Με τις καινούριες συνθήκες που επέβαλε η πραγματικότητα της πανδημίας, το γραφείο του σπιτιού μας έγινε ένας από τους πιο πολυσύχναστους χώρους του σπιτιού μας. Άνεση, φως και stylish αξεσουάρ για το home office μας είναι απαραίτητα ώστε να δημιουργηθεί το απόλυτο σκηνικό που θα συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας. Έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα με γεωμετρικές γραμμές και art deco επιρροές από τη δεκαετία του '20 ξεχωρίζουν στην ανοιξιάτικη συλλογή της Roche Bobois. To γραφείο Calligraphie σε σκούρο καφέ χρώμα μπορεί να αποτελέσει ένα must-have statement κομμάτι για το γραφείο του σπιτιού μας. Ταιριάξτε το με το επιτραπέζιο φωτιστικό, Phase, το οποίο θα δώσει διαχρονικό χαρακτήρα στον χώρο σας και θα φωτίσει τα κατάλληλα σημεία του γι' αυτήν την περίοδο.

Dining Table

2021-1-rio-epanema-tables-repas-amb-pdf-ht-gidZn.jpg


O χώρος όπου η οικογένεια ενώνεται και μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα, η τραπεζαρία, δεν μπορεί να λείπει από τις γωνιές της κατοικίας που χρειάζονται ανανέωση. Ένα γυάλινο μεγάλο dining table, όπως το Rio Ipanema αποτελεί παράδειγμα ότι ένα και μόνο iconic piece μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου έναν χώρο. Ως ιδανική προσθήκη στην τραπεζαρία μας, όταν συνδυαστεί με τα κατάλληλα γεωμετρικά διακοσμητικά items, αλλά και «ντυθεί» με βάζα από πολύχρωμα λουλούδια και παστέλ αποχρώσεις τότε αναδεικνύει έναν απόλυτα μοντέρνο '70s «αέρα» που χαρακτηρίζει την καινούρια συλλογή της Roche Bobois.

Outdoors

mah-jong-outdoor-hdc-4c2ep.jpg


Βρισκόμαστε προς στο τέλος της άνοιξης και προσμονούμε τη γλυκιά άφιξη του καλοκαιριού που επιτάσσει να απολαμβάνουμε όλο και περισσότερο τους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας μας. Γεμάτη χρώματα κι επιλογές που συνδυάζουν την άνεση, χρηστικότητα, αλλά και το σύγχρονο design, η αποκλειστική συλλογή stretch υφασμάτων της Roche Bobois για εξωτερικούς χώρους ντύνει τον καναπέ Informel και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό. Η κολεξιόν αυτή έχει εξαιρετική αντοχή ενάντια στις διάφορες καιρικές συνθήκες, ενώ διατηρεί απαλότητα στην αφή -ιδανική και για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Επιλέξτε outdoor έπιπλα σε έντονα χρώματα με προσεγμένο χαρακτήρα και δημιουργήστε το απόλυτο summer setting στη δική σας βεράντα!

Το καλύτερο; Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου έμπειροι interior designers θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια των ονείρων σας, και επωφεληθείτε από τις "Temptations Days" και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές! 

Αυτή την άνοιξη, ενδώστε στον πειρασμό της Roche Bobois!

Info

Καταστήματα Roche Bobois,

Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι Τ. 210 6711700.
Λ. Ποσειδώνος 55, ‘Άλιμος Τ. 210 9859040

www.roche-bobois.com, greece@roche-bobois.com, facebook: Roche Bobois Grѐce

1

Couch Outdoor

Informel SEE MORE

2

Desk

Calligraphie SEE MORE

3

Cocktail Table Outdoor

Rocket SEE MORE

4

Cushion

Vandergrift SEE MORE

5

Coffee Table

Paris Paname SEE MORE

6

Sofa

Player 2 SEE MORE

7

Dining Table

Rio Ipanema SEE MORE

8

Table Lamp

Phase SEE MORE

9

Bookcase

Primordial SEE MORE

10

Armchair

Informel SEE MORE