fbpixel

Search icon
Search
Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Οι stars που θα παρευρεθούν και ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
PEOPLE & MOMENTS

Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων 2024: Οι stars που θα παρευρεθούν και ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Με αέρα Hollywood θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη βραδιά αυτήν την Κυριακή


Αυτήν την Κυριακή 11 Αυγούστου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και οι φήμες για τους stars που θα βρεθούν εκεί ολοένα και αυξάνονται. Η μεγάλη βραδιά που όλοι περιμένουμε θα έχει τίτλο "Records" και θα λάβει χώρα στο Stade de France, στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες. Η τελετή έναρξης προκάλεσε πληθώρα κριτικών -άλλες θετικές και άλλες αρνητικές-, ενώ τώρα η σκυτάλη περνάει στο Los Angeles, εκεί όπου θα γίνουν οι επόμενοι Ολυμπιακοί, το 2028. 

Παρακάτω, αναλύουμε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το βράδυ της Κυριακής και, παράλληλα, βλέπουμε ποιοι θα είναι σύμφωνα με τις φήμες οι stars που θα τιμήσουν την Πόλη του Φωτός με την παρουσία τους.

O καλλιτεχνικός διευθυντής, Thomas Jolly, και ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Thierry Reboul, έχουν βάλει τα δυνατά τους για μια βραδιά που πρόκειται να μείνει αξέχαστη, ενώ οι A-listers των ΗΠΑ θα φέρουν αέρα Hollywood για να κλείσει η τελετή με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Σύμφωνα με το Variety, η Billie Eilish, οι Red Hot Chili Peppers και ο Snoop Dogg θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε ένα μουσικό μέρος της τελετής λήξης με θέμα το Los Angeles.

shutterstock-1616584348.jpg
Billie Eilish


Αυτές οι εμφανίσεις είναι οι πιο πρόσφατες που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο της τελετής λήξης, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης τα γαλλικά συγκροτήματα AIR και Phoenix, καθώς και μια ακροβατική στιγμή από τον Tom Cruise. Μια πηγή αναφέρει για τον ηθοποιό: «Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα αυτά... και στην πραγματικότητα είναι αυτός που προσέγγισε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για να κάνει μια σειρά από ακροβατικά για να γεφυρώσει τους Αγώνες του Παρισιού και του Los Angeles».

Στο σημείο αυτό θυμόμαστε, πως ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει ξανά σε ολυμπιακή τελετή, το 2004 συγκεκριμένα, όταν βοήθησε να μεταφερθεί η δάδα μέσω του Los Angeles ως μέρος μιας σκυταλοδρομίας σε όλο τον κόσμο ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

1200x675-cmsv2-5de2b1e4-1841-5192-99aa-29c2e10b25b1-8624238.webp
Tom Cruise


O Reboul, παραγωγός της αμφιλεγόμενης τελετής έναρξης, δήλωσε ότι ο Jolly ετοιμάζει ένα show που θα χρησιμοποιεί την «επιστημονική φαντασία» και τη «δυστοπία» για να τονίσει την ανάγκη διατήρησης των Ολυμπιακών Αγώνων και του κόσμου μας. Άλλοι stars που βρίσκονται στο Παρίσι και ίσως να βρεθούν στην τελετή λήξης είναι η σκηνοθέτις της Barbie, Greta Gerwig, η Michelle Yeoh, ο Ryan Gosling και η Eva Mendes, ενώ πολλοιί υποστήριξαν πως θα εμφανιστεί και ο Leonardo DiCaprio.

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Amélie Oudéa-Castéra, δήλωσε στο ραδιόφωνο FranceInfo ότι έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη» ότι ο Jolly και η ομάδα του θα «εντυπωσιάσουν τον κόσμο» για άλλη μια φορά. Πρόσθεσε επίσης ότι θα υπάρχει μια «γαλλική πινελιά αν και σε electro-pop ύφος, που έχει επιτυχία παγκοσμίως».

snoop-dogg-olympics-basketball-2024-billboard-1548.webp
Snoop Dogg


Στο τέλος της τελετής λήξης, η δήμαρχος της πόλης του Los Angeles Karen Bass θα παραλάβει την ολυμπιακή δάδα από τη δήμαρχο του Παρισιού Anne Hidalgo και θα τη μεταφέρει στη γαλλική πρωτεύουσα. Η διοργάνωση θα ελεγχθεί σε μεγάλο βαθμό, ακόμη περισσότερο όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας, μετά τις πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση στην περιοδεία Eras Tour της Taylor Swift, που ακυρώθηκε στην Αυστρία. Φήμες λένε ότι ενδέχεται να τραγουδήσει στο Παρίσι, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Info:
Οι Θερινοί Αγώνες του Los Angeles θα διεξαχθούν από τις 14 έως τις 30 Ιουλίου 2028.

Με πληροφορίες από Euronews