fbpixel

Search icon
Search
Τα υπέροχα κουρέματα δεν γερνούν ποτέ - αυτά φαίνονται ιδιαίτερα κομψά σε γυναίκες άνω των 60
HAIR & NAILS

Τα υπέροχα κουρέματα δεν γερνούν ποτέ - αυτά φαίνονται ιδιαίτερα κομψά σε γυναίκες άνω των 60

Σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο κούρεμα στα 60 σας; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος


Στη δεκαετία των 60 και μετά, πιθανότατα έχετε αναπτύξει μια ατομική αίσθηση του στιλ σας. Ξέρετε τι σας αρέσει, τι σας ταιριάζει και τι δεν σας αρέσει. Όπως βλέπετε συχνά στις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου, το προσωπικό στιλ γίνεται όλο και καλύτερο με την ηλικία - και αυτό περιλαμβάνει και το κούρεμά σας. 

Αλλά κάθε τόσο, είναι ωραίο να αλλάζετε τα μαλλιά σας, και ένα νέο κούρεμα ή χτένισμα μπορεί συχνά να είναι ακριβώς το εισιτήριο για την ανανέωση της εμφάνισής σας, είτε θέλετε να επιλέξετε ένα πιο κοντό κούρεμα, όπως ένα bob χτένισμα, είτε να διατηρήσετε τα μήκη σας με ένα μεσαίου μήκους κούρεμα. Τα μαλλιά μας περνούν αρκετές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ζωής μας, και αυτό που δούλευε για εσάς πριν από δέκα χρόνια μπορεί να μην σας εξυπηρετεί τώρα. Κάθε φορά που ρωτάω κομμωτές για τα καλύτερα χτενίσματα για γυναίκες άνω των 60 ετών, συνήθως λένε το ίδιο πράγμα: τα υπέροχα κουρέματα δεν γερνούν ποτέ. Οι τάσεις στα μαλλιά έρχονται και φεύγουν, αλλά τα κλασικά κουρέματα ξεπερνούν τις μόδες και παραμένουν πάντα κομψά - το θέμα είναι να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Για αυτό και εμείς συλλέξαμε τα διαχρονικά hairstyles που φαίνονται ιδιαίτερα κομψά σε γυναίκες άνω των 60!

Αρχικά, πώς να φροντίσετε τα μαλλιά σας στα 60 σας και έπειτα;

Για τις γυναίκες άνω των 60 ετών, η διατήρηση της υγείας και της κατάστασης των μαλλιών σας είναι υψίστης σημασίας. Καθώς τα μαλλιά φυσικά λεπταίνουν και χάνουν μέρος της ελαστικότητάς τους με την ηλικία, η εστίαση σε θεραπείες που θρέφουν και ενισχύουν τα μαλλιά είναι απαραίτητη. Αυτό όχι μόνο βοηθά στη βελτιστοποίηση του όγκου και της ζωτικότητας των μαλλιών σας, αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι η ανόρθωση των ριζών προσθέτει ισορροπία και ενισχύει τη συνολική αισθητική. Η τακτική χρήση προϊόντων ενυδάτωσης, όγκου και δημιουργίας δεσμών μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στη διατήρηση της καλύτερης εμφάνισης των μαλλιών σας.

fa3dfde54262b7a6d76d4348d37fc021.jpg

Αγκαλιάστε τη φυσική υφή των μαλλιών σας

Το υπερβολικό θερμικό styling μπορεί να έχει επιπτώσεις, γι' αυτό δώστε προτεραιότητα στο στέγνωμα στον αέρα, όπου είναι δυνατόν, για να διατηρήσετε την υγεία των μαλλιών σας. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν στον αέρα ή χρησιμοποιήστε προϊόντα styling που ενισχύουν τη φυσική σας μπούκλα ή το κύμα. Αυτό μειώνει τη ζημιά από το θερμικό styling και δίνει μια πιο φυσική, αβίαστη εμφάνιση.

Τα καλύτερα χτενίσματα για γυναίκες άνω των 60

Αυτά τα πολυτελή χτενίσματα και οι συμβουλές έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις γυναίκες άνω των 60 ετών να διατηρήσουν όμορφα, υγιή μαλλιά που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους και στις προσωπικές προτιμήσεις τους. Είτε προτιμάτε τις απαλές μπούκλες, τα μοντέρνα pixie κοψίματα ή τα ευέλικτα στιλ μέχρι τον ώμο, υπάρχουν πολλές επιλογές για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε. Αγκαλιάστε τα μαλλιά σας με αυτοπεποίθηση και στυλ και να θυμάστε πάντα ότι τα σωστά προϊόντα μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά!

1. Soft Layered Waves

stighmiotipo-othonis-604.png

Μερικές στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο και ένα κούρεμα μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε τα μακριά μαλλιά που χρειάζονται ανανέωση χωρίς να χάσετε πολύ μήκος, όπως δείχνει η Michelle Pfeiffer. Οι απαλές μπούκλες με στρώσεις προσθέτουν όγκο και κίνηση, κάνοντας τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο ζωντανά. Είναι μια κολακευτική εμφάνιση που φέρνει μια νεανική νότα στα μαλλιά. Στο κομμωτήριο, ζητήστε χαλαρές μπούκλες με στρώσεις που πλαισιώνουν το πρόσωπο για να ενισχύσετε το φυσικό σχήμα του προσώπου σας.

2. Μακρύ Pixie Cut

stighmiotipo-othonis-605.png

Το pixie cut είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που είναι ένα υπέροχο χτένισμα για γυναίκες άνω των 60 ετών που θέλουν ένα κοντό χτένισμα. Λατρεύουμε αυτό το look στη Viola Davis. Αυτό το κομψό, μοντέρνο κούρεμα είναι εύκολο στη συντήρηση και προσθέτει μια σύγχρονη αιχμή. Το μεγαλύτερο μήκος γύρω από το πρόσωπο μαλακώνει το βλέμμα, καθιστώντας το καθολικά κολακευτικό. Στο κομμωτήριο, ζητήστε ένα μακρύ pixie cut με μαλακές στρώσεις και χρησιμοποιήστε ένα σπρέι υφής για να προσθέσετε ορισμό και σώμα.

3. Structured Short Cuts

stighmiotipo-othonis-606.png

Η Anna Wintour είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο διαχρονικό μπορεί να είναι ένα bob κούρεμα, ιδιαίτερα με την κομψή σιλουέτα για την οποία έχει γίνει γνωστή. Τα κουρέματα με ισχυρή δομή και γραφικά σχήματα παρέχουν μια καθορισμένη εμφάνιση που ενισχύει τη φυσική υφή και δίνει μια στοχευμένη εμφάνιση. Οι τεχνικές κοπής ακριβείας βοηθούν στη δημιουργία αιχμηρών γραμμών και γωνιών που διατηρούν το σχήμα τους και είναι εύκολο να διαμορφωθούν, οπότε ζητήστε ένα γραφικό bob ή ένα δομημένο pixie με αιχμηρές, καθαρές γραμμές.

4. Μακρύ Bob

stighmiotipo-othonis-607.png

Τοποθετημένο ανάμεσα στο σαγόνι και τις κλείδες, το μακρύ bob είναι ένα ευέλικτο κούρεμα που μπορεί να ταιριάζει σε όλους. Πόσο κομψές φαίνονται οι μπούκλες της Angela Bassett εδώ; Αυτό το μακρύτερο bob παρέχει επιλογές styling και ταιριάζει σε διάφορες υφές μαλλιών και πρόσωπα. Το κλειδί; Το παν είναι να προσθέσετε υφή, οπότε ζητήστε στρώσεις για να δώσετε στα μαλλιά σας σώμα και κίνηση. Μπορεί να διαμορφωθεί με τόσους πολλούς τρόπους, από ίσιο και κομψό μέχρι κύματα παραλίας και ενίσχυση των φυσικών μπουκλών.