fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα wardrobe essentials που πρέπει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις

Με το Mosty.com σας προτείνουμε τις πιο fashionable επιλογές


Τα wardrobe essentials που πρέπει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις

Η περίοδος των εκπτώσεων αποτελεί την ιδανική αφορμή για να εμπλουτίσουμε και να ανανεώσουμε τη συλλογή μας και να επενδύσουμε σε κομμάτια που θα μπορούν να σταθούν στα καθημερινά μας σύνολα και την επόμενη σεζόν. Όποιες κι αν είναι οι τάσεις που κυριαρχούν υπάρχουν κάποια items, τα λεγόμενα essentials, που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και ευελιξία. Με λίγα λόγια είναι τα σχέδια εκείνα που μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, να πάρουν το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε και παράλληλα να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης collection γίνεται ευκολότερη και πιο fun στον απόλυτο online fashion προορισμό, Mosty.com, όπου η elegant αισθητική συναντά την άριστη ποιότητα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο fashionable wardrobe essentials που αξίζει να προσθέσετε στην to buy list σας!

Beige coat

f30bf9743cc160fa164bc4b583c6070f.jpg
Image source: @popsugar

Το μπεζ είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο «βασιλιάς» των ουδέτερων χρωμάτων. Προσδίδει κομψότητα και elegant αισθητική σε κάθε μας εμφάνιση. All time classic και ανεπιτήδευτα classy ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους. Μοιάζει υπέροχο τόσο με ανοιχτές όσο και με σκούρες αποχρώσεις. Οι εκδοχές του είναι πολλές, ανάλογα με το στιλ και τις ανάγκες σας. Χαρίστε ποικιλία στη συλλογή σας και επιλέξτε σιλουέτες που θα προσφέρουν κίνηση στην εικόνα σας.

Midi dress 

1585fa54013bb8436e06f032d1a506b5-7Hjxd.jpg


Τα φορέματα αποτελούν το απόλυτο hero-item, ανεξαρτήτως εποχής. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι midi εκδοχές είναι οι πιο συχνές και πρακτικές. Υπέροχα σχέδια για κάθε στιλ θα αναδείξουν με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα σας, ενώ παράλληλα ταιριάζουν με όλα τα παπούτσια της συλλογής. Hot combo της σεζόν είναι μαζί με knee high boots, προσφέροντας μια polished αισθητική στην εικόνα σας. Μπορείτε να κινηθείτε σε μονοχρωμίες αλλά και σε prints για πιο «παιχνιδιάρικες» εμφανίσεις. Μην ξεχνάτε ότι πρώτα στις επιλογές των fashionistas για τη χειμερινή περίοδο είναι τα animal μοτίβα, για πιο δυναμικές εικόνες.

Black blazer

7790cf136e3e1893b586a3a1491934bb.jpg


Ένα σακάκι μπορεί να συνοδεύσει κάθε γυναικεία εμφάνιση. Μάλιστα, μπορεί να πάρει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, από πανωφόρι, βασικό μέρος ενός κοστουμιού αλλά να συνδυαστεί και ξεχωριστά μαζί μ' ένα πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα αποτελεί ιδανική επιλογή για τις ημέρες που επιθυμείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο layering. H μαύρη εκδοχή του δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, καθώς προσφέρει την απόλυτη tailored αισθητική και κομψότητα. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων επενδύστε σ΄ένα black blazer που θα μπορεί να σας συνοδεύσει στις εμφανίσεις σας για πολλά χρόνια. 

White shirt

5011fb405bf07eb8ce7e2bc4c32f9ef3.jpg


Το λευκό πουκάμισο μαζί με το LBD και το jean ανήκουν στα πιο διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion, όσες τάσεις κι αν κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα white shirt ταιριάζει με όλα και μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε να του δώσετε. Είναι το κομμάτι «μπαλαντέρ» που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ήδη υπάρχοντα pieces της γκαρνταρόμπας σας. Δημιουργήστε ποικιλία στις συλλογές σας με διάφορα σχέδια, από πιο αυστηρές σιλουέτες μέχρι πιο romantic designs με φουσκωτά μανίκια και peter pan γιακάδες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά.

Denim pants

05f84c27ffc2db280fbe6d253de618d2.jpg


Δεν γίνεται να κάνουμε λόγο για wardrobe essentials και να μην αναφερθούμε στα τζιν παντελόνια. Η δυναμική και η θέση που έχουν στις εμφανίσεις μας είναι γνωστή, γι' αυτό η συχνή ανανέωση τους είναι αναγκαία. Τη φετινή σεζόν, αφήνουμε τα κλασικά blue jeans στην άκρη και τη σκυτάλη παίρνουν οι πιο σκούρες εκδοχές, μαύρες και γκρι, οι οποίες προσφέρουν μια πιο polished essence. Έχετε την ευκαιρία να τα εντάξετε τόσο στα office looks σας μαζί με shirts & blazers όσο και στις βραδινές εξόδους με night tops ή bras.

Tailored trousers

b8b70b4b938de951909b12f5c44731da.jpg


Το tailored style έχει απογειώσει τη φήμη του τις τελευταίες σεζόν και οι απανταχού fashion lovers μας δείχνουν συνεχώς τον τρόπο να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας. Βασικό στοιχείο για πλήρως επιτυχημένα σύνολα αποτελούν τα παντελόνια. Χαρακτηρίζονται από πολλή άνεση και πρακτικότητα, καθώς μπορούν μας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων από τις πιο casual μέχρι τις πιο formal. Ο ψηλόμεσος χαρακτήρας τους και το άνοιγμα στο τελείωμα κολακεύει τη σιλουέτα, καθώς την κάνει να φαίνεται πιο ψηλή και αδύνατη. 

1

Sara Leopard dress

MalloryTheLabel BUY HERE

2

Vassia black jacket

Milla BUY HERE

3

White wrap shirt

Miro BUY HERE

4

Selena black denim pants

Mallory the Label BUY HERE

5

Crista black high-waist pants

Manolo BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com