fbpixel

Search icon
Search
Τα βραδινά γεύματα που προτιμούν οι Α-list stars
WELLNESS

Τα βραδινά γεύματα που προτιμούν οι Α-list stars

Αντλήστε έμπνευση και δοκιμάστε τα σήμερα κιόλας!


Πόσες φορές έχετε βρεθεί στο αιώνιο δίλημμα του “Τι να φάω σήμερα το βράδυ;”. Ελαφρύ, γευστικό, ισορροπημένο και εύκολο στην προετοιμασία του...αυτοί είναι οι παράγοντες και τα χαρακτηριστικά, στα οποία πρέπει να δώσετε έμφαση, ώστε να προσπαθήσετε να μην παρεκκλίνετε από το καθημερινό διατροφικό σας πρόγραμμα. Για να σας διευκολύνουμε, λοιπόν, και να σας βοηθήσουμε να αντλήσετε έμπνευση και να δημιουργήσετε εύγευστα και superhealthy βραδινά, παρακάτω σας παραθέτουμε τις αγαπημένες επιλογές των πιο διάσημων celebrities του πλανήτη που οφείλετε να δοκιμάσετε σήμερα κιόλας. Ας ξεκινήσουμε!

Chrissy Teigen

shutterstock-378550420.jpg

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το “θανατηφόρο κορμί” του Hollywood. Παρόλα αυτά, πώς παραμένει σε αυτή τη συγκεκριμένη φόρμα, ακόμα και μετά από δυο γέννες; Όπως ήδη γνωρίζουμε η γλυκιά μανούλα, παρά το βεβαρυμένο της πρόγραμμα, συνεχίζει να προσέχει την διατροφή της όσο περισσότερο μπορεί, χωρίς να παραλείπει την καθημερινή της γυμναστική. Όσον αφορά, το τελευταίο γεύμα της ημέρας προτιμά να μαγειρεύει στο σπίτι, ενώ η αγαπημένη της επιλογή είναι πατάτες χαραγμένες με παρμεζάνα και φυτικό βούτυρο, συνοδευόμενες από μια σαλάτα εποχής. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε...

Kim Kardashian

shutterstock-621163940.jpg

Ως γνωστόν η juicy influencer, επιχειρηματίας και reality star είναι πασίγνωστη για τις καμπύλες της σε ολόκληρο τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, προσπαθεί πάση θυσία να παραμένει, περίπου, στα ίδια κιλά, για αυτό και κάνει υγιεινές διατροφικές επιλογές, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για αυτόν τον λόγο, συνήθως το βραδινό της είναι κοτόπουλο ψημένο στη σχάρα ή στον φούρνο με σπαράγγια και άγριο ρύζι.

Julianne Hough

shutterstock-1446546779.jpg

Η γνωστή χορεύτρια διατηρεί το καλογυμνασμένο της κορμί όχι μόνο μέσω του χορού, αλλά και με τη συμβολή της ισορροπημένης διατροφής. Χωρίς να προβαίνει σε υπερβολές προτιμά τα γεύματα της να είναι όσο πιο υγιεινά γίνεται, για αυτό και τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας, δημιουργεί στην άνεση της κουζίνας της σπιτικά tacos με ψητό κοτόπουλο, lime, φρέσκο κρεμμύδι, μαϊντανό και σάλτσα ντομάτας με βασιλικό.

Meghan Markle

shutterstock-1610159929.jpg

Η γυναίκα που έχει απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλο βασιλικό μέλος το ευρύ κοινό και έχει στρέψει όλα τα φλας των paparazzi και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της είναι, αδιαμφισβήτητα, η MeghanMarkle. Αναλυτικότερα, η Δούκισσα του Sussex συνεχίζει να προσέχει τη διατροφή της, χωρίς να ακολουθεί στερητικές δίαιτες, αλλά δίνοντας έμφαση στην μέθοδο 80-20, καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια προσπαθεί το 80% της εβδομάδας να αποτελείται από υγιεινές επιλογές και το 20% από “ανθυγιεινά” τρόφιμα της αρεσκείας της. Έτσι, ένα τυπικό βραδινό της γεύμα αποτελεί από ζυμαρικά ολικής αλέσεως με σάλτσα λαχανικών, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το κολοκύθι.

Eva Longoria

shutterstock-1400982797.jpg

Η juicy ηθοποιός είναι οπαδός της γυμναστικής και προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής. Για αυτόν τον λόγο, το βραδινό της γεύμα συνήθως αποτελείται από βρώμη, μπανάνα, φράουλες, τριμμένη καρύδα και φρούτα του δάσους, καθώς αυτά είναι τα βασικά συστατικά, με τα οποία δημιουργεί τα αγαπημένα της acaibowls, όχι μόνο το πρωί, αλλά και το βράδυ.

Όπως καταλαβαίνετε οι celebrities προτιμούν να έχουν ποικιλία τροφών στη διατροφή τους, χωρίς να ακολουθούν στερητικά προγράμματα διατροφής ή να παραλείπουν κάποιο από τα γεύματα της ημέρας τους. Αντιθέτως, δίνουν έμφαση σε όλες τις τροφές που βρίσκονται στα ράφια της κουζίνας τους αποκομίζοντας τα βασικά τους οφέλη, τα οποία είναι άκρως ευεργετικά για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού τους. Έτσι, κι εσείς μπορείτε να πράξετε κατ’ αυτό το σκεπτικό, αφού σίγουρα δε θα χάσετε.

Καλή απόλαυση!