fbpixel

Search icon
Search
Τα viral φυτά του 2023 που θα χαρίσουν fresh αέρα στην κατοικία σας
INTERIORS

Τα viral φυτά του 2023 που θα χαρίσουν fresh αέρα στην κατοικία σας

Οι καλύτερες επιλογές της χρονιάς για να εντάξετε τώρα στον χώρο σας


Τα φυτά είναι το ιδανικό στοιχείο διακόσμησης για όλους εσάς που θέλετε να χαρίσετε στους προσωπικούς σας χώρους νότες φρεσκάδας και καταπράσινες πινελιές. Μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες επιλογές που θα κοσμήσουν το σπίτι σας και θα αποτελέσουν μια υπέροχη προσθήκη. Εάν σκέφτεστε πώς θα τα διατηρήσετε, don't worry καθώς παρακάτω καταγράψαμε για εσάς όλα όσα παραμένουν ανθεκτικά στον χρόνο και στις φθορές που αυτός φέρνει, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις τάσεις της καινούριας χρονιάς.

Look at them!

Alocasia Black Velvet

6d9fce214a574109e6d5bb2fc69d988f.jpg

Μια super επιλογή φυτού εσωτερικού χώρου, ιδανικού για σπίτια μ' ελάχιστο φυσικό φωτισμό. To γεγονός αυτό οφείλεται στα μαύρα φύλλα τού Alocasia Black Velvet, που μοιάζουν σαν να είναι βελούδινα! Ένα απίστευτα ιδιαίτερο φυτό που δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, ούτε και πολύ πότισμα - μία με δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές.

Bird of Paradise Tree

whitebirdofparadiseinaroom.jpg

Αγαπάτε τα oversized plants; Εάν ναι, τότε αυτό είναι το ιδανικό για την κατοικία σας! Το συγκεκριμένο φυτό ενδείκνυται για ψηλές οροφές και για τον λόγο αυτόν μπορεί να μετατραπεί στο τέλειο στοιχείο διακόσμησης, κάνοντας το απόλυτο statement στον χώρο σας. Ποτίστε το τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για να το δείτε να αναπτύσσεται πιο γρήγορα απ' όσο φαντάζεστε.

Cat Palm

palm-tree-trending-houseplant-for-2023-on-thursd.jpg

Minimal και, παράλληλα, εντυπωσιακό, το Cat Palm έχει τον τρόπο να προσδίδει την απαραίτητη φρεσκάδα και το τέλειο touch of color σε οποιαδήποτε κατοικία. Το φυτό αυτό μπορεί να αντέξει κάτω από διάφορες συνθήκες και να αναπτυχθεί σε πολλά σημεία. Μάλιστα, αποτελεί super λύση για το μπαλκόνι, καθώς αγαπά το πολύ φως.

Stromanthe Triostar

product-10-1.jpg

Εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα από τα πιο ξεχωριστά φυτά που έχουμε θαυμάσει τελευταία και που σίγουρα θα αναβαθμίσει κάθε σημείο του σπιτιού σας. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων που εναλλάσσεται ανάλογα με το φως κάνουν το Stromanthe Triostar να αποτελεί αγαπημένη επιλογή για κάθε plant lover. Με λίγη φροντίδα (πότισμα μία με δύο φορές την εβδομάδα), θα γίνει ένα πραγματικό στολίδι για την εσωτερική -και όχι μόνο- διακόσμησή σας.

Money Tree

5-qlih1.jpg

Ένα φυτό που έχει ξεχωρίσει στη συλλογή των plant lovers, ακριβώς επειδή ο κορμός του μπορεί να πάρει το σχήμα που εσείς μπορείτε να του δώσετε, ενώ συχνά τον βλέπουμε να έχει τη μορφή πλεξούδας. Υποστηρίζεται, μάλιστα, πως φέρνει πολλή τύχη και οικονομικές επιτυχίες στους ιδιοκτήτες και τα μέλη του σπιτιού και τα καλά νέα είναι πως δεν απαιτεί πολύ πότισμα για να αναπτυχθεί.

Senecio

x083i.jpg

Τι θα λέγατε για ένα όμορφο αναρριχώμενο houseplant σαν αυτό; Το Senecio είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Εάν το προτιμήσετε, τοποθετήστε το σε σημεία μέσα στο σπίτι με απεριόριστο φυσικό φωτισμό, όπως σε παράθυρα ώστε να αναπτυχθεί με τον τρόπο που του αναλογεί. Super επιλογή ακόμη και για το μπάνιο!