fbpixel

Search icon
Search
Τα top 10 beauty advent calendars που ξεχωρίσαμε για τα φετινά Χριστούγεννα
BEAUTY

Τα top 10 beauty advent calendars που ξεχωρίσαμε για τα φετινά Χριστούγεννα

Κάντε ένα δώρο "ομορφιάς" στους αγαπημένους σας και στους εαυτούς σας


Κάθε φορά που πλησιάζει το τέλος του χρόνου τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν είναι ανάμεικτα. Μια νοσταλγία συνοδευόμενη από νότες μελαγχολίας για τις όμορφες αλλά και τις όχι και τόσο όμορφες στιγμές του, αλλά και ένα έντονο συναίσθημα ελπίδας και αισιοδοξίας για όσα θα φέρει ο νέος χρόνος. Η νοοτροπία ότι με την αλλαγή της χρονιάς αποκτούμε κίνητρο και τα πάντα αλλάζουν όταν το ρολόι φτάνει μεσάνυχτα είναι πλέον -τουλάχιστον- ξεπερασμένη. Ωστόσο, το ότι δεν θα γίνουν όλα τέλεια σε μια στιγμή και δεν θα γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας σε μια μέρα, δεν σημαίνει ότι είναι παράδοξο να θέτουμε στόχους και να βρίσκουμε λόγους για να βελτιώνουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και την ποιότητα ζωής μας. 

Τούτων λεχθέντων, κάτι ακόμη που συνοδεύει αυτή την μαγική εποχή - εκτός από την πληθώρα συναισθημάτων που αναλύσαμε παραπάνω - είναι τα δώρα. Τα δώρα έχουν διεκδικήσει δικαιωματικά μια θέση μεταξύ των τρόπων που οι άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη τους. Καμιά φορά θεωρούμε ότι αυτή η αγάπη εκφράζεται μόνο από εμάς προς τους άλλους και ξεχνάμε ότι μπορούμε να κάνουμε και εμείς οι ίδιοι ένα δώρο στον εαυτό μας. Για αυτό κι εμείς θα σας υπενθυμίσουμε ότι κάποια δώρα μπορούν να γίνουν και με τους δύο τρόπους, όπως αυτά που αφορούν την περιποίηση. 

Κάθε χρόνο ανυπομονούμε να δούμε τα gift sets των αγαπημένων μας beauty brands και για όσους ανυπομονούν να βιώσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο το countdown του τελευταίου μήνα του 2023, τα advent calendars θα τους βοηθήσουν να κάνουν ακριβώς αυτό. Ας μην ξεχνάμε πως τα συγκεκριμένα ημερολόγια αποτελούν την απόλυτη unboxing εμπειρία της χρονιάς!

Ανακαλύψτε τα top 10 beauty advent calendars που ξεχωρίσαμε για το 2023

1. Kiehl’s Limited Edition Holiday Advent Calendar

0823-ku-11900-holiday-advent-calendar-kit.jpg

Πίσω από κάθε πορτάκι αυτού του ημερολογίου ομορφιάς, κρύβεται ένα μοναδικό προϊόν της Kiehl's. Με σχέδια εμπνευσμένα από τις γιορτές από το καλλιτεχνικό δίδυμο Icinori, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τις αγαπημένες φόρμουλες περιποίησης μας του brand. Κατά την άποψή μας, τίποτα δεν είναι απλώς "OK" μέσα σε αυτό το κουτί. Από το iconic balm για τα χείλη και τη βουτυρένια κρέμα σώματος, έως την repair ενυδατική νύχτας, κάθε σταγόνα από τα 24 προϊόντα που περιλαμβάνει θα σας εκπλήξει. 

BUY HERE

2. The Body Shop The Ultimate Advent of Change

68394-3.jpg

Μέσα σε αυτό το μοναδικό ημερολόγιο θα βρείτε 25 προϊόντα της The Body Shop, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται αναγνωρισμένα best sellers, εμβληματικά προϊόντα μαλλιών και άλλα. Με λίγη υπομονή και τηρώντας το άνοιγμα της κάθε πόρτας σε κάθε μέρα του τελευταίου μήνα του χρόνου, θα ανακαλύψετε τις μαγικές του εκπλήξεις. Η εταιρεία, μέσω της του προγράμματος Δικαίου Εμπορίου με Κοινότητες, έχει φροντίσει για τα καλύτερα συστατικά καθώς και ανακυκλώσιμα υλικά το οποίο το κάνουν να είναι το απόλυτο ημερολόγιο της αλλαγής.

BUY HERE

3. Net-a-Porter The Ultimate Gift Set

1700510060-netaporter1-655bb9241051b.png

Από τους "ήρωες" της περιποίησης της επιδερμίδας μέχρι τα πιο επιθυμητά είδη μακιγιάζ, το "The Ultimate Gift Set" του NET-A-PORTER είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για να αισθάνεστε και να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό αυτές τις γιορτές. Κατόπιν επιμέλειας των experts του luxury website, η φετινή ανανεωμένη επανάληψη του ημερολογίου προσφέρει ένα πολυτελές μείγμα από 15 προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, αξεσουάρ και οικιακών ευρημάτων. Το σετ παρουσιάζεται σε ένα κουτί σε σχήμα φαναριού που φωτίζεται με φώτα LED, το οποίο λειτουργεί και ως μαγευτική λάμπα για να φωτίζει τις χειμωνιάτικες νύχτες πολύ μετά το τέλος των διακοπών.

BUY HERE

4. Lancôme Limited Edition Advent Calendar

lan-holiday-23-digital-advent-calendar-1000x1000.webp

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Lancôme αποκαλύπτει ένα μοναδικό, υπερπολυτελές Advent Calendar με 24 εκπλήξεις ομορφιάς. Πρόκειται για το απόλυτο limited edition set me 24 συρταράκια & κουτιά που κρύβουν 5 εμβληματικά προϊόντα ομορφιάς σε κανονικό μέγεθος και ακόμη 19 σε travel size. Μάλιστα, το brand υπόσχεται πως η μεγαλύτερη έκπληξη κρύβεται στο κουτάκι της τελευταίας ημέρας!

BUY HERE

5. Charlotte Tilbury Advent Calendar "Lucky Chest Of Beauty Secrets"

035-220005-holiday-sl-lucky-chest-square-rgb.jpg

Το τυχερό "σεντούκι" μυστικών ομορφιάς της Charlotte Tilbury περιγράφεται άψογα από την ίδια του την ονομασία. Στο κουτί αυτό 12 συρταριών θα βρείτε τόσο τα iconic makeup προϊόντα της εταιρείας όσο και τα top skincare προϊόντα σε κανονικά και travel μεγέθη. Εκτός από την ομορφιά που κρύβει μέσα του, το συγκεκριμένο κουτί μπορεί να αποτελέσει το τέλειο jewelry box καθ' όλη τη διάρκεια του ερχόμενου χρόνου.

BUY HERE 

6. Dior "LE 30 MONTAIGNE" Advent Calendar

dior-advent-calendar-19213335-42636094-800.jpg

Ένα ημερολόγιο που θα σας προσφέρει μια "ανάσα" Παρισιού, το advent calendar του οίκου Dior για το 2023, ανοίγει για να εμφανιστεί μια εκπληκτική διακόσμηση που δημιούργησε ο Pietro Ruffo, μια πρόσκληση για μια μαγευτική βόλτα - εμπνευσμένος από την ομορφιά του κήπου των Tuileries, ο καλλιτέχνης απεικόνισε εδώ το διακοσμητικό σφυρήλατο σίδερο της μεγαλοπρεπούς πύλης, την οκταγωνική λεκάνη και τα εμβληματικά αγάλματα. Μια ποιητική εικόνα του Παρισιού, αυτό το ημερολόγιο φιλοξενεί 24 micro δημιουργίες από τον οίκο Dior, όπως εκλεπτυσμένα αρώματα, προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ, όπως και αρωματικά κεριά. Φυσικά, το Dior Advent Calendar μπορεί στη συνέχεια να επαναχρησιμοποιηθεί ως η πιο chic θήκη αποθήκευσης.

BUY HERE

7. Holiday Première Advent Calendar by KIKO Milano

kc000000854002bpreview-608wx608h.jfif

Με αυτό το advent calendar τόσο εσείς όσο και οποιοσδήποτε θα το λάβει ως δώρο θα ανυπομονείτε να περάσουν οι μέρες των εορτών με στόχο να ανοίγετε κάθε μέρα ένα συρτάρι του. Ιδανικό για τους beauty lovers το ημερολόγιο της KIKO Milano για τα Χριστούγεννα του 2023 περιλαμβάνει 24 διαφορετικά προϊόντα που αφορούν το μακιγιάζ, την περιποίηση και must-have accessories.

BUY HERE

8. Nuxe Advent Calendar 2023

14882349-8395075259972525.webp

H Nuxe φέτος θα σας βοηθήσει να προσθέστε έξτρα λάμψη στις χριστουγεννιάτικες γιορτές σας και να απολαύσετε όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων κάθε μέρα με αυτό το ημερολόγιο περιποίησης περιορισμένης έκδοσης. 24 στιγμές έντονης αισθητικότητας για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη αντίστροφη μέτρηση!

BUY HERE

9. Advent Calendar Cosmic Dust by DUST+CREAM

500-98-222-advent-3.webp

Το limited edition ημερολόγιο της DUST+CREAM "Cosmic Dust" εκκινεί το εορταστικό ταξίδι με τις 9 εκπλήξεις που περιλαμβάνει και κρύβουν full size products για τους λάτρεις του μακιγιάζ, της περιποίησης και των best sellers της εταιρείας.

BUY HERE

10. Christian Louboutin Advent Calendar

0400019759032-nocolor-a2.webp

Το φετινό ημερολόγιο Advent του Christian Louboutin έχει ένα εορταστικό, "ατμοκίνητο" θέμα και μας υπόσχεται ότι το ταξίδι είναι τόσο όμορφο όσο και ο προορισμός. Με οδηγό τη μοναδική Miss Loubistar, την αποπνικτική χριστουγεννιάτικη σύντροφο του οίκου, ο ίδιος μας καλεί να ταξιδέψουμε στη μαγευτική εποχή των δώρων. Κάθε ένα από τα 24 βαγόνια του τρένου φιλοξενεί μια ξεχωριστή, hand-selected έκπληξη, εξασφαλίζοντας μια πανέμορφη άφιξη την ημέρα των Χριστουγέννων.

BUY HERE

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of Victoria's Secret