fbpixel

Search icon
Search
Τα σύνολα για να εντυπωσιάσετε το βράδυ της Ανάστασης, ανάλογα με το που βρίσκεστε
STYLING TIPS

Τα σύνολα για να εντυπωσιάσετε το βράδυ της Ανάστασης, ανάλογα με το που βρίσκεστε

Τα πιο κατάλληλα outfits για το Μεγάλο Σάββατο!


Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σημερινή βραδιά αλλά και στα κομμάτια που θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Είτε βρίσκεστε σε κάποιο νησί είτε μείνατε στην πόλη και έχετε κανονίσει να περάσετε το βράδυ της Ανάστασης μαζί με φίλους στο σπίτι ή έχετε κάνει την κράτησή σας σε κάποιο αγαπημένο εστιατόριο, η περίσταση σας επιτρέπει να επιλέξετε πιο formal σύνολα που θα προσφέρουν λάμψη και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με την προσωπικότητα και το στιλ σας, ωστόσο εμείς σας παρουσιάζουμε τις πιο stylish και παράλληλα άνετες και ασφαλείς. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τες!

Red accents

snapinstaapp-439007536-450715280851391-6472825666416915544-n-1080.jpg
Image source: @juliesfi

Το κόκκινο αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, το απόλυτο χρώμα της πασχαλινής περιόδου. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακολουθείτε τα trends κατά γράμμα αλλά να συμβαδίζετε και με το κλίμα της εποχής, δεν έχετε πάρα να κινηθείτε σε red choices. Πώς θα το πετύχετε; Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα στη πιο φλογερή απόχρωση της χρωματικές παλέτας ή να το επιλέξετε σε big enough λεπτομέρειες, σε patterns ή μέχρι και αξεσουάρ. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή είτε βρίσκεστε στην πόλη με ένα pair kitten heels, είτε σε κάποιο νησί, σε συνδυασμό με flat shoes.

Total white

c5263fd2a90f19dac1307ba4508b9cef.jpg
Image source: @kendalljenner

Η Kendall Jenner έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, χωρίς να κάνει υπερβολικό statement. Επέλεξε ένα δροσερό λευκό φόρεμα, στη γραμμή που πρόκειται να δούμε παντού φέτος, τη bodice, που παραμένει στενή μέχρι τον κοσμό και ανοίγει στο τελείωμα. Ενσωμάτωσε άψογα και το coquette trend, με τους μαύρους, oversized φιόγκους στα μανίκια. Ένα λευκό φόρεμα σε midi ή maxi γραμμή αποτελεί επίσης go-to σε οποιοδήποτε προορισμό και αν βρίσκεστε. Φορέστε το με slingback heels στην πόλη ή με τα ballet flat σας στο νησί. 

Pastel suit 

e97d299584bf69cc8aafefc3c2a196f7.jpg
Image source: Net-a-porter

Τις τελευταίες σεζόν τα κοστούμια έχουν καταφέρει να βρίσκονται παντού. Το tailored style κερδίζει συνεχώς «υποστηρικτές», απογειώνοντας τη φήμη των suits ακόμα περισσότερο. Οι επιλογές είναι πολλές, από ουδέτερες μονοχρωμίες μέχρι έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικα prints. Οι pastel αποχρώσεις κυριαρχούν για ακόμα μια φορά, με το baby blue, pink και το lemon yellow να θεωρούνται must. Η σημερινή ημέρα είναι η ευκαιρία να τα δοκιμάσετε. Plus, για όλες τις γυναίκες που δεν θέλουν να αποχωρίζονται την άνεση ακόμα και στις πιο formal στιγμές, οι oversized γραμμές θα τους χαρίσουν αυτό που αναζητούν. Συνδυάστε το με pointy mules στην πόλη!

Slip skirt

a8b714d9f5d9cbae7c175f6ec64a3ff1.jpg
Image source: @lucywilliams02

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα chic & simple outfit, σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεστε για την Ανάσταση, μια black midi skirt είναι η λύση. Επιλέξτε τη σε silky τελείωμα και συνδυάστε με ένα απλό ή statement top, ανάλογα με τη διάθεση σας. Συνοδέψτε με pointy flats και minimal αξεσουάρ και μια εντελώς επιμελώς ατημέλιτη εμφάνιση που αναδεικνύει την πιο minimal πλευρά σας.

Statement piece

3a3ea3ebc7d1d000cd01761c0c88e132.jpg
Image source: Net-a-porter

Ο συνδυασμός έντονων και διαφορετικών χρωμάτων αλλά κι αυτός εντυπωσιακών pieces θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε statement looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Τη σημερινή μέρα μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και γιατί όχι, να δοκιμάσετε combos που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το κάνατε. Ένα εντυπωσιακό παντελόνι με αντίστοιχο top και statement accessories θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες». Φορέστε το με silver flats ή πέδιλα στο νησί, ή με high heel sandals στην πόλη. 


Happy Easter!

Feature image source: @juliesfi, @kendalljenner