fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα summer shoes για κάθε περίσταση που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Tα Sandy.S μας συστήνουν τις πιο updated προτάσεις


Τα summer shoes για κάθε περίσταση που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από μία πλήρως ανανεωμένη συλλογή παπουτσιών που θα σας συνοδέψει σε όλες τις εμφανίσεις. Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο σημαντικά pointers της εικόνας σας είναι η επιλογή των πιο fashionable υποδημάτων, που καλό είναι να βασίζεται τόσο στο look, όσο και στην άνεση και την ευελιξία που παρέχουν. Τα designs της φετινής σεζόν ικανοποιούν κάθε γούστο. Αν είστε λάτρεις των neutrals, τότε οι τόνοι του beige και του διαχρονικού μαύρου θα κερδίσουν μία ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα σας. Από την άλλη, σε περίπτωση που προτιμάτε πιο ιδιαίτερα σχέδια υπάρχουν και επιλογές σε διάφορα χρώματα και metallics αποχρώσεις με unique υφές. Αν αναρωτιέστε που θα συναντήσετε αυτήν τη μεγάλη ποικιλία με τα πιο hot shoes design της σεζόν, σας έχουμε τις πιο stylish προτάσεις.

Τα SANDY.S παρουσιάζουν και φέτος τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά παπούτσια για τις πιο comfortably chic εμφανίσεις σας. Σε συνεργασία με κορυφαία brands όπως η Cafenoir, Adam's Shoes, Wall Street, Marila, Sun68, KEYS, Levi's και Piccadilly, υπόσχονται να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας, χαρίζοντας στιλ σε κάθε βήμα. Από mules και πέδιλα, μέχρι άνετες espadrilles και κομψά flats και sneakers, οι επιλογές είναι άπειρες.

Mε ενημερωμένες συλλογές που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, βρείτε όλα τα καλοκαιρινά summer shoe trends στα SANDY.S.

1. Strappy sandals

ico08209-copy.jpg


Τα high heel sandals αποτελούν την go-to επιλογή όλο το χρόνο πλέον και φοριούνται κυρίως στην barely there εκδοχή τους. Έχουμε δει πολύ τα απλά μπεζ και μαύρα σχέδια, γι' αυτό φέτος θα σας προτείναμε να βγείτε από το comfort zone σας και να διαλέξετε ένα πιο out there τόνο με δετό detailing που όχι μόνο θα επιμηκύνει το πόδι, αλλά θα κολακέψει και το κάθε απλό outfit.

2. Extravagant flats

amelia-combi-nuez.jpg


To απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού. Σε όποιο χρώμα αλλά και σχέδιο το επιθυμείτε, τα flat sandals θα σας συνοδεύουν καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της εποχής. Όποια αναζητά λίγη επιπλέον υποστήριξη και άνεση από τα summer shoes της, θα πρέπει να στρέψει την προσοχή της στα fisherman-like sandals. Είναι κομψά, ευέλικτα και αρκετά πρακτικά για να τα φοράτε για ώρες, με άνεση και μοναδικό στιλ. Δεν έχουν μόνο διαχρονική εμφάνιση, αλλά είναι κατάλληλα για day-to-night εμφανίσεις. 

3. Slides

ico00081-copy.jpg


Φυσικά, ένα ζευγάρι δερμάτινα slides αποτελούν must-have και φέτος, καθώς μπορούν να σας συνοδέψουν σε κάθε casual έξοδο με άνεση και στιλ. Από τις πρωινές βόλτες σας στην πόλη ή το νησί, μέχρι τις χαλαρές βραδινές εξόδους σας. Αξίζει να στραφείτε στα neutrals με κομψές λεπτομέρειες χρυσού και μη διστάσετε να ολοκληρώσετε το looks σας με αέρινα mini, midi ή ακόμη και maxi dresses. A must-try summer combo!

4. Kitten heels

ico09785-copya.jpg


Αν είστε υπέρ των flat shoes, σας έχουμε καλά νέα. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για τακούνια που παραμένουν in είναι, αναμφίβολα, τα kitten heels. Πρόκειται για τα low-heeled τακούνια, γεγονός που τα καθιστά τα πιο easy-to-walk που μπορείτε να επιλέξετε. Η κομψή τάση του συγκεκριμένου design κάνει ό,τι κι αν φοράτε να φαίνεται ανεπιτήδευτα κομψό - ακόμη και με τα φαρδιά σας τζιν ή τις βερμούδες σας. 

5. All-day wear

ico09590-copya.jpg


Μια ακόμα επιλογή που συνδυάζει την άνεση με μια πιο updated και smart casual αισθητική είναι τα λow-heel block sandals. Πρόκειται για την ενδιάμεση λύση που μπορεί να σας συνοδέψει από το γραφείο μέχρι την έξοδο σας κατά τη διάρκεια της πιο θερμής εποχής του χρόνου. Ταιριάξτε τα με τα πάντα: από φορέματα και φούστες, μέχρι linen trousers. 

6. Mules

denim.jpg


Τα mules είναι ένα κλασικό στιλ παπουτσιού με μακρά ιστορία που έχει επανέλθει πλήρως, έχοντας προσαρμοστεί στις ανάγκες της μοντέρνας γυναίκας αλλά και στα current trends. Chunky σιλουέτες σε neutral χρώματα είναι αυτά που φέρνουν την τέλεια ισορροπία στο κάθε look και συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα από φούστες και φορέματα μέχρι παντελόνες. Φέτος, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα denim colours και υφάσματα.

1

Braided flat sandal

Sandy.S SEE MORE

2

Denim mules

Sandy.S SEE MORE

3

Metallic heel

Sandy.S SEE MORE

4

Two-strap high heel sandal

Sandy.S SEE MORE

5

Strappy heel

Sandy.S SEE MORE

6

Block heeled mule

Sandy.S SEE MORE

7

Heeled fisherman shoe

Sandy.S SEE MORE

Info

Οfficial site: www.sandys.gr

Διεύθυνση: Μediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Τηλέφωνo επικοινωνίας: 2310 487937