fbpixel

Search icon
Search
Τα star items των French girls για τον χειμώνα 2021
STYLE PEOPLE

Τα star items των French girls για τον χειμώνα 2021

4+1 items που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες


Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα μας δίνει την ευκαιρία για να δημιουργήσουμε καινούρια σύνολα, να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και τις τάσεις και να εξασκηθούμε ακόμα περισσότερο με το layering, το οποίο μας χαρίζει επιπλέον στιλ αλλά και ζεστασιά. Για να τα πετύχουμε όμως όλα τα παραπάνω χρειάζεται να υπάρχουν στη συλλογή μας συγκεκριμένα must items που θα λειτουργήσουν ως «οδηγοί». Δεν υπάρχουν πιο κατάλληλες για να βοηθήσουν σ’αυτήν τη διαδικασία από τα French girls.

Βασισμένο στη διαχρονικότητα και την απλότητα, το στιλ των Γαλλίδων είναι εκείνο που κάθε fashion lover θέλει να ακολουθήσει. Προτιμούν συνεχώς κλασικά κομμάτια αλλά ολοκληρώνουν το σύνολό τους με τις κατάλληλες πινελιές που το απογειώνουν.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τα winter designs που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλίδες τη φετινή σεζόν!

Camel coat

french-girls-1-1.jpg
Image source: @jeannedamas

Μιλώντας για χειμερινά κομμάτια δε γίνεται να μην αναφερθούμε πρώτα απ’ όλα στα πανωφόρια. Το outwear, το οποίο δεν αποχωρίζονται ποτέ οι Γαλλίδες όσες δεκαετίες κι αν περάσουν είναι τα καφέ παλτό. Είναι γεγονός ότι εκπέμπει διαχρονικότητα, chic αισθητική και παράλληλα είναι πολύ ευέλικτο, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, day to night. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχέδιο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το σωματότυπό σας και να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας, αν δεν το έχετε κάνει μέχρι στιγμής.

Cardigans

french-girls-5-1.jpg
Image source: @elle.fr

Πλέον ένα από τα κομμάτια που βρίσκονται πρώτα στη λίστα των χειμερινών επιλογών όλων των fashion lovers. Παρόλα αυτά τα French girls είναι οι πρωτοπόροι των cardigans κι εμείς τους είμαστε ευγνώμων γι’ αυτό. Η τεράστια ποικιλία σε σχέδια, γραμμές και χρώματα μας δημιουργεί συνεχώς την ανάγκη να αποκτήσουμε ακόμα ένα. Για τις μουντές μέρες του χειμώνα, μη διστάσετε να επιλέξετε έντονες αποχρώσεις για περισσότερη φωτεινότητα. Ο συνδυασμός τους με το καθημερινό τζιν παντελόνι σας είναι ο πιο ασφαλής και ο πιο μοντέρνος.

Bib collars

french-girls-3-1.jpg
Image source: @annelauremais

Τα πουκάμισα και οι classy blouses ήταν ανέκαθεν κομμάτια που αποτελούσαν βασικά στοιχεία των καθημερινών τους οutfits. Από την περασμένη χρονιά αποφάσισαν να προσθέσουν μία λεπτομέρεια που έκανε όμως τη διαφορά και «τάραξε» τα νερά της μόδας. Οι υπερμεγέθεις γιακάδες είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί να απογειώσει την εικόνα μας μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Πλέον, οι Γαλλίδες δεν αποχωρίζονται τα bib collars και γι’ αυτό η δημοφιλία τους αυξάνεται συνεχώς. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας, ήρθε η στιγμή να επενδύσετε asap.

Pirate boots

french-girls-2-2.jpg
Image source: @leiasfez

Περίπου πριν ένα χρόνο όλοι παρακολουθούσαμε προσεκτικά το Μήνα Μόδας για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020. Η προσοχή μας εκτός από τις συλλογές των διάσημων σχεδιαστών ήταν στραμμένη και στα street style outfits των fashionistas. Αυτό που παρατηρήθηκε έντονα ήταν οι μοναδικές pirate boots του Γαλλικού οίκου Chanel και της Virginie Viard. Από εκείνη την περίοδο και μετά, οι δίχρωμες μπότες έγιναν ανάρπαστες και πλέον αποτελούν μία από τα πιο βασικές επιλογές των Γαλλίδων στην κατηγορία των υποδημάτων τους.

Tights

french-girls-4-2.jpg
Image source: @streetstylestars

Τα καλσόν συνδυάζουν μ’ έναν καταπληκτικό τρόπο τα απαραίτητα στοιχεία ενός winter item, δηλαδή τη ζεστασιά και το στιλ. Τα French girls το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς τα αποχωρίζονται δύσκολα. Τα επιλέγουν σε πολλές και διάφορες εκδοχές όπως είναι οι απλές μονοχρωμίες, τα printed ή τα logo designs. Μπορείτε να τα φορέσετε με τον κλασικό τρόπο, μαζί δηλαδή με φορέματα και φούστες αλλά και κάτω από παντελόνια για μία διακριτική fashionable detail.