fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα σχέδια στα παπούτσια που ταιριάζουν απόλυτα με τα bermuda shorts

Οι συνδυασμοί που θα απογειώσουν την εικόνα σας


Τα σχέδια στα παπούτσια που ταιριάζουν απόλυτα με τα bermuda shorts

Τα κομμάτια της μεταβατικής περιόδου είναι αυτά που κυριαρχούν στη γκαρνταρόμπα μας τις τελευταίες ημέρες. Βασικά σχέδια αυτής της κατηγορίας είναι όλα εκείνα που αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματός μας και πιο συγκεκριμένα τα πόδια. Οι βερμούδες ή αλλιώς τα bermuda shorts έχουν κερδίσει επάξια μια σημαντική θέση στη συλλογή μας τις τελευταίες σεζόν, με τις απανταχού fashionistas να μην μπορούν να τις αποχωριστούν. Με βασικό στοιχείο την tailored αισθητική μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, day to night και να φορεθούν είτε ξεχωριστά είτε ως bermuda suit μαζί με το αντίστοιχο blazer. Η επιλογή παπουτσιών «παίζουν» σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη και στην απογειώσή τους. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα shoe designs που ταιριάζουν υπέροχα με τα bermuda shorts σας!

Βallet flats

7a0222acc46df9eface6b52839f9458f.jpg


Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν στα παπούτσια δεν είναι άλλη από τα ballet flats. Το αγαπημένο σχέδιο των Γαλλίδων δεν θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion, ωστόσο την SS23 season παρουσιάζονται πιο ανανεωμένες από ποτέ, με μία μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε γυναίκα με στιλ. Ταιριάζουν υπέροχα με τα bermuda shorts και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα casual chic look. Προσθέστε ένα πουκάμισο κι ένα ζευγάρι statement sunglasses και είστε έτοιμες!

Sneakers

83a16eef00e1cdc42351eb20d458cf4e.jpg


Μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά ότι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια είναι από τα πιο fashionable κομμάτια που μπορείτε να προσθέσετε σ' ένα καθημερινό σας σύνολο. Πλέον έχουν καταφέρει να μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για ένα «μπαλαντέρ» σύνολο δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το sneakers σας μ' ένα bermuda short. Τα έντονα χρώματα αλλά και οι παστέλ αποχρώσεις στα κοστούμια θα σας χαρίσουν ένα statement αποτέλεσμα που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν. Για πιο «ήσυχες» εμφανίσεις προτιμήστε τα λευκά sneakers ενώ για τολμηρές ένα ζευγάρι statement bold sneakers θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Loafers

9f9f8f9807ab8074751543dc52ae6b5f.jpg
Image source: @stealthelook

Ψάχνετε τον τρόπο με τον οποίο θα αποκαλύψετε όλη τη sophisticated αισθητική που κρύβει η βερμούδα σας; Αυτό που απλώς χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα ζευγάρι loafers και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Τo preppy look είναι ιδανικό για τις πρωινές εμφανίσεις σας στο γραφείο. Ολοκληρώστε με μία tote bag και κοσμήματα που θα κάνουν τη διαφορά. Για περισσότερο layering αλλά και στιλ μη διστάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες που θα συμπληρώσουν υπέροχα την εικόνα σας.

High-heeles

98c6f2a01354ab62837427d74104a07e.jpg


Για όλες εσάς που δεν επιθυμείτε να αποχωρίζεστε, ακόμα και στις πιο formal περιστάσεις την άνεση και την ευελιξία που χαρίζει μία βερμούδα δεν έχετε παρά να τη συνδυάσετε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα . Εκτός από το στιλ που θα σας χαρίσουν θα σας προσθέσουν πόντους, θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται καλλίγραμμα, κάτι το οποίο θα κολακέψει ιδιαίτερα τη σιλουέτα σας. Αυτό το outfit μπορείτε να το επιλέξετε για τα office looks αλλά και για τις βραδινές σας εξόδους.

1

Cotton and linen Bermuda shorts

Max Mara BUY HERE

2

Bermuda shorts

Mexx, notos.gr BUY HERE

3

Linen-blend Bermuda shorts

Marella BUY HERE

4

Bermuda shorts

H&M BUY HERE

5

Denim bermuda short

Marks & Spencer BUY HERE