fbpixel

Search icon
Search
Τα σχέδια σε παντελόνια που θα φοράμε στις εμφανίσεις μας μετά το lockdown
THE LOOK

Τα σχέδια σε παντελόνια που θα φοράμε στις εμφανίσεις μας μετά το lockdown

Τα σχέδια που λατρέψετε με την πρώτη ματιά


Ίσως τα πράγματα να μην έχουν έρθει έτσι όπως τα περιμέναμε. Ίσως να μη φανταζόμασταν ότι θα ξεκινούσαμε τη γιορτινή περίοδο εν μέσω καραντίνας και κατ’ οίκον περιορισμού. Ό,τι και να γίνεται όμως η ζωή συνεχίζεται και η λήξη του lockdown δεν είναι μακριά. Ανυπομονούμε πιο πολύ από ποτέ για τις εξόδους μας με φίλους και αγαπημένα μας πρόσωπα.

Έχει έρθει η στιγμή λοιπόν, να ξεκινήσετε να ετοιμάζετε τα σύνολα που θα επιλέξετε σε λίγες μέρες. Για μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε συνδυασμούς κομματιών που θα μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα παντελόνια είναι βασικό «συστατικό» επιτυχίας των all day outfits. Για να έχετε τις πιο update εμφανίσεις, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα it pants που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας με την πρώτη ματιά!

Flared pants

pants-5-1.jpg
Image source: @handinfire

Τα παντελόνια καμπάνα εκτός από πολύ στιλ δημιουργούν και καταπληκτική σιλουέτα. Το άνοιγμα στο τελείωμα τους προσθέτει πόντους στο ύψος σας ενώ παράλληλα κάνει το σώμα σας να φαίνεται πιο αδύνατο. Όσο μεγαλύτερη η καμπάνα τόσο το καλύτερο. Θα το συναντήσετε τόσο στην τζιν εκδοχή τους όσο και στην υφασμάτινη. Αν δεν έχετε ένα στην κατοχή σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Για όλες εσάς που ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών, μη διστάσετε να επιλέξετε έντονες αποχρώσεις ή ακόμα και με μοτίβα, που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις.

Slip pants

pants-4-1.jpg
Image source: @greceghanem

Παραμένοντας πάνω-κάτω στην ίδια φιλοσοφία με τα flared, τα slip είναι στενά παντελόνια που ανοίγουν ελαφρά στο τελείωμα μ΄ ένα διακριτικό σκίσιμο. Τα συναντήσαμε πρώτη φορά πέρσι το χειμώνα, καθώς αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Τα είδαμε παντού από το Roland Mouret και Attico μέχρι τη Victoria Beckham. Η δυναμική τους συνεχίζει να αυξάνεται συνεχώς και τη φετινή σεζόν, ενώ όλα τα κορίτσια του street style, δε μπορούν να τα αποχωριστούν. Είναι πρακτικά και ικανά να σας «συντροφεύσουν» σε πλήθος εμφανίσεων, διότι ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας αλλά και με το μεγαλύτερο μέρος των υποδημάτων από sneakers μέχρι ψηλοτάκουνα. Φυσικά και το ελαφρύ τους άνοιγμα τονίζει τη σιλουέτα σας. Μόλις τα δοκιμάσετε θα τα λατρέψετε!

Loose pants

pants-1-1.jpg
Image source: @whowhatwear

Ακόμα ένα σχέδιο που μας ακολουθεί από την περασμένη σεζόν αλλά συνεχίζει να κατέχει μία πολύ σημαντική θέση στη ντουλάπα μας. Ιδανική επιλογή για τα πρωινά στο γραφείο. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε με oversized knitwear αλλά και όγκους στο πάνω μέρος του συνόλου, καθώς δημιουργείται απόλυτη αρμονία. Σε οποίο χρώμα κι αν επιλέξετε να τα φορέσετε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. «Τσαλακώστε» την formal αισθητική τους συνδυάζοντας τα με αθλητικά παπούτσια.

Patterned jeans

pants-2-1.jpg
Image source: @thora_valdimars

Μία από τις πιο έντονες επιλογές που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στον κόσμο του Instagram είναι τα τζιν παντελόνια με μοτίβα. Χαρακτηριστικό είναι του brand, Marine Serre, με τα χαρακτηριστικά μισοφέγγαρα. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στο καθημερινό σας denim. Βρείτε το σχέδιο που σας αρέσει και κάντε τη διαφορά μ’ αυτήν τη μικρή λεπτομέρεια.

Knit pants

pants-6-1.jpg
Image source: @modedamour

Τα πλεκτά κομμάτια ανήκουν επ’ άξια στο χειμώνα. Τη φετινή σεζόν έχουμε δει να πρωταγωνιστούν τα knit pants τόσο μεμονωμένα όσο και σε σετ. Συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τη loungewear με την πιο street style αισθητική. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα φοράτε με την ίδια ευκολία τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στις εξόδους σας. Επενδύστε σε μία ουδέτερη απόχρωση για περισσότερη ευελιξία όπως το μπεζ ή το γκρι.

Leather pants

pants-3-1.jpg
Image source: @pepamack

Η έντονη δημοφιλία του μετράει μόνο λίγους μήνες αλλά εμείς νιώθουμε ότι το δέρμα βρισκόταν από πάντα μέσα στη ντουλάπα μας. Τα σχέδια που θα συναντήσετε στα δερμάτινα παντελόνια είναι πολλά, από πιο στενά μέχρι φαρδιά για όλα τα γούστα. Plus, είναι ιδανικά για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα, καθώς μας κρατάνε ζεστές. Ένα από τα πιο must items της φετινής σεζόν που δεν πρέπει να λείπει από της συλλογή σας.