fbpixel

Search icon
Search
Τα sexy bars της Θεσσαλονίκης, κατάλληλα για τις πιο intimate στιγμές σας
SAINT VALENTINE

Τα sexy bars της Θεσσαλονίκης, κατάλληλα για τις πιο intimate στιγμές σας

Άκρως κατάλληλα και για πρώτο ραντεβού


Η Θεσσαλονίκη είναι μια άκρως ερωτική πόλη, η οποία επιβεβαιώνει συνεχώς το ιδιαίτερο vibe που προσφέρει τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους κατοίκους της. Μέσα από τους ιστορικούς δρόμους της, τα φώτα της, τη ρομαντική Παραλία της και φυσικά τα υπέροχα στέκια της, που οι Θεσσαλονικείς τιμούν συχνά, η πόλη γίνεται το ιδανικό σκηνικό για κάθε ενδεχόμενο first date. Χαμηλός φωτισμός, ατμοσφαιρική αίσθηση, μπαρ, και ερωτική μουσική είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα πιο sexy bars της. 

Ας τα ανακαλύψουμε! 

Le Cercle de Salonique

elxate-6bJOC.jpg

Υπάρχει κάτι πιο ατμοσφαιρικό από ένα υψηλής αισθητικής μπαρ, στο κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα σε ένα μοναδικής ομορφιάς ιστορικό κτίριο στη Β. Ηρακλείου, με επιρροές από τα δοξασμένα '20s; Το Le Cercle de Salonique διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για ένα πρώτο -ερωτικό- ραντεβού και όχι μόνο. Χαμηλό φωτισμό που δημιουργεί τέλεια ατμόσφαιρα, jazz μουσική, και φυσικά μια λίστα από τα καλύτερα κοκτέιλς που δημιουργούν ιδανικά για εσάς experts bar tenders. Ο προσεγμένος διάκοσμός του με έμπνευση από τα κινήµατα της Art deco και της Art Nouveau, κάνει τον χρόνο να σταματά στον χώρο, ενώ οι vintage πολυέλαιοι, η τέχνη και το αυθεντικό DNA του που ενσωματώνεται πλήρως στη μεγάλη κεντρική μπάρα του θα ενθουσιάσουν όσους αγαπούν μια αυθεντική εμπειρία bar.

Info: Βασιλέως Ηρακλείου 7, @lecercle.salonique

Chilai Wine Bar Restaurant

elxate-BUOEy.jpg

Διακρίνεται για την πολυτέλεια και τη χαλαρότητά του. Δύο συστατικά που όταν ενωθούν καταφέρνουν να φέρουν το τέλειο αποτέλεσμα σε ένα bar. Sexy διάθεση κι ερωτισμός είναι μερικά από τα συστατικά που κάνουν το Chilai να ξεχωρίζει ανάμεσα στα στέκια του κέντρου της πόλης. Η μουσική του προσαρμόζεται με την ώρα, οπότε εσείς επιλέγετε το σκηνικό που επιθυμείτε. Με ένα update εστιατορικό μενού μπορεί να σας προσφέρει υπέροχες ιταλικές γεύσεις όπως ριζότο, αλλά και αγαπημένα finger food. Μάλιστα, πέρα από τα εξαιρετικά κοκτέιλς του, φημίζεται για το φανταστικό Aperol του. Ο φωτισμός χαμηλός, τα λαμπάκια του «ντύνουν» ατμοσφαιρικά τον χώρο και η διακριτικότητα στο service ξεχωρίζει. Επιλέξτε το all day long και αισθανθείτε το erotic vibe του.

Info: Αγίου Μηνά 4, @chilai_wine_restaurant_bar 

La Doze 

elxate-H4xjc.jpg

Ποιος Θεσσαλονικιός δεν αγαπάει το La Doze. Όποια και αν είναι τα γούστα σας, το πρώτο και ίσως το καλύτερο street bar της πόλης σας περιμένει για να περάσετε τις πιο sexy βραδιές σας. Από που να ξεκινήσουμε; Από το alternative αλλά και παράλληλα so stylish bar του; Από τους τοίχους του που είναι «ντυμένοι» με διάφορα posters, αυτοκόλλητα και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε γυρνώντας μας στις ένδοξες μέρες των '80s, '90s; Από όπου και να το πιάσεις το La Doze προσφέρει όλα όσα αναζητά κανείς σε ένα διαφορετικό πρώτο ραντεβού. Αυθεντική ατμόσφαιρα bar, groovy & techno house μουσικές, ακόμη και... μπιλιάρδο, για τους λάτρεις του είδους. Χαθείτε στους urban χώρους τους, ενώ για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα μπορείτε να επιλέξετε τον επάνω όροφό του.

Info: Βηλαρά 1, @ladozebar 

Speakeasy Floor

elxate-R9rEL.jpg

Εμπνευσμένο από την περίοδο τη ποτοαπαγόρευσης στην Αμερική, όπου γεννήθηκαν τα speakeasy bars, αυτό το κονσεπτικό μπαρ στον επάνω όροφο του Blue Cup προσφέρει γίνεται ο ιδανικός προορισμός για ένα ερωτικό βράδυ. Άλλωστε, τι καλύτερο από έναν χώρο που φέρει την ιδέα του κρυφού; Η επιστροφή στο παρελθόν ξεκινά από την πρώτη στιγμή που ανεβείτε τη σκάλα του, ενώ θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον σωστό κωδικό για να εισέλθετε. Χαμηλός φωτισμός, κόκκινες βελούδινες λεπτομέρειες, jazz μουσική και φυσικά οι πιο έμπειρες τεχνικές στο bartending θα σας κάνουν να βιώσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενός night out με άκρως αισθησιακή αύρα.

Info: Σαλαμίνος 8, @speakeasy_floor

Δέντρο στο Bar

elxate-IwsYx.jpg

Ένα ρετρό μπαρ στη Βασιλέως Γεωργίου που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο παλιού αρχοντικού αποτελεί απόδειξη ότι ο ρομαντισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του sexiness. Εάν ψάχνετε ένα μπαρ για το πρώτο σας ραντεβού ή απλά έχετε διάθεση να περάσετε μια ερωτική βραδιά, τότε το Δέντρο στο Bar αποτελεί μονόδρομο. Η κεντρική μαρμάρινη σκάλα του θα σας οδηγήσει σε ένα φιλόξενο εσωτερικό που θυμίζει σπίτι. Υπό το φως των κεριών και της ατμοσφαιρικής lounge μουσικής, θα μπορέσετε να συζητήσετε χωρίς παρεμβολές αλλά και να δημιουργήσετε τις τέλειες συνθήκες για μια ουσιαστική γνωριμία. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

InfoΒασ. Γεωργίου 25, @dentrostobar

Έλξατε

elxate.jpg

Κρυμμένο στον πεζόδρομο της Ισαύρων βρίσκεται το μικρό Έλξατε. Ένα διαφορετικό μπαρ που θα λατρέψετε είτε έχετε ερωτική διάθεση είτε όχι. Με φιλική ατμόσφαιρα θα σας βγάλει το συναίσθημα που διακρίνει ένα αυθεντικό στέκι, που όμως μπορεί να εκφράσει έναν ξεχωριστό ερωτισμό. Μέσα από τα κομψά, industrial στοιχεία του, τη μινιμαλιστική του προσέγγιση και την αίσθηση ότι κανείς δεν γνωρίζει που έχετε κρυφτεί, το καφέ-μπαρ είναι ένας intellectual προορισμός που μαγεύει τους επισκέπτες του με τις soul & funk μουσικές του και τα αρωματικά κοκτέιλς του.

Info: Ισαύρων 10, @elxate_unofficial