fbpixel

Search icon
Search
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που πρέπει να αποκτήσετε μέχρι τις γιορτές
THE LOOK

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που πρέπει να αποκτήσετε μέχρι τις γιορτές

Οι επιλογές που πραγματικά θα σας ανανεώσουν


Τα παπούτσια μπορεί να καταλαμβάνουν μία μικρή επιφάνεια της εικόνας μας αλλά σίγουρα η δυναμική τους είναι μεγάλη. Μαζί με τις τσάντες έχουν την μαγική ικανότητα να απογειώνουν ακόμα και τα πιο απλά σύνολα αλλά και να "κατστρέφουν" ένα πολλά υποσχόμενο. Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσιάζουν όλο και περισσότερο, statement shoe designs ενώ για πολλά fashion & street style girls αποτελούν το σήμα κατατεθέν τους. Ένα από τα σχέδια που αγαπούν οι γυναίκες είναι τα ψηλοτάκουνα γιατί -κακά τα ψέματα- προσθέτουν μία πιο chic αισθητική.

Η φετινή σεζόν μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά και να εντυπωσιάσουμε με κάθε μας κίνηση. Ανακαλύψτε τα πιο hot high heel designs που αξίζει να αποκήσετε μέχρι τη γιορτινή περίοδο!

1. Boots 

Image source: @leoniehanne

Ένα από τα βασικά, αν όχι το βασικότερο, σχέδιο της χειμερινής συλλογής είναι -αδιαμφισβήτητα- οι μπότες. Ιδανικές για όλες τις ημέρες, κυρίως γι' αυτές με πολύ κρύο, μπορούν να ταιριάξουν με τα περισσότερα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και παράλληλα να τις επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι high heel boots θα δώσουν έξτρα πόντους στην εικόνα σας -κυριολεκτικά και μεταφορικά-, χαρίζοντάς σας ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Extra tip: Τα έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί, κυριαρχούν και σ' αυτήν την κατηογρία. 

2. Mules 

Image source: @gildaambrosio

Είτε είστε fan είτε όχι, τα mules έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση σε όλες τις γκαρνταρόμπες των fashion lovers. Πλέον, δεν κοιτάνε από εποχές, ενώ για τη φετινή χειμερινή σεζόν τα high heel έχουν γίνει το απόλυτο must-have item. To layering που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε θα σας μετατρέψει σε μία αυθεντική fashionista. Οι κάλστες θεωρούνται απαραίτητες αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τους κανόνες του street style. Συνδυάστε τα με loungewear κομμάτια για να είστε to the point!

3. Glam Glam Glam 

Image source: @ninasandbech

Αγαπημένη μας τάση εδώ και χρόνια κι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που κυριαρχεί τη φετινή σεζόν. Η λάμψη είναι πάντου κι αν δεν την έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής, καλό θα ήταν να το κάνετε head to toe. Τα παπούτσια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μη διστάσετε και επενδύστε σε λαμπερά σχέδια που θα απογειώσουν όλα τα looks. Ιδανική επιλογή για τη γιορτινή περίοδο και τα ρεβεγιόν αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι φέτος το glamness ταιριάζει όλες τις ώρες. 

4. Extra high heels

Image source: @carodaur

Μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στο show του Versace πριν από λίγους μήνες κι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες fashionistas τα επιλεγουν. Τα πολύ ψηλά παπούτσια με χοντρό τακούνι και έντονη φιάπα είναι η τελευταία λέξη της μόδας και σίγουρα αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία. Τα συναντάμε σε συνδυασμό με έντονα καλσόν και κοντά μήκη σε φορέματα ή φούστες. For the records, αν ανήκετε στις τολμηρές δοκιμάστε τις μοναδικές δημιουργίες του @daccori_ που έχει ξετρελάνει τις celebs. 

5. Flatforms 

Image source: @xeniaadonts

Τα flatforms έχουν αποδείξει εδώ και πολύ καιρό την αξία τους και γι' αυτό δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Μπορείτε να τα προτιμήσετε για όλες τις βραδινές σας έξοδους ό,τι κι αν επιλέξετε να φορέσετε. Έντονη παρουσία τη φετινή σεζόν έχουν τα animal prints που θα κάνουν update στα outfts σας. Από την άλλη πλευρά και οι μονοχρωμίες θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

6. The Cinderella's 

Image source: @styleheroine

Σε περίπτωση που λατρέυετε τον ρομαντισμό, αυτή η κατηογορία θα γίνει η αγαπημένη σας. Τα glass heels θα σας μετατρέψουν σε Σταχτοπούτα και θα εντυπωσιάσουν με μία μόλις κίνηση. Αν θέλετε να το κάνετε all the way τότε προτιμήστε και τα υπόλοιπα κομμμάτια τους συνόλου σας να κινούνται σε romantic "ρυθμούς".