fbpixel

Search icon
Search
Τα πρώτα jewellery trends της φθινοπωρινής σεζόν που μπορείτε να εντάξετε από τώρα στα σύνολά σας
TRENDS & CATWALKS

Τα πρώτα jewellery trends της φθινοπωρινής σεζόν που μπορείτε να εντάξετε από τώρα στα σύνολά σας

Δημιουργήστε άκρως ενημερωμένες εμφανίσεις μ' αυτές τις μικρές στιλιστικές προσθήκες


Εάν έχετε ξεκινήσει να σκέφτεστε τι θα φοράτε τους επόμενους μήνες να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι. Όσο πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο φθινόπωρο, η ανάγκη μας για να μάθουμε τις νέες τάσεις σε όλους τους τομείς αλλά και να αρχίσουμε να δημιουργούμε μία ιδανική και πλήρως ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Τα κοσμήματα αποτελούν βασικά στοιχεία για να θεωρείται ένα σύνολο ολοκληρωμένο και πλήρως ενημερωμένο. Η «θέση» τους στα καθημερινά all day looks έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρή, με τα κορίτσια του street style να μην μπορούν να τα αποχωριστούν ανεξαρτήτως περίστασης. Μέχρι στιγμής έχουν κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή τους μερικά jewellery trends, τα οποία μπορούμε να εντάξουμε από τώρα στα outfits μας. Όσο περνάει ο καιρός, θα εμφανίζονται όλο και περισσότερα σχέδια για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020, οπότε stay tuned!

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο hot τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει μέχρι τώρα, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σας, δίνοντάς τους την κατάλληλη φθινοπωρινή essence!

Chains

chains.jpg
Image source: @stylegator

Οι αλυσίδες ήταν μία από τις σημαντικότερες τάσεις κατά την περίοδο της άνοιξης και η έντονη δημοφιλία τους θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες. Η φετινή σεζόν θέλει τα σχέδια των αλυσίδων να είναι πιο μεγάλα και πιο επιβλητικά από άλλες χρονιές. Οι υπερμεγέθεις εκδοχές τους θα δώσουν την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεται ένα σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς όμως να δημιουργεί «φασαρία» στα all day outfits. Επιλέξτε να τις συνδυάσετε με neutrals tones για αρμονικές και stylish εμφανίσεις.

Pearls

pearls.jpg
Image source: @popsugar

Όπως τα διαμάντια έτσι και τα μαργαριτάρια ανήκουν στην κατηγορία με τα πιο διαχρονικά κοσμήματα όλων των εποχών. Πέρα από την κλασική εμφάνισή τους ή τους συνδυασμούς τους με αλυσίδες, τα jewellery trends για το φθινόπωρο παρουσίασαν και άλλα αξεσουάρ βασισμένα στις πέρλες. Νέες αναλογίες, μείξη υλικών και πρωτότυπα σχέδια ήταν μόνο μερικά απ’ αυτά που ξεχώρισαν. Παρόλα αυτά είτε διαλέξετε να τα φορέσετε στις νέες τους εκδοχές είτε στις κλασικές τους όπως ένα κολιέ μαργαριταριών, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

Long necklesses

neckless.jpg
Image source: @dimodaaa

Τα μακριά κολιέ, ειδικά όταν επιλέγονται να φορεθούν πάνω από ένα ρούχο, είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε μία πινελιά πολυτέλειας στο σύνολό σας, χωρίς να δίνουν την άποψη ότι έχετε περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Πραγματικά είναι το τέλειο αξεσουάρ για να μη φαίνεται το outfit σας «φορτωμένο». Τα αγαπημένα μας κολιέ που παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες είχαν ελαφρώς μια μποέμ αισθητική με μερικές λεπτές αλυσίδες που ενώνονταν με μία μεγαλύτερη. Επενδύστε από τώρα σ’ ένα κολιέ αυτού του στιλ για ενημερωμένες φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Colours

colours.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Τα rainbow style κοσμήματα είναι μία φωτεινή και χαρούμενη προσθήκη στην καθημερινή μας συλλογή κοσμημάτων. Μερικοί σχεδιαστές αποφάσισαν να «παίξουν» με τα χρώματα, παρουσιάζοντας πολύχρωμα jewels για να δημιουργήσουν dramatic αλλά και παιχνιδιάρικες δημιουργίες για τις φετινές φθινοπωρινές τάσεις. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στα μονόχρωμα σύνολά σας αλλά και να χαρίσετε έναν maximal χαρακτήρα. Θα τα συναντήσετε σε όλα τα σχέδια από σκουλαρίκια μέχρι δαχτυλίδια και anklets.

Oversized earrings

earnings.jpg
Image source: @dimodaaa

Η εποχή των oversized accessories είναι γεγονός. Τόσο στις τσάντες και στα καπέλα όσο και στα κοσμήματα, τα υπερμεγέθη σχέδια είναι αυτά που κυριαρχούν και θεωρούνται must τον τελευταίο καιρό. Για όλες εσάς που αγαπάτε τη λάμψη και τη πολυτέλεια, η σεζόν που έρχεται θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω. Τα φανταχτερά σκουλαρίκια σε oversized γραμμές θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι στα βραδινά σας σύνολα -και όχι μόνο. Βρείτε λοιπόν το σχέδιο που σας αρέσει και ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ και ξεκινήστε τους... πειραματισμούς!

Κεντρική φωτογραφία: Imaxtree