fbpixel

Search icon
Search
Τα πρώτα γούρια Ελλήνων δημιουργών για το 2022 έκαναν την εμφάνισή τους
FASHION NEWS

Τα πρώτα γούρια Ελλήνων δημιουργών για το 2022 έκαναν την εμφάνισή τους

Προτάσεις υψηλής αισθητικής και ανυπέρβλητης κομψότητας


Φέτος, οι ευχές μας για το νέο έτος θα είναι πιο δυνατές. Μαζί με αυτές, οι Έλληνες designers έχουν ήδη παρουσιάσει τα πρώτα γούρια για την επόμενη χρονιά. Υποδεχόμαστε το 2022 με στιλ, αλλά και ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτό παρουσιάζουν και οι κομψές προτάσεις τους από αντικείμενα που θα παραμείνουν στη συλλογή μας για μια ζωή ή θα αποτελέσουν ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους μας. Φωτίστε τα σύνολά σας με τις πιο fashionable lucky charms επιλογές. Ανακαλύψτε τες! 

Zeus + Dione 

jebr0180-cg21-044-burgundy-arete-zd-stills16525.jpg

Το Lucky Charm '22 είναι εμπνευσμένο από τις χαρακτηριστικές κυματιστές σφραγίδες που παραδοσιακά σημάδευαν τους φακέλους που χρησιμοποιούνταν στο ελληνικό εναέριο ταχυδρομείο. Στην ταχυδρομική ιστορία, κάθε σφραγίδα κρύβει μια ιστορία από πίσω της. Και για το 2022, η Z+Δ φιλοδοξεί μέσα από αυτό το γούρι να αφηγηθεί τη δική της. Το «Arete» απεικονίζει ένα ανάγλυφο «22» πάνω σε κύματα, ενώ συνοδεύεται από χαρακτηριστική συσκευασία φακέλου εναέριας αποστολής. Όπως το κύμα συμβολίζει τη μεταβλητότητα και ροή της ζωής, ενώ αντικατοπτρίζει την επιμονή και τη δύναμη να νικήσουμε κάθε δυσκολία και να βρούμε την εσωτερική αρμονία, έτσι και το lucky charm αυτό, επιδιώκει να σφραγίσει το νέο έτος με καλοτυχία, άφθονα ταξίδια, και πάνω απ' όλα αποφασιστικότητα να λάμψουμε!

BUY HERE

Christina Soubli

ch22-d-charm-22-cs-double-1000x1000.jpg

Ένα γούρι με διπλή γοητεία! Ένα ζευγάρι κομψά βραχιόλια από ορείχαλκο είναι το γούρι με την υπογραφή της Χριστίνας Σούμπλη για το 2022. Η τεχνική φιλιγκράν της σχεδιάστριας με τα λεπτά στριφτά, τονίζεται εκπληκτικά με ένα δυναμικό σχέδιο και ένα κομψό φινίρισμα σε κρεμ σμάλτο. Γούρι με διπλή γοητεία, για ένα χρόνο δύο φορές πιο τυχερό, υγιή και λαμπερό.

BUY HERE 

Ancient Kallos

dsf0166.jpg
karavi-collar-necklace-Sqj5m.jpg
To αγαπημένο brand καλωσορίζει την χρονιά που έρχεται με το Καράβι, το ελληνικό σύμβολο της Τύχης. Το στολισμένο Καράβι είναι ελληνικό παραδοσιακό έθιμο και στολίζει τα σπίτια τα Χριστούγεννα. Αυτό το κομψό κολιέ έχει το χαρακτηριστικό Karavi, περασμένο σε ένα λεπτό επιχρυσωμένο ασημένιο κολάρο σε χρυσούς τόνους, ιδανικό για ένα πουλόβερ με ψηλό λαιμό ή ένα γυμνό πουκάμισο με λαιμόκοψη ενώ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Βαρβάρα Μιτσέλη.

BUY HERE

Yannis Sergakis

323ec10b-d0c6-13bf-2a9d-c524a7987907.png

Τη νέα χρονιά αφήστε το στίγμα σας δια χειρός του Yannis Sergakis. Το πρωτοχρονιάτικο γούρι του για το 2022 είναι μια σύγχρονη αντίληψη των αρχαϊκών σφραγίδων που χρησιμοποιούνται ως σύμβολα και στολίδια. Φτιαγμένο από κίτρινο επιχρυσωμένο μπρούτζο, η σφραγίδα σας μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, ενώ σας επιτρέπει να βάλετε μια σφραγίδα στα μελλοντικά πράγματα.

BUY HERE  

Gofas 

gofas-charms-2022-gold.png

Η Gofas εύχεται για το 2022, όλες οι ευχές σας να βγουν αληθινές, με δύναμη και αισιοδοξία να πετύχετε κάθε στόχο ζωής! Το νούμερο 22 χαρακτηρίζεται από την εσωτερική δύναμη που μπορούμε να απελευθερώνουμε, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά όλες οι επιθυμίες μας.
Αποτελεί το πνεύμα και την «ευθύνη» να χρησιμοποιούμε τα ταλέντα μας για να βελτιώσουμε τον κόσμο και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, βοηθώντας να ξεπεραστούν οι όποιες προκλήσεις και τα αναπάντεχα προβλήματα. Παράλληλα, αποτελεί συνώνυμο της αισιοδοξίας και «πυξίδα» για να ακολουθήσουμε το σωστό μονοπάτι με σοφία, διαίσθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

BUY HERE