fbpixel

Search icon
Search
Τα πολυαναμενόμενα new entries του Netflix για τον Απρίλιο που αξίζουν την προσοχή μας
ARTS & CULTURE

Τα πολυαναμενόμενα new entries του Netflix για τον Απρίλιο που αξίζουν την προσοχή μας

Ό,τι νέο πρόκειται να δούμε τον ερχόμενο μήνα στην αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας


Ο Μάρτιος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ήταν ένας μήνας με πολύ ενδιαφέροντα tv shows που έκαναν πρεμιέρα και παρακολουθήσαμε. Ήδη, το Netflix, η αγαπημένη πλατφόρμα ψυχαγωγίας, το τελευταίο διάστημα έχει δώσει στη δημοσιότητα τις ολοκαίνουριες παραγωγές για τον ερχόμενο μήνα που θα φιλοξενήσει στην αρχική του σελίδα, οι οποίες ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και αξίζει να εμβαθύνετε στις ιστορίες τους από τώρα.

Ας δούμε ένα προς ένα όλα τα new entries που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο!

Σειρές

The Serpent

1-KCXIs.jpg

Τη δεκαετία του 1970, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου. Πρωταγωνιστούν: Tahar Rahim, Billy Howle, Jenna Coleman.

Snabba Cash

3-lKIta.jpg

Οι ζωές μιας φιλόδοξης επιχειρηματία, ενός γοητευτικού μαφιόζου και ενός προβληματικού εφήβου συγκρούονται σε ένα απεγνωσμένο και σκοτεινό κυνήγι πλούτου. Πρόκειται για μια ιστορία έρωτα και πάθους με συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 7/4. Πρωταγωνιστούν: Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ayaan Ahmed.

Dad Stop Embarrassing Me

4-DX1bi.jpg

Ένας ανύπαντρος πατέρας και ιδιοκτήτης μιας μεγάλη εταιρίας εταιρείας καλλυντικών, έρχεται αντιμέτωπος με τα προβλήματα της πατρότητας, όταν η πεισματάρα κόρη του μετακομίζει μαζί του. Οι συγκρούσεις έχουν τον πρώτο λόγο στη μεταξύ τους σχέση. Άραγε η αγάπη θα καταφέρει να νικήσει; Κάνει πρεμιέρα στις 14/4. Πρωταγωνιστούν: Porscha Coleman, Heather Hemmens, Keith Jefferson.

The Innocent

5-EchwY.jpg

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη. Ανατροπές που έρχονται και άνθρωποι που φεύγουν, συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως και μυστικά που βάζουν τους πρωταγωνιστές σε έναν φαύλο κύκλο... Κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου. Πρωταγωνιστούν: Sorcha Groundsell, Percelle Ascott, Guy Pearce.

Ταινίες

Concrete Cowboy

6-7Sb7B.jpg

Ένας αντιδραστικός έφηβος πρέπει να περάσει το καλοκαίρι με τον αποξενωμένο πατέρα του και βρίσκει τη φιλία σε μια δεμένη κοινότητα της Φιλαδέλφεια με μαύρους καουμπόι. Η ζωή του αλλάζει διαρκώς και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις που δε φανταζόταν ποτέ. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 2 Απριλίου. Πρωταγωνιστούν: Idris Elba, Lorraine Toussaint, Caleb McLaughlin.

Have You Ever Seen Fireflies?

7-SHfds.jpg

Ένα παιδί θαύμα, η επαναστάτρια και ασεβής Γκιουλσερέν, αντιμετωπίζει τη μοναξιά, την αγάπη και την απώλεια ενάντια στο ρεύμα πολιτικών αναταραχών και κοινωνικών αλλαγών. Τα όνειρα αποτελούν μονόδρομο για την ίδια... Κάνει πρεμιέρα στις 9/4. Πρωταγωνιστούν: Yilmaz Erdogan, Ecem Erkek, Engin Alkan.

Ride or Die

8-cVtcg.jpg

Μια νεαρή γυναίκα βοηθά μια άλλη να γλιτώσει από τον βίαιο άντρα της. Ενώ τις καταδιώκουν, τα αισθήματα που νιώθουν η μία για την άλλη φουντώνουν και η μεταξύ τους σχέση εξελίσσεται σε μια γλυκιά ιστορία αγάπης. Κάνει πρεμιέρα στις 15/4. Πρωταγωνιστούν: Vanessa Allen, Chris Dettone, Hannah Brooks.

Ντοκιμαντέρ

Magical Andes: Season 2

9-Emyrr.jpg

Διασχίζοντας κι ενώνοντας επτά χώρες της Νότιας Αμερικής, οι Άνδεις έχουν πάντα ένα άλλο τοπίο, μια άλλη περιπέτεια, μια άλλη ιστορία να διηγηθούν. Η ανακάλυψη όλων αυτών των εντελώς διαφορετικών πολιτισμών είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα πρώτη του μηνός. 

Dolly Parton: A MusiCares Tribute

10-lRwho.jpg

Σε μια υπέρλαμπρη βραδιά μουσικής και αναμνήσεων, μια κοινότητα θρυλικών καλλιτεχνών τιμά την Dolly Parton ως το Πρόσωπο της Χρονιάς της MusiCares. Σε αυτήν τη βραδιά αναδεικνύεται το ταλέντο της μέσα από μια συναρπαστική διαδρομή της επιτυχημένης πορείας της. Κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου.

My Love: Six Stories of True Love

12-tQn91.jpg

Έξι ζευγάρια σε εντελώς διαφορετικά μέρη του κόσμου μοιράζονται την αγάπη τους που διαρκεί για δεκαετίες σε αυτά τα τρυφερά πορτρέτα που γυρίστηκαν μέσα σε έναν χρόνο. Κάθε love story έχει τα δικά του μυστικά που κάνουν τους ανθρώπους να παραμένουν κοντά ο ένας στον άλλον, όσα χρόνια κι αν περάσεις, περνώντας μηνύματα αισιοδοξίας. Κάνει πρεμιέρα στις 14/4.

Stay tuned!