fbpixel

Search icon
Search
Tα podcasts που θα σας βοηθήσουν να γίνετε interior design experts
ARTS & CULTURE

Tα podcasts που θα σας βοηθήσουν να γίνετε interior design experts

Μάθετε τα πάντα για το πάθος σας & get inspired για αλλαγές στους δικούς σας χώρους


Ίσως αυτή η καραντίνα να σας έκανε να ανακαλύψετε πόσο πολύ λατρεύετε τη διακόσμηση, αλλά ενδεχομένως δεν είστε εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες γνώσεις για να εφαρμόσετε τις κατάλληλες αλλαγές στους χώρους σας. Γι' αυτό ακριβώς, τώρα που έχετε χρόνο στη διάθεσή σας και δεν ξέρετε πώς να τον αξιοποιήσετε, δεν έχετε παρά να πατήσετε το play στα top interior design podcasts που θα σας κάνουν να μάθετε τα πάντα για την αγάπη που σιγά σιγά ανακαλύπτετε, καθώς και να είστε ικανοί να δώσετε decor συμβουλές στους φίλους σας που θα θαυμάζουν την αισθητική σας.

Καθίστε αναπαυτικά, φορέστε τα ακουστικά σας & απολαύστε τα!

The Style Files

podcast-paloma.jpg

Με όσα ήρθαν στην επικαιρότητα κατά την περασμένη άνοιξη στην οποία όλοι κλειστήκαμε στα σπίτια μας, μια ομάδα έμπειρων designers πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το The Style Files, με σκοπό να παρέχει συμβουλές σε όλους τους interior lovers. Εάν ήδη έχετε σίγουρη την αγάπη σας να σχεδιάζετε και να διαμορφώνετε τους χώρους σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο, τότε αυτό το podcast θα σας βοηθήσει να πάρετε μερική από τη γνώση των διακεκριμένων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων οι Bunny Williams, Mark Sikes, Alexa Hampton και Martyn Lawrence Bullard.

The Chaise Lounge

tcl-itunes-icon.png

Ένα τρανό παράδειγμα για την τέχνη της διακόσμησης εσωτερικών χώρων! Με αυτό το podcast θα μάθετε πώς και πού να εντάξετε πολυτέλεια στους χώρους της κατοικίας, με γνώμονα τη λεπτομέρεια και την πραγματική γνώση στο κομμάτι του art & design. Από την ιδανικότερη επιλογή χρώματος για τους τοίχους σας μέχρι την περιποίηση των φυτών που έχετε μέσα κι έξω από το σπίτι σας, θα πληροφορηθείτε κυριολεκτικά για τα πάντα και να θα καταφέρει να είστε αλάνθαστη σε ό,τι αφορά όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.

Clever

clever-icon-itunes-2000x2000.jpg

Η Amy Devers και η Jamie Derringer που εδώ και χρόνια ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της σχεδίασης και της διακόσμησης, ενώνουν τις δυνάμεις του και μέσα από αυτό το podpact αποσκοπούν να εμβαθύνουν στην ιστορία των interior designers. Εξετάζοντας διεξοδικά την πορεία και τις δημιουργίες τους, συστήνουν εκ νέου την προσωπικότητά τους που με λίγη περισσότερη σκέψη αποτελεί τρανταχτή απόδειξη των έργων τους. 

How to Decorate

podcast-icon-post-835x835.jpg

Μια σειρά από συνεντεύξεις με ειδικούς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι (Markham Roberts, Joy Moyler, Katie Ridder), δίνει απόλυτη απόλαυση στους λάτρεις τέτοιου είδους podcasts που έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν step by step τις σωστές τακτικές για τη δημιουργία του τέλειου home σκηνικού. Το How to Decorate, σας δίνει λύσεις μέσα από τα πιο απλά tips αλλά και από τα πιο εξειδικευμένα που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να εφαρμόσετε στον διάκοσμο του σπιτιού σας.

About Buildings and Cities

badge-3.jpg

Ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό podcast για εσάς που σας αρέσει να χάνεστε σε διάφορες πόλεις του κόσμου και να μαθαίνετε τα πάντα γι' αυτές. Ειδικά τώρα που δεν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, μπορείτε να πατήσετε το play και να εμπνευστείτε από την περιγραφή της μοναδικής αρχιτεκτονικής των must-visit αλλά και λιγότερο γνωστών σημείων ολόκληρου του κόσμου και να εντρυφήσετε στην ιστορία που κρύβεται πίσω από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα παγκοσμίως. Στο τέλος, θα καταλήξετε στο πόσο διαφορετικές είναι οι κουλτούρες μεταξύ τους, καθώς και πόσο κατασταλτικός είναι ο παράγοντας του παρελθόντος στην ολοκληρωτική διαμόρφωση της αισθητικής που αποπνέεται από τόπο σε τόπο.

Enjoy!