fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο update looks που ξεχωρίσαμε στον κόσμο του Instagram για hot φθινοπωρινά σύνολα
THE LOOK

Τα πιο update looks που ξεχωρίσαμε στον κόσμο του Instagram για hot φθινοπωρινά σύνολα

Πάρτε έμπνευση από τις fashion lovers και μαγέψτε με τις επιλογές σας


Καθώς ο καιρός έχει αρχίσει να γίνεται πιο ψυχρός τις τελευταίες μέρες, γίνεται ολοένα και πιο εύκολη η δημιουργία καθημερινών συνόλων με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Το γκρι, το σκούρο μπλε και το μαύρο, τα βασικά δηλαδή χρώματα που επιλέγουμε κατά κύριο λόγο αυτούς τους μήνες, δε θα είναι ποτέ out of fashion. Παρόλα αυτά, όλες οι γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα αναζητούν μία ανανέωση που εκτός των άλλων θα «ανεβάσει» και την ψυχολογία τους. Γι' αυτό υπάρχουν και οι διάσημες Instagramers. Τα it girls του street style μας βοηθάνε να αντλήσουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες έτσι ώστε να παρουσιάσουμε τα πιο updated looks, που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε τα σύνολα που ξεχωρίσαμε στον κόσμο του Instagram, βρείτε τα αγαπημένα σας και πειραματιστείτε με τα κομμάτια της ντουλάπας σας για να πετύχετε τα πιο hot fall looks!

Puffer & Midi skirt

instagram-looks-6.jpg
Image source: @aimeesong

Το καπιτονέ must outwear δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας τη φετινή σεζόν. Αποτελεί μία ιδανική επιλογή για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα δερμάτινα ή τζιν πανωφόρια και να κάνετε την πιο ομαλή μετάβαση στα χειμερινά παλτό. Για να του χαρίσετε την απόλυτη μοντέρνα αίσθηση, συνδυάστε το με μία midi φούστα, knitwear και it bag. Προτιμήστε τις ουδέτερες αποχρώσεις για να ταιριάζετε περισσότερο με την εποχή.

Leather top & Denim pants

insta.jpg
Image source: @slipintostyle

Τα τζιν παντελόνια θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι για τις καθημερινές μας εμφανίσεις τους επόμενους μήνες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναβαθμίσετε αυτό το άνετο, πρακτικό κι ευέλικτο κομμάτι. Ένας απ’ αυτούς είναι να το συνδυάσετε με μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, τα leather items. Πιο συγκεκριμένα, επιλέξτε ένα δερμάτινο top, αν επιθυμείτε σε oversized γραμμή και ταιριάξτε το μ’ ένα straight leg jeans. Ολοκληρώστε με ankle ή cowboy style boots.

Leather trouser & Blending boots

instagram-looks-3.jpg
Image source: @lucywilliams02


Παραμένοντας στην ίδια φιλοσοφία, αν θέλετε να ακολουθείτε πιστά τους κανόνες του street style τότε δεν πρέπει να λείπει από την fall/winter collection σας το δερμάτινο παντελόνι. Εμείς λατρεύουμε το flared style που αγκαλιάζει με πολύ ωραίο τρόπο τη σιλουέτα μας. Κινηθείτε σε διαφορετικές και μοντέρνες χρωματικές επιλογές, όπως το μπορντό ή το καφέ και ταιριάξτε με μπότες στην ίδια απόχρωση για απόλυτη αρμονία. Plus, είναι ένα μυστικό για να φαίνεται το σώμα σας ψηλότερο.

Shacket & Midi skirt

instagram-looks-4.jpg
Image source: @brittanybathgate

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να πειραματιστείτε με νέα κομμάτια, μπορείτε να αφήσετε για λίγες μέρες τα σακάκια σας στην άκρη. Δώστε τη θέση τους στα shackets, τα οποία μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό και αγαπούν πολύ οι fashionistas. Κινηθείτε σε oversized επιλογές και στα χρώματα που σας ταιριάζουν. Εμείς σας προτείνουμε τις έντονες αποχρώσεις ακόμα και μοτίβα, όπως το καρό. Φορέστε μία φούστα σε midi design, μαζί με it κάλτσες και loafers. Αξιοζήλευτο!

Loungewear & Trench coat

instagram-looks-2.jpg
Image source: @_jeanettemadsen_

Οι φόρμες και γενικότερα τα loungewear έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη θέση στη λίστα των επιλογών μας και για εμφανίσεις εκτός σπιτιού. Είναι αλήθεια ότι η άνεση που προσφέρουν δε συγκρίνεται με κανένα άλλο κομμάτι. Για όλες εσάς που δε θέλετε να αποχωριστείτε αυτό το στιλ , αλλά θέλετε να το κάνετε πιο wearable στις εμφανίσεις σας καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με μία κλασική και διαχρονική καμπαρντίνα. Διατηρήστε τη cool αισθητική με τα αθλητικά σας παπούτσια ή προσθέστε ένα ζευγάρι mules για να πετύχετε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.