fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο trendy χρώματα του 2023 που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατοικία σας
INTERIORS

Τα πιο trendy χρώματα του 2023 που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατοικία σας

Οι hot αποχρώσεις της χρονιάς για τη διακόσμησή σας


Καθώς το 2023 έχει έρθει, οι τάσεις στο interior design αναβαθμίζονται και παίρνουν διαφορετική μορφή - πιο σύγχρονη και προσαρμοσμένη στη νέα εποχή. Πλέον, βλέπουμε πως τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στα περισσότερα updated σπίτια, κάτι που μέσα στη χρονιά θα είναι σχεδόν επιτακτικό για όσους ακολουθούν πιστά τις αλλαγές και τα decor trends. Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε από τώρα ένα mini home makeover, αλλάζοντας τελείως τους χώρους σας και απογειώνοντας διάθεσή σας;

Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο trendy χρώματα της νέας χρονιάς, που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατοικία σας!

Viva Magenta

dulux-1.jpg

Η απόχρωση Viva Magenta θα πρωταγωνιστήσει σε αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς μας -μεταξύ άλλων και στα σπίτια μας-, σύμφωνα με την Pantone. Συμβολίζει τη ζωντάνια, το σθένος και τη δύναμη. Είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σύγχρονη κατοικία, χαρίζοντάς της ζωντάνια και μοντέρνο χαρακτήρα. Εντάξτε μικρές λεπτομέρειες στον χώρο σας ή βάψτε έναν ολόκληρο τοίχο που θα κάνει τη διαφορά.

Spanish Moss

e7e6489bb66e2db6541c6bcdf501a473.jpg

Το Spanish Moss (ή αλλιώς forest green) είναι το νέο πράσινο που πρόκειται να αναβαθμίσει ακόμη και τους πιο βαρετούς χώρους. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια βλέπουμε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου να κυριαρχούν στον χώρο του interior design, καθώς η παρουσία του στο σπίτι δημιουργεί κλίμα αρμονίας, ενώ ωθεί στη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Επιλέξτε το φέτος σ' έναν σκούρο τόνο που θεωρείται απόλυτα trendy!

Rustic Greige

nf-6431612-02-dining-room-051-1540317845.jpg

«Ζεστό» και ιδανικό για κάθε cozy σπίτι, το Rustic Greige -που όρισε το Dutch Boy ως το χρώμα της χρονιάς- είναι μια απόχρωση του ξύλου που μπορεί να ενταχθεί εύκολα σε κάθε στιλ κατοικίας, προσδίδοντας μοντέρνο τόνο και, ταυτόχρονα, timeless χαρακτήρα. Ένας συνδυασμός γκρι και μπεζ με διακριτικούς κόκκινους υποτόνους, που κάνει τέλειο color combo με το κλασικό λευκό, καθώς και με πιο funky κι έντονες χρωματικές επιλογές.

Raspberry Blush

bhg-benjamin-moore-color-of-the-year-2023-raspberry-blush-living-room-6750303-bb96a79048f74a348c7f530995da1179.jpg

Η Benjamin Moore προτείνει για το 2023 το Raspberry Blush, την απόχρωση που προέρχεται από ένα mix κόκκινου και πορτοκαλί. Φωτεινό, ιδιαίτερο και χαρούμενο είναι η super επιλογή για όλους εσάς που αναζητάτε ένα χρώμα που θα γεμίσει τον χώρο σας με ζωντάνια. Συνδυάζεται εκπληκτικά με σκούρα χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ, για ένα αποτέλεσμα μοντέρνο και πρωτότυπο. Τολμήστε το!

Terra Rosa

terrarosa-1024x768.jpg

Οι γήινες αποχρώσεις του ροζ και του πηλού έχουν γίνει ήδη οι πιο αγαπημένες των design lovers για την καινούρια χρονιά. Το Terra Rosa συνδυάζει υπέροχα το καφέ και το μπορντό, με το αποτέλεσμα να είναι απίστευτα ζεστό και, παράλληλα, φωτεινό - ιδανικό για έναν μικρό χώρο που χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο για να ξεχωρίσει. 

Canyon Ridge

peach-room-2-1200x1600.jpeg

Όταν το πορτοκαλί συναντά το ροζ, δημιουργείται αυτή η «γλυκιά» απόχρωση που ακούει στο όνομα "Canyon Ridge". Είναι γήινη και ουδέτερη, που αυτό σημαίνει πως μπορεί να ταιριάξει αρμονικά με σκούρα χρώματα, αλλά και πιο φωτεινά κι έντονα, όπως το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο - τέλεια color combos για όσους επιλέγουν να τολμούν. Για τους λάτρεις του κλασικού, συνδυάστε το Canyon Ridge με καφέ, μαύρο και γκρι.