fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο stylish Christmassy σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε με το τζιν παντελόνι σας
THE LOOK

Τα πιο stylish Christmassy σύνολα που μπορείτε να δημιουργήσετε με το τζιν παντελόνι σας

Ετοιμαστείτε να «κλέψετε» την παράσταση με τον πιο απλό τρόπο


Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε κι επίσημα κι εμείς έχουμε «μπει» στη διαδικασία εύρεσης των festive looks που θα μας συνοδεύσουν στη all day long εμφανίσεις μας. Τα μεσημεριανά parties αλλά και τα after work drinks θα έχουν την τιμητική τους τις επόμενες ημέρες γι' αυτό και τα σύνολά μας θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από άνεση, ευελιξία και πρακτικότητα. Φυσικά ένα τζιν παντελόνι θεωρείται must κομμάτι αυτής της κατηγορίας. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. 

Από πρωινά office looks μέχρι βραδινές εμφανίσεις, ένα denim trouser θα γίνει ο ιδανικός σας σύμμαχος για super stylish festive looks!

1. Statement top 

Image source: @streetstylestars

Ένα statement top μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη αισθητική του συνόλου σας. Τα bold colours έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα μας κι εμείς δε χορταίνουμε να τα φοράμε. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με it bags αλλά και με παπούτσια που μπορείτε να επιλέγετε, day to night. 


Meme loose jeans, Blanchette Concept Store
Knit Top, ZARA
Chunky boots, Karida 1912
Bag, Amina Muaddi, Kalogirou

2. White Shirt 

Image source: @elle

Το λευκό πουκάμισο θεωρείται ένα από τα πιο κλασικά γυναικεία items. Ταιριάζει απόλυτα με το τζιν παντελόνι, καθώς μαζί απογειώνουν την casual chic αισθητική. Μια tote bag μαζί με denim jacket θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σύνολο-μπαλαντέρ. 


Meme loose jeans, Blanchette Concept Store
Shirt with bijou collar, Adele, DiL Fashion Group
Denim and plush jacket, MAX&Co
Dusty Cloud, Christina Malle Bags, christinamalle.gr

3. All day long 

Image source: @tesshell

Το κόκκινο ανήκει ξεκάθαρα στα χρώματα των γιορτών οπότε δε μπορεί να λείπει από τις εμφανίσεις μας. Συνδυάστε το τζιν παντελόνι σας με ένα red blazer και slingbacks και μόλις έχετε δημιουργήσει ένα outfit που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Τα κοσμήματα θα χαρίσουν έξτρα λάμψη!


Meme loose jeans, Blanchette Concept Store
Cotton velvet jacket, MaxMara
Slingbags, Amina Muaddi, Kalogirou
Earrings, Kasparian Jewellery

4. Glam items 

Image source: @ninasandbech

Η λάμψη είναι δεδομένη κι εμείς σας προτείνουμε να το κάνετε all the way. «Παντρέψτε» δύο τάσεις, όπως είναι τα δερμάτινα κομμάτια με τα glam στοιχεία. Ένα μαύρο παλτό θα γίνει το απόλυτο key-item ακόμα και για τις πιο κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα. 


Meme loose jeans, Blanchette Concept Store
Leather top, Alice&Olivia, Apolloniapolitia.gr
Wool Coat, Marks&Spencer
Cleo embellished satin shoulder bag, Prada, Mytheresa.com