fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο μαγευτικά Airbnb στον κόσμο που θέλουμε να επισκεφθούμε φέτος το καλοκαίρι
ESCAPE

Τα πιο μαγευτικά Airbnb στον κόσμο που θέλουμε να επισκεφθούμε φέτος το καλοκαίρι

Εικόνες βγαλμένες από όνειρο, μινιμαλιστικό design που ξεπερνά κάθε φαντασία...


Διανύοντας τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη, καταλαβαίνουμε πως το καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ ο ηλιόλουστος καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες μάς το υπενθυμίζουν. Ποτέ άλλοτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό δε φάνταζε τόσο δελεαστικό, όχι μόνο λόγω εποχής, αλλά κι εξαιτίας των εκπληκτικών καταλυμάτων που συχνά βλέπουμε στο internet, απογειώνοντας τις αισθήσεις μας και κάνοντάς μας να ταξιδεύουμε, έστω και νοερά. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε ρεαλιστικά ένα dreamy travel σε κάποιον μαγευτικό προορισμό, που θα μας ανανεώσει και θα γεμίσει τις μπαταρίες μας.

Τα παρακάτω Airbnb θα σας κάνουν να θέλετε να τα επισκεφθείτε χωρίς second thoughts και, μάλιστα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα!

Villa Sanglung, Bali

villa-sanglung-5416f808.jpg

Και ποιος δε θα ήθελε αυτήν τη στιγμή να απολαμβάνει τις διακοπές του σε κάποιον μαγευτικό προορισμό μακριά από τους έντονους αστικούς ρυθμούς! Το συγκεκριμένα Airbnb ξεχωρίζει μεταξύ άλλων στο Bali για την ηρεμία που προσφέρει στους επισκέπτες του, σε συνδυασμό με το high end living και την απίθανη θέα που μπλέκει το πράσινο της φύσης με το μπλε της θάλασσας. Φωλιασμένο σε ένα σκηνικό που δίνει την αίσθηση πως βγήκε από παραμύθι, το κατάλυμα αυτό είναι σίγουρα το πιο ιδανικό για όσους αποζητούν μερικές ημέρες πλήρους χαλάρωσης, ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα και καλό φαγητό με υπέροχη θέα.

Info: Depeha, Kubutambahan, Buleleng Regency, Bali 81172, Indonesia


Morongo Valley, California

39389051-5.jpg

Το off-the-grid δε φάνταζε ποτέ άλλοτε τόσο εκλεπτυσμένο. Αυτή η σχεδόν εντελώς διαυγής κατασκευή λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια με περιορισμένη πρόσβαση σε ηλεκτρική ενέργεια, ενώ διαθέτει απίστευτη θέα στα βουνά και τα δέντρα γιούκα, καθώς και μια ανεξάρτητη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός λόφου κοντά στο Joshua Tree, στην California, to συγκεκριμένο Airbnb στην έρημο έχει τον τρόπο να κάνει το μυαλό να αδειάζει από οτιδήποτε περιττό, ενώ εάν τύχει και βρεθείτε εκεί, είμαστε σίγουροι πως το τελευταίο πράγμα που θα έχετε στον νου σας είναι το κινητό σας!

Info: Yucca Valley, California


Acacia Cabin, Tulum

9023078f-5941-4561-9294-c59bdf4eefb2.jpg

Ποιος είπε ότι μια καμπίνα πρέπει να είναι σε κάποιον χειμερινό προορισμό; Αυτό το jungle Airbnb στο πάντα μοντέρνο Tulum είναι γεμάτο χειροποίητες πινελιές, ξεχωρίζει για την απερίγραπτη, τόσο ειδυλλιακή αύρα του και διακρίνεται για τους γήινους τόνους του. Bonus, ένας φιλικός σκύλος, ο Billy, μένει κάπου εκεί και περιστασιακά περνάει για ένα φιλικό «γεια»!

Info: Av. La Selva 9, 77760 Tulum, Q.R., Mexico


Fredericksburg, Texas

00ac0500-693f-42f8-b62c-697a77e0a46d.jpg

Το Texas Hill Country, που βρίσκεται μεταξύ του San Antonio και του Austin, είναι μια τεράστια έκταση γεμάτη με φυσικές θερμές πηγές και πισίνες, ποτάμια και λίμνες. Αυτό το φωτεινό δεντρόσπιτο βρίσκεται ακριβώς πάνω από όλη αυτήν τη φυσική γοητεία και είναι εξοπλισμένο με πολυτελή κλινοσκεπάσματα, ντους και μπανιέρα, καθώς και απίστευτα μοντέρνες living areas. Η θέα από τα μεγάλα παράθυρα είναι ίσως το σημαντικότερο highlight αυτού του Airbnb!

Info: Fredericksburg, Texas, United States


The Pool House, Los Angeles

5d76182c-original.jpg

Το γεμάτο λάμψη σκηνικό του L.A., φαίνεται να παίρνει άλλη μορφή ανεβαίνοντας λίγο πιο πάνω στον χάρτη και φτάνοντας σε αυτό το εκπληκτικό Airbnb -γίνεται πιο γαλήνιο και η ηρεμία είναι αυτή που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Με ένα dreamy outdoor περιβάλλον που συνδυάζει τα πράσινα στοιχεία της φύσης με το μπλε της τεράστιας πισίνας, το κατάλυμα θεωρείται ιδανικό για να βιώσετε την έννοια της luxury διαμονής, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε το μακρινό Los Angeles από μια διαφορετική οπτική -πιο κοντά στην ατμόσφαιρα του καλοκαιριού και στην ησυχία που αυτή επιβάλλει.

Info: Mt. Washington, Los Angeles, California


Carriage House Cabin, Montana

airbnb-bozeman-mt.jpg

Εκεί όπου η ηρεμία και η γαλήνη παίρνουν σάρκα και οστά... Και ποιος δε θα ήθελε να βρίσκεται σε έναν τόπο απόλυτα ήσυχο, εντελώς μακριά από τη φασαρία της πόλης! Αυτό το Airbnb αναδεικνύει την έννοια του slow living, χωρίς «υπερβολές» και glam στοιχεία εντυπωσιασμού ως προς το design, αλλά αντίθετα υμνεί τον μινιμαλισμό σε ό,τι αφορά στον διάκοσμό του, καθώς και στο lifestyle που επικρατεί στη γύρω περιοχή. Μικρό και ξύλινο, είναι τοποθετημένο σε μια καταπράσινη πεδιάδα και σίγουρα μετατρέπεται σε μια άκρως πολυπόθητη stay experience για τον καθένα μας.

Info: Bozeman, Montana, United States

Φωτογραφίες: Airbnb