fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο κομψά σερβίτσια για να δημιουργήσετε το απόλυτο art de la table φέτος το καλοκαίρι
INTERIORS

Τα πιο κομψά σερβίτσια για να δημιουργήσετε το απόλυτο art de la table φέτος το καλοκαίρι

Θα τα βρείτε στο Hondos Center Apollonia Politia και θα προσδώσουν χρώμα στη συλλογή σας


Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται μέσα από τις επιλογές που κάνουμε για να διαμορφώσουμε τους προσωπικούς μας χώρους. Το σπίτι μας, άλλωστε, λένε πως είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς μας και το κλειδί της επιτυχία -γι' αυτήν την εποχή τουλάχιστον- βρίσκεται στο να καταφέρουμε να συνδυάσουμε τη fun αισθητική και το elegant στιλ. Το combo αυτό θα δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα άκρως αρμονικό, με τα έντονα χρώματα να βρίσκονται στο επίκεντρο, χαρίζοντας μια νότα αισιοδοξίας. 

Κι επειδή τα καλοκαιρινά gatherings είναι ο τρόπος για να περάσουμε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στα σερβίτσια και τα αξεσουάρ που θα πάρουν τη θέση τους στο τραπέζι μας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους μας. Στην αναζήτηση του brand που χαρακτηρίζεται από μια vintage αίγλη στην πιο updated εκδοχή της, εμείς ανακαλύψαμε την Polspotten, τα κομψά items της οποίας μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο Hondos Center Apollonia Politia. Πρόκειται για μια Ολλανδική μάρκα, που διακρίνεται από υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως μέσα από τα προϊόντα της προσπαθεί να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Discover the items...

A cup of tea please

snapinstaapp-313195721-165633176070279-2195766275947663437-n-1080.jpg

Κι όμως, η απόλαυση του τσαγιού δε σταματάει για όλους όταν έρχεται το καλοκαίρι. Εάν κι εσείς δίνετε ακόμα το καθιερωμένο σας tea date με φίλους, ήρθε η ώρα να εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα σερβίτσια που θα κάνουν τη διαφορά. Πρώτα και πιο βασικά είναι τα φλιτζάνια κι ένα εντυπωσιακό teapot που θα πρωταγωνιστήσει στο τραπέζι σας.

teapot-grandpa-multi-colour-01-main-removebg-preview.png
Grandpa Teapot
teaset-grandpa-multi-colour-01-main-removebg-preview.png
Grandpa Teacups

FIND THEM AT: Hondos Center Apollonia Politia


The extras

pd-grandpa-mug.png

Από ένα ολοκληρωμένο tea table δεν μπορεί να απουσιάζει ένα stand για να ακουμπήσετε τις λιχουδιές με τις οποίες θα συνοδεύσετε το τσάι σας. Στην ίδια σειρά, "Grandpa", θα ανακαλύψετε το πιο ιδιαίτερο και χρωματιστό high tea set, με χαρακτηριστικές χρυσές λεπτομέρειες. Μάλιστα, για όποιον από τους καλεσμένους σας δεν πίνει τσάι, στρέψτε την προσοχή σας στις υπέροχες κούπες, ιδανικές για καφέ ή για οποιοδήποτε άλλο ζεστό ρόφημα.

230-400-623-2-removebg-preview.png
Grandpa High Tea Set
230-400-618-6-removebg-preview.png
Grandpa Mugs

FIND THEM AT: Hondos Center Apollonia Politia


For Asian food lovers

230-400-619-4-detail.png

Για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, η Polspotten παρουσιάζει το πιο ολοκληρωμένο set, το οποίο απαρτίζεται μπολ, κουτάλια, chopsticks, chopstick holders και soy saucer bowls. Κι εδώ οι έντονες αποχρώσεις χαρίζουν μια playful αισθητική.

230-400-619-6-removebg-preview.png
Grandpa Asian Set

FIND THEM AT: Hondos Center Apollonia Politia


The must-have accessories

bowl-grandpa-set4-multi-colour-02-view.png

Τα πιάτα και τα extra σκεύη είναι στοιχείο αναπόσπαστο από το τραπέζι. Η σειρά "Grandpa" ολοκληρώνεται με τα πιο κομψά μπολ και πιάτα, ιδανικά τόσο για το κυρίως γεύμα σας όσο και για τα συνοδευτικά ή σαλάτες. Το πορτοκαλί, το σκούρο μπλε, το λιλά και το κίτρινο κυριαρχούν κι εδώ, ενώ τα gold details προσδίδουν luxury χαρακτήρα.

bowl-grandpa-set4-multi-colour-03-view-removebg-preview.png
Grandpa Bowls
sideplate-grandpa-multi-colour-01-main-removebg-preview.png
Grandpa Side Plates

FIND THEM AT: Hondos Center Apollonia Politia