fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο hot σύνολα που μας προτείνουν τα κορίτσια του Instagram γι' αυτήν την εβδομάδα
THE LOOK

Τα πιο hot σύνολα που μας προτείνουν τα κορίτσια του Instagram γι' αυτήν την εβδομάδα

Εύκολες ιδέες που μπορείτε να δημιουργήσετε με ήδη υπάρχοντα κομμάτια


Ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών μας έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για πιο ζεστά αλλά παράλληλα μοντέρνα και stylish outfits για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Γνωρίζουμε ότι για πολλές από εσάς ίσως τα χειμερινά σύνολα σας δυσκολεύουν, καθώς χρειάζονται περισσότερα κομμάτια για να δημιουργήσετε μία πετυχημένη εμφάνιση.

Τα κορίτσια του Instagram και του street style μας δίνουν τη λύση για ακόμα μία φορά. Ακολουθώντας τις τάσεις και παρουσιάζοντας «έξυπνες» και update ιδέες μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, μας χαρίζουν τη δυνατότητα να φτιάξουμε τα πιο μοντέρνα σύνολα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω, ανακαλύψτε όλα τα winter outfits που ξεχωρίσαμε στον κόσμο του Instagram τις τελευταίες μέρες και δημιουργήστε τα asap!

Suit it up

instagram-3.jpg
Image source: @monikh

Ένα διαχρονικό σύνολο, το οποίο έχει αυξήσει πολύ έντονα τη δυναμική του τους τελευταίους μήνες και επιλέγεται συνεχώς από τα it girls, είναι τα κοστούμια. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας ενώ το πλήθος σχεδίων και χρωμάτων μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα κι όλα τα στιλ. Αυτό που ξεχωρίζουμε τις τελευταίες μέρες είναι οι πιο σκούρες αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν με μοναδικό τρόπο με την εποχή κι ακόμα πιο συγκεκριμένα οι τόνοι του γκρι, ένα από τα δύο χρώματα της σεζόν. Επιλέξτε το σχέδιο που ταιριάζει στο σωματότυπο σας και σίγουρα δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

All white

instagram-1.jpg
Image source: @modedamour

Αν θέλετε να δημιουργήσετε σύνολα που θα έχουν σίγουρη επιτυχία, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε total one colour look. Για τη χειμερινή σεζόν εμείς λατρεύουμε τα λευκά κομμάτια. Ταιριάζει καταπληκτικά με την εποχή, καθώς δημιουργεί μία αρμονική αντίθεση, δίνοντας «φως» στις μουντές μέρες του χειμώνα. Εκτός αυτού είναι κι ένας εύκολος τρόπος γιατί δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση στους τόνους. Επιλέξτε ένα πουλόβερ κι ένα loose pant στις ίδιες αποχρώσεις και «παίξτε» με τα αξεσουάρ σας.

It coat

instagram-2.jpg
Image source: @emilisindlev

Τα παλτό αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στις χειμερινές μας εμφανίσεις. Καταλαμβάνουν τη μεγαλύτερη επιφάνεια στην εικόνα μας αλλά είναι κι αυτά που κάνουν την πρώτη εντύπωση. Οι Instagramers μας παρουσιάζουν συνεχώς μοντέρνα και iconic outwear designs για όλα τα στιλ. Διαλέξτε το σχέδιο που σας αρέσει ανάλογα με το χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην εικόνα σας και προσθέστε το στις all day εμφανίσεις. Puffer jackets, maxi coats και leather trench θα σας «κρατήσουν» συντροφιά σε όλες τις χειμερινές σας εξόδους.

K for knit

instagram-5.jpg
Image source: @tesshell

Παρατηρώντας και εξερευνώντας τις τάσεις του χειμώνα εδώ και αρκετούς μήνες, τα πλεκτά κομμάτια είναι πάντα στις πρώτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα τα knit dresses αλλά και τα co-ords είναι από τις αγαπημένες επιλογές των fashionistas. Ιδιαίτερη προτίμηση δείχνουν σε ουδέτερα χρώματα όπως είναι οι αποχρώσεις του μπεζ, το crème αλλά και το καφέ. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Plus, θα σας κρατήσουν ζεστές όλες τις ώρες της εβδομάδας.

Sweater on sweater

instagram-4.jpg
Image source: @brittanybathgate

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούμε ότι ένα microtrend γίνεται μέσα σε πολύ μικρό διάστημα hot trend. Ακριβώς αυτό έχει συμβεί και με τα πουλόβερ που δένουμε στους ώμους μας, πάνω από ένα άλλο πουλόβερ. Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε κι άλλα κομμάτια ενδιάμεσα, όπως ένα blazer για να κάνετε περισσότερο layering. Είναι μία από τις αγαπημένες μας τάσεις και σας τη συστήνουμε ανεπιφύλαχτα.