fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο φωτεινά χρώματα του φετινού καλοκαιριού που πρέπει να φορέσετε asap
THE LOOK

Τα πιο φωτεινά χρώματα του φετινού καλοκαιριού που πρέπει να φορέσετε asap

Βιώστε τα summer vibes με τις εμφανίσεις σας


Αν είστε από τις γυναίκες που παρακολουθούν έστω και λίγο τις τάσεις θα έχετε καταλάβει ότι τα χρώματα θεωρούνται must τη σεζόν που διανύουμε. Εκτός από τα σχέδια, τις γραμμές αλλά και υφάσματα, πολύ σημαντικές πλέον είναι και οι αποχρώσεις ενός item. Χαρίζουν ένταση, προσθέτουν στιλ ενώ παράλληλα έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό κομμάτι αλλά και να αποδυναμώσουν ένα πολλά υποσχόμενο item. Τα bold colours είναι μία κατηγορία που θεωρούνται big trend για τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ποια είναι εκείνα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στην πραγματικότητα;

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα 4+1 hot right now χρώματα που πρέπει να προσθέσετε στη συλλογή και στην εμφάνιση σας asap!

Green

c11c16da2e4c762819791f573dc6fc97.jpg

Για να κάνετε την μετάβαση σας στους έντονους τόνους πιο ομαλή και εύκολη, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε από το πράσινο. Είναι ένα χρώμα που το συναντάμε συχνά και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ουδέτερα, όπως το λευκό αλλά και με κάποιους τόνους του μπεζ ή το χακί. Όσο ποιο φωτεινή είναι η απόχρωση που θα επιλέξετε τόσο πιο καλοκαιρινό το αποτέλεσμα. Για όσες έχετε ήδη πράσινα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σας μπορείτε να βρείτε νέους συνδυασμούς για να τα παρουσιάσετε ενώ αν δεν έχετε επενδύσει ακόμα σε κάποιο ένα φαρδύ, αέρινο, φόρεμα με μοτίβα και green tones θα σας κάνει να το λατρέψετε.

Blue

3aff6dc8128c3a6f19e45a5f5a67b074.jpg

Μπορεί να ήταν το χρώμα της περασμένης χρόνια αλλά το μπλε δε χάνει ποτέ τη δυναμική του. Πόσο μάλιστα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που κάνει το απόλυτο matchy matchy με τη θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδας. Το μπλε λοιπόν, δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή συλλογή. Plus, κάνει υπέροχη αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια, αλλά εμείς σας προτείνουμε εκτός από τα city designs να δοκιμάσετε να το φορέσετε και σε beach looks, επιλέγοντας ένα μπλε μαγιό. Καταπληκτικό!

Fuchsia

26f22fc586cc0066c0b60e7ed08bc9f8.jpg
Jacquemus S/S20

Μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Simone Porte Jacquemus, ήταν ότι μας έμαθε πώς να ξαναβάλουμε το ροζ στην καθημερινότητα και στη ζωή μας, αφού καμία δε μπόρεσε να αντισταθεί στο φούξια κοστούμι που είχε παρουσιάσει στην S/S20 collection, η οποία είχε τίτλο “Le Coup De Soleil”. Από τότε λοιπόν, το άλλοτε χρώμα της Barbie, έχει μετατραπεί στο απόλυτο fashion trend που καμία γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί. Θα το συναντήσετε σε όλα τα σχέδια από t-shirt μέχρι φορέματα, παντελόνια και κοστούμια ανάλογα με τα γούστα της κάθε μίας. Αν θέλετε να είστε fashionable φέτος το καλοκαίρι, ένα fuchsia item θα σας βοηθήσει.

Orange

196257493-4159128867482225-3876609145210953815-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι είδαμε να κυριαρχούν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Το πιο έντονο από αυτά δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί. Δυναμικό, φωτεινό και πολλές φορές φλογερό, θα αναδείξει την καλοκαιρινή σας επιδερμίδα ενώ θα εκτοξεύσει τη διάθεση σας στα ύψη. Εμείς σας προτείνουμε να το φορέστε all the way, όπως είναι ένα silk dress. Αν από την άλλη πλευρά δε νιώθετε ακόμα έτοιμη για το μεγάλο «βήμα» μπορείτε να το επιλέξετε απλά στα αξεσουάρ, παπούτσια ή τσάντα. Συνδυάστε το με λευκά κομμάτια για περισσότερη φωτεινότητα.

Yellow

197872322-1158968167950566-4478799968610735101-n.jpg
Image source: @ninasandbech

Φυσικά από αυτή τη κατηγορία δε θα μπορούσε να λείπει το ένα από τα δύο χρώματα της χρονιάς, το κίτρινο. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε εκκεντρικό και ανατρεπτικό και δυστυχώς δεν το επιλέγουν πολλές γυναίκες. Το φετινό καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να το εντάξετε στη ζωή και τη ντουλάπα σας. Λατρεύουμε να το βλέπουμε με εξίσου έντονα χρώματα, όπως είναι το μπλε και το πράσινο.