fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο ενδιαφέροντα TV shows για να απολαύσετε στις πολυσύχναστες διαδικτυακές πλατφόρμες
ARTS & CULTURE

Τα πιο ενδιαφέροντα TV shows για να απολαύσετε στις πολυσύχναστες διαδικτυακές πλατφόρμες

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη watch list σας ακόμα και χωρίς τις παραγωγές του Netflix


Χωρίς καμία αμφιβολία, μια καλή ταινία ή μια αντίστοιχη σειρά είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να αφιερώσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο σε κάτι ψυχαγωγικό. Οι αγαπημένες πλατφόρμες ψυχαγωγίας, πέραν του Netflix, αποτελούν την ιδανική καταφυγή για ατελείωτες ώρες μπροστά από νέες αλλά και παλαιότερες παραγωγές που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Φτιάξτε ένα ζεστό ρόφημα, καθίστε αναπαυτικά & απολαύστε τις must προβολές των streaming platfoms!

The Marvelous Mrs. Maisel

3.jpeg

Σε αυτήν τη σειρά, η ανατρεπτική πορεία μιας νοικοκυράς στη Νέα Υόρκη, της Miriam “Midge” Maisel, επιδεικνύει τη ζωή της πολύβουης πόλης του 1958, καθώς και το κρυφό της ταλέντο στην stand-up κωμωδία που ούτε η ίδια δε θέλει να δεχτεί ότι έχει. Χωρίς να μπορεί να κρύψει το πόσο πολύ αγαπά αυτόν τον τόσο διαφορετικό χώρο σε μια κοινωνία που δύσκολα επιδέχεται αλλαγές, ακολουθεί τα όνειρά της και τον σκοπό για τον οποίο είναι προορισμένη από μικρή ηλικία. Πρωταγωνιστούν: Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο Amazon Prime.

Utopia

u9zvgxau7qsjnc35gwoyid30sj.jpg

Το νέο "Utopia" ακολουθεί το story που λατρεύουν οι πιστοί fans ενός εμβληματικού και underground graphic novel. Οι θεατές ξαφνικά απορροφούνται σε ένα θρίλερ pop κουλτούρας όταν μαθαίνουν πως ο συγγραφέας έχει γράψει κρυφά ένα sequel. Το νέο χειρόγραφο όμως, είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα βιβλίο και σύντομα οι οπαδοί θα βρεθούν στη μέση μιας συγκλονιστικής συνωμοσίας. Πρωταγωνιστούν: John Cusack, Ashleigh LaThrop, Dan Byrd κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο Amazon Prime.

The Glorias

800.jpeg

Η ταινία "The Glorias" βασίζεται στο βιογραφικό βιβλίο της Steinem, "My Life on the Road", κι έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Sundance τον περασμένο Ιανουάριο. Περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Steinem, που ενσαρκώνουν οι Ryan Kiera Armstrong, Lulu Wilson, Alicia Vikander και Julianne Moore σε διαφορετικά στάδια της ηλικίας τους. Μέσω αυτής θα δούμε τα παιδικά της χρόνια, την καριέρα της ως δημοσιογράφο τη δεκαετία του '60 και την ενασχόλησή της με τα φεμινιστικά κινήματα και τη μάχη της για την ισότητα των δύο φύλων. Πρωταγωνιστούν: Julianne Moore, Alicia Vikander, Janelle Monáe κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο Amazon Prime.

Veep

veep-new-season-hbo.jpg

Μετρώντας επτά επιτυχημένους κύκλους επεισοδίων, ο κόσμος της πολιτικής σατιρίζεται μέσα από αυτήν τη σειρά που έχει ως στόχο να προβληματίσει τους πολίτες και να τους κάνει να ταυτιστούν με τα τρέχοντα συμβάντα της ζωής στην Αμερική. Η Julia Louis-Dreyfus πρωταγωνιστεί και διεκδικεί τον ρόλο μιας νέας πολιτικού, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα σε πολιτικά ζητήματα για τα οποία θα έπρεπε να έχει λάβει μέριμνα. Χωρίς να έχει τα απαραίτητα προσόντα, καταφέρνει να φτάσει στο πιο υψηλό στάδιο στον χώρο της πολιτικής και να πάρει με το μέρος της αμείωτη φήμη αλλά και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Πρωταγωνιστούν: Gwenlyn Cumyn, AJ Simmons, Denise Yuen κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο HBO.

Crashing

crashing-episode-1-0054-copy-lst191943.jpg

Αυτή η επεισοδιακή κωμωδία βασίζεται στη ζωή του Pete (Pete Holmes), που εκτυλίσσεται μετά την απιστία της γυναίκας του. Ο ίδιος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να επαναφέρει στο μυαλό του το πώς είναι να ζεις χωρίς κακές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα. Με αφορμή το νέο του lifestyle στο οποίο προσπαθεί να ενταχθεί, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πετύχει το όνειρό του, που είναι να γίνει stand-up comedian. Παρά τη διάθεσή του να φέρει εις πέρας τους στόχους του, συναντά εμπόδια που τον βγάζουν από την πορεία του και τον ωθούν σε άλλες, τελείως διαφορετικές, συνήθειες. Πρωταγωνιστούν: Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Julie Dray κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο HBO.

Tehran

355543309.jpg


Το νέο θρίλερ οκτώ επεισοδίων "Tehran" από τον Moshe Zonder (Fauda), που εξιστορεί την ιστορία μιας κατασκόπου σε μια μυστική αποστολή στην Τεχεράνη, που βάζει την ίδια και όλους γύρω της σε απίστευτο κίνδυνο. Περιπέτειες, μυστικά και αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια και καθηλώνουν τους θεατές οι οποίοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Πρωταγωνιστούν: Niv Sultan, Shaun Toub, Menashe Noy κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο Apple TV+.

Pen15

3-oo3s6.jpg


Εάν είστε λάτρεις των κωμικών σειρών, τότε ο δεύτερος κύκλος αυτής θα γίνει η αγαπημένος σας! Όσοι έχουν παρακολουθήσει τη season one, έκαναν λόγο για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που διαδραματίζεται στο γυμνάσιο της Maya Erskine και της Anna Konkle, με όλα όσα αφορούν στην ηλικία των 13 να έχουν τον πρώτο λόγο: διαμάχες μεταξύ κοριτσιών, εφηβικοί έρωτες, ξέγνοιαστες στιγμές και ατελείωτες συζητήσεις που έκαναν εκατομμύρια θεατές να εκφράζουν τις καλύτερες κριτικές. Πρωταγωνιστούν: Maya Erskine, Anna Konkle, Melora Walters κ. ά.

Info: Προβάλλεται στο Hulu.