fbpixel

Search icon
Search
Tα πιο colorful ξενοδοχεία στον κόσμο που αξίζουν μια επίσκεψή σας
ESCAPE

Tα πιο colorful ξενοδοχεία στον κόσμο που αξίζουν μια επίσκεψή σας

Οι design aficionados θα τα λατρέψουν!


Αν η άψογη εσωτερική διακόσμηση αλλά και η πολυχρωμία ανήκουν στις μεγάλες σας αγάπες, τότε τα ξενοδοχεία στον κόσμο που συναντούν τα expectations σας είναι πολλά. Υπέροχα design αντικείμενα αλλά και συνδυασμοί με χρώματα που ανατρέπουν τα δεδομένα θα σας κάνουν να ανακαλύψετε πολυτελή μονοπάτια φιλοξενίας που σίγουρα θα λατρέψετε! 

El Fenn, Μαρακές

1-s2My9.jpg

Φωλιασμένο στην πολυσύχναστη Medina του Μαρακές, οι καλειδοσκοπικοί εσωτερικοί χώροι του El Fenn αντικατοπτρίζουν το καλλιτεχνικό πνεύμα και τη ζωντάνια του περιβάλλοντός του. Αυτό το υπέροχα ζωντανό Ριάντ, με τρεις πισίνες και ένα εκθαμβωτικό roof, υμνεί τον εκλεκτικισμό και διεγείρει τις αισθήσεις, με κάθε γωνιά του να αποτελεί κι ένα αξιοθέατο. Βουτηγμένο σε κορεσμένα χρώματα, με πλακάκια σε έντονες αποχρώσεις, χειροποίητα υφάσματα, και στολισμένο με μια πληθώρα handmade αντικειμένων και επίπλων, το θέρετρο μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμη και για την υπέροχη συλλογή έργων τέχνης. Tip: Μην ξεχάσετε να κοιτάξετε ψηλά για να θαυμάσετε και τα περίτεχνα ταβάνια! 

el-fenn.com

Ett Hem, Στοκχόλμη

2-dIx4A.jpg

Το ξενοδοχείο Ett Hem χρονολογείται από το 1910, βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος της Στοκχόλμης και αρχικά αποτελούνταν από τρία ιδιωτικά αρχοντικά. Η προσεκτική αναδιαμόρφωσή του - υπό το έμπειρο βλέμμα της ιδιοκτήτριας Jeanette Mix και της σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων Ilse Crawford - διατήρησε τον φιλόξενο, ζεστό, χαρακτηριστικό αέρα ενός σπιτιού (όπως ακριβώς μεταφράζεται το όνομά του), προσθέτοντας παράλληλα μια σειρά από πολυτελείς, σύγχρονες πινελιές. Η γεμάτη τέχνη αισθητική των 25 δωματίων και σουιτών του, για παράδειγμα, συνδυάζει μοντέρνα και vintage κομμάτια σε κομψό, ελκυστικό στιλ - σκεφτείτε ράφια με βιβλία και coffee tables με γλυπτά έπιπλα και φωτιστικά. Αναζητήστε επίσης εντυπωσιακές μπανιέρες και τεράστιες ντουζιέρες σε ενδιαφέρουσες γωνίες, ενώ ένας καταπράσινος κήπος στην αυλή σάς περιμένει στο ύπαιθρο.

www.etthem.se

Broadwick Soho, Λονδίνο

3-n6LYe.jpg

Μια φανταστική πρόσφατη προσθήκη στην πιο ιστορική γειτονιά του Λονδίνου, το σχεδιασμένο από τον Martin Brudnizki Broadwick Soho είναι ένα μοναδικό μείγμα επιρροών. Η λάμψη της ντίσκο, η χλιδή της εποχής της τζαζ, η αγγλική εκκεντρικότητα, η κομψότητα la dolce vita και πολλά άλλα, συναντιούνται με εντυπωσιακά μαξιμαλιστικό τρόπο. Τα βελούδινα έπιπλα συνδυάζονται με τοίχους καλυμμένους από statement εκτυπώσεις και πλούσια υφάσματα. Μην παραλείψετε επίσης να επισκεφθείτε το μπαρ Flute στον τελευταίο όροφο, το οποίο σερβίρει κοκτέιλ κάτω από μία μεγάλη οροφή με καθρέφτες, που περιβάλλονται από χαρούμενα animal-print στοιχεία.

www.broadwicksoho.com

Hotel Les Deux Gares, Παρίσι

3-SM79v.jpg

Με τον Luke Edward Hall πίσω από τους παιχνιδιάρικους, εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους του Hotel Les Deux Gares (το πρώτο ξενοδοχείο στο οποίο ο διάσημος Βρετανός σχεδιαστής έβαλε την ιδιόρρυθμη υπογραφή του), ο χαρούμενος μαξιμαλισμός βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του ξενοδοχείου. Σχεδόν κάθε σπιθαμή καλύπτεται από τολμηρές αποχρώσεις, καραμελωμένες ρίγες ή έντονα πλακάκια, αλλά το γυμναστήριο αξίζει ειδική μνεία για το κόκκινο-λευκό δάπεδο σκακιέρας και την ταπετσαρία με τα floral μοτίβα.

hoteldeuxgares.com

Soho House, Άμστερνταμ

33-bb2tY.jpg

Γεμάτο με υπέροχα έπιπλα του Soho Home (σκεφτείτε υπερμεγέθεις βελούδινους καναπέδες, άνετες πολυθρόνες και πολύτιμα επιτραπέζια σκεύη), κάθε σπίτι είναι εξοπλισμένο με κομμάτια του brand, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το ολλανδικό φυλάκιο του Soho House είναι διάσημο για το εξέχον design του. Το Soho House Amsterdam στεγάζεται σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ακίνητο δίπλα στο κανάλι, στο κτίριο Bungehuis στην Spuistraat και συνδυάζει μοντέρνα mid-century έργα με τα χαρακτηριστικά του αρχικού κτιρίου της δεκαετίας του 1930. Πάνω στο roof, η πισίνα με τις ξαπλώστρες (σήμα κατατεθέν του Soho House, και φυσικά με τις τέλειες ομπρέλες) είναι το καλύτερο σημείο από όπου μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη!

www.sohohouse.com

Κεντρική φωτογραφία: El Fenn, Μαρακές