fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο άνετα shoe styles για all-day-long εμφανίσεις
THE LOOK

Τα πιο άνετα shoe styles για all-day-long εμφανίσεις

Από τα πρωινά στο γραφείο μέχρι τα after work drinks


Για πολλές γυναίκες η δημιουργία των καθημερινών συνόλων αποτελεί μία απαιτητική και πολλές φορές δύσκολη διαδικασία. Τα κομμάτια που θα επιλέξουμε θα πρέπει εκτός από στιλ να χαρακτηρίζονται κι από άνεση, καθώς τις περισσότερες ημέρες τα φοράμε για πολλές ώρες. Μην ξεχνάτε ότι η άνεση αποτελεί εδώ και πολλές σεζόν βασική προϋπόθεση στους fashion insiders. Ένα από τα πιο σημαντικά items είναι τα παπούτσια. Πόσες φορές έχετε νιώσει δυσφορία κατά τη διάρκεια των meetings ή της βόλτας σας επειδή η επιλογή σας δεν ήταν η κατάλληλη; Φυσικά για όλα υπάρχει λύση. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο άνετα shoe designs που θα σας συνοδέψουν σε όλες σας τις εμφανίσεις χωρίς να «κλέψουν» καθόλου πόντους από το στιλ σας!

Low-heel boots

8853231870ef22c55a335124d489e79a.jpg

Παρόλο που οι μπότες με το ψηλό τακούνι είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν και κολακεύουν τη σιλουέτα μας, καθώς προσθέτουν πόντους, δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε τις περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού. Αντιθέτως, ένα ζευγάρι με χαμηλότερο τακούνι ή chunky sole -για όσο ακόμα μας το επιτρέπει ο καιρός- θα είναι το σχέδιο που μπορεί να σας συνοδεύσει σε πολλές εμφανίσεις. Ταιριάζουν με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, ενώ παράλληλα προσφέρουν και μία αίσθηση κομψότητας.

Loafers

5de3d39c7885570193bfbb9128df238b.jpg

Πρόκειται για μία από τις πιο κομψές και classy επιλογές. Αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών για να συνδυάσετε με το επαγγελματικό σας σύνολο - κι όχι μόνο. Πλέον, τις τελευταίες σεζόν, οι απανταχού fashionistas τα επιλέγουν καθημερινά, προσφέροντας μας ξεχωριστές ιδέες για να τα εντάξουμε στα day-to-night looks μας. Τα σχέδια πολλά για να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές. Αν επιθυμείτε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις κινηθείτε σε chunky sole loafers. Ταιριάζουν μοναδικά με τζιν παντελόνια και λευκά πουκάμισα. Ας μην ξεχνάμε ότι, less is more!

Ballet flats

07efe8073d13dfe5a9971c14101e05a8.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια τη φετινή άνοιξη δεν είναι άλλη από τις μπαλαρίνες. Το αγαπημένο σχέδιο των Γαλλίδων έρχεται ξανά στο επίκεντρο πιο ανανεωμένο από ποτέ. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε τις τάσεις και να δημιουργήσετε μοντέρνες εκδοχές για τα πρωινά σας σύνολα. Πώς θα το πετύχετε; Επιλέξτε να συνδυάσετε tailored trousers με μία μαρινιέρα για το απόλυτο french look. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό και το μαύρο για formal πινελιές, ακριβώς έτσι όπως αρμόζουν στις εμφανίσεις στο γραφείο.

Sneakers

a47a914c0250aa33ed2ab7f0f68d2ee1.jpg
Image source: @popsugar

Από τότε που τα sneakers κέρδισαν επάξια μία θέση στα περισσότερα looks μας έχουν «λύσει» τα χέρια. Η άνεση είναι γνωστή και δεδομένη, πόσο μάλλον το στιλ. Μπορείτε να τα συνδυάσετε πραγματικά με τα πάντα από κοστούμια, παντελόνια, dresses και midi skirts με πουκάμισα σε πιο αυστηρές γραμμές. Η λευκή τους εκδοχή θα σας χαρίσει μεγαλύτερη πρακτικότητα. Τέλεια σύνολα ακόμα κι ένα αποφασίσετε να πάτε γι ένα after work drink με τους συναδέλφους σας. Για την άνοιξη κινηθείτε σε λευκές αποχρώσεις για μεγαλύτερη ευελιξία.

Block-heel pumps

32a77772d76794f2878589bfe360585b.jpg

Βρίσκονται στην ίδια φιλοσοφία με τα low-heel boots. Οι γόβες κατέχουν τον τίτλο των πιο «θηλυκών» designs εδώ και πολλά χρόνια αλλά αυτές με το ψηλό τακούνι δεν ενδείκνυνται για all day looks. Εκτός από μία updated επιλογή είναι και πολύ άνετη για τις ημέρες με πολλές απαιτήσεις και συνεχόμενα meetings. Τα slingbacks βρίσκονται πρώτα στη λίστα των προτιμήσεων μας, γι' αυτό σας τα προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Είτε με τζιν είτε με φορέματα και φούστες θα μοιάζουν υπέροχα.