fbpixel

Search icon
Search
Τα περιζήτητα χρώματα για το σπίτι σας που θα κυριαρχήσουν την ερχόμενη σεζόν
INTERIORS

Τα περιζήτητα χρώματα για το σπίτι σας που θα κυριαρχήσουν την ερχόμενη σεζόν

Αυτά είναι τα color trends της επόμενης σεζόν


Μια νέα εποχή όπου να' ναι ξεκινά και οι τάσεις στο interior design αναβαθμίζονται και παίρνουν διαφορετική μορφή - πιο σύγχρονη από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Πλέον, βλέπουμε πως τα έντονα χρώματα κυριαρχούν στα περισσότερα up to date σπίτια, κάτι που μέσα στην επόμενη χρονιά θα είναι σχεδόν επιτακτικό για όσους ακολουθούν πιστά τις αλλαγές και τα decor trends. Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε από τώρα ένα mini home makeover, αλλάζοντας τελείως τους χώρους και τη διάθεσή σας;

Keep reading για να ανακαλύψετε τα πιο hot colors που θα ανανεώσουν την κατοικία σας!

Camel

interior-2.jpg

Εάν είστε λάτρεις του δέρματος, τότε το ταμπά αποτελεί την ιδανική απόχρωση για εσάς το φετινό φθινόπωρο. Ειδικά εάν έχετε λευκούς τοίχους στον χώρο σας, η αντίθεση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο αυτά χρώματα θα σας χαρίσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Μπορείτε να επιλέξετε έναν camel καναπέ ή μια πολυθρόνα σε παρόμοια απόχρωση, στοιχεία που αναμειγνύονται τέλεια με το ξύλο, αλλά και τις λευκές μοντέρνες επιφάνειες. 

Navy blue

151-sloane-avenue-charlie-birchmore-photography-ltd-img-8ee1f7b20613acef-4-7344-1-ee79815.jpg

Πρόκειται για μια υπέροχη απόχρωση του μπλε που θεωρείται μοντέρνα τώρα και για πάντα! Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά όταν συνδυάζεται με γκρι τόνους γιατί μετατρέπεται απευθείας από ένα απλό navy blue σ' ένα all time classic χρώμα. Ο συνδυασμός των δύο αυτών χρωμάτων είναι τόσο ευέλικτος που μπορεί να εντυπωσιάσει, είτε δοκιμάζετε σε κάποιον τοίχο ή ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σαν μια extra πινελιά, ως ένα εντυπωσιακό pop χρώμα σε ένα μαξιλάρι, χαλί ή ακόμα και στον καναπέ σας.

Pastel shades

ceiling-colour-pressed-petal.jpg

Κι όμως, οι pastel αποχρώσεις μπορούν να ταιριάξουν στο σπίτι σας ακόμη και τη φθινοπωρινή σεζόν. Πολλοί ίσως να θεωρούν πως πρόκειται για μια καθαρά ανοιξιάτικη επιλογή, αλλά κάτι τέτοιο φέτος δεν ισχύει, με τους design experts να μας προκαλούν να διαλέξουν αυτούς τους «γλυκούς» τόνους για τους τοίχους και τις διακοσμητικές πινελιές μέσα στην κατοικία μας. Τολμήστε να μπλέξετε τα pale χρώματα με το bold και πάντα κλασικό καφέ.

Brown & black

5e220fc8e43e79ed1fd5f379be0821e3.jpg

Εδώ πρόκειται για ένα ultra hot συνδυασμό χρωμάτων, που αξίζει να επιλέξετε. Το καφέ είναι «συνώνυμο» του φθινοπώρου, ενώ το μαύρο έχει τον τρόπο να προσδίδει μοντέρνα διάσταση. Ένας συνδυασμός που πολύ αποφεύγουν, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να ταιριάξει φανταστικά σε κάθε κατοικία, ειδικά αυτήν την εποχή. Bonus, τα χρυσά στοιχεία μπορούν να εναρμονιστούν ονειρεμένα.

Κίτρινο

carpetright-ss19-kahrs-tres-erve-matt-lacquered-wood-flooring-in-matt-lacquered-sml-1.jpg

Άλλο ένα χρώμα που φαινομενικά είναι πιο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό, αλλά αυτήν τη fall season θα έχει την τιμητική του. Πείτε «ναι» στο έντονο κίτρινο και κάντε το τον πρωταγωνιστή των προσωπικών σας χώρων. Τα καλά νέα για εσάς που σας αρέσει να εντάσσετε statement colors στην κατοικία σας, είναι πως αυτή η απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για να δώσετε μια απόλυτα up to date αύρα, χωρίς όμως να κινηθείτε σε σκούρους τόνους. Οφείλετε να γνωρίζετε, επίσης, πως αυτή η χρωματική πινελιά ταιριάζει φανταστικά με εξίσου pop χρώματα, μεταξύ των οποίων το φούξια, το φωτεινό κόκκινο και το electric blue.

Σκούρες αποχρώσεις της γης

fireshot-capture-1631-74885a6f749dd3cbb3b42a272b75d2f2jpg-564805-wwwinteriornotescom.png

Φθινόπωρο χωρίς αποχρώσεις της γης δε γίνεται! Με αφορμή τον ερχομό της νέας σεζόν, ξεκινήστε να αναδιαμορφώνετε τον χώρο σας με dark τόνους του πράσινου, του καφέ και του μπεζ της άμμου και το γκρι της πέτρας. Μάλιστα, μια ωραία ιδέα είναι τα ταιριάξετε όλα αυτά μεταξύ τους, δημιουργώντας το απόλυτο mix & match, ενώ μπορείτε να «παίξετε» και με metallics.