fbpixel

Search icon
Search
Τα outfits που θα σας κρατήσουν ζεστή ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα
THE LOOK

Τα outfits που θα σας κρατήσουν ζεστή ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα

Εύκολα και άνετα day to night σύνολα


Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά τις τελευταίες μέρες. Καθώς βαδίζουμε όλο και πιο βαθιά στην καρδιά του χειμώνα, αυτή η μείωση θα γίνεται όλο και πιο έντονη. Παρόλο που τις περισσότερες μέρες βρισκόμαστε στο σπίτι μας λόγω του δεύτερου lockdown που βιώνουμε, τα ζεστά και άνετε σύνολα είναι πιο απαραίτητα από ποτέ.

Για να είναι πλήρως επιτυχημένα, καλό θα είναι να συνδυάζονται με comfy αίσθηση, αλλά και πολύ στιλ. Αυτό αποτελεί κι έναν «άτυπο κανόνα» των fashion lovers για όλα τα home outfits που επιλέγουμε να δημιουργούμε. Η γιορτινή περίοδος πλησιάζει μαζί με την ημέρα που θα αρχίσουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας και στις εξόδους μας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Με γνώμονα αυτό, μπορούμε να πειραματιστούμε και για τα after quarantine looks.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα πιο «ζεστά» σύνολα που ξεχωρίσαμε για τις κρύες μέρες του χειμώνα, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού!

Oversized shirt & knit vest

hot-outfits-1.jpg
Image source: @sylviemus_

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι οι oversized γραμμές αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις για την περίοδο που διανύουμε. Συνδυάζουν με μαγικό τρόπο την άνεση με το στιλ, κάτι το οποίο τις τοποθετεί πρώτες στη λίστα των προτιμήσεων. Σ’ αυτήν την κατηγορία λοιπόν, πολύ έντονη παρουσία έχουν τα φαρδιά πουκάμισα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα oversized button up shirt ή μία τουνίκ μαζί με πλεκτό γιλέκο για περισσότερη ζεστασιά. Αν είναι αρκετά φαρδύ και μακρύ, έχετε τη δυνατότητα να το φορέσετε σαν φόρεμα μαζί μ’ ένα καλσόν και για τις εξόδους σας μαζί με knee high boots. Αλλιώς, μη διστάσετε να το ταιριάξετε μ’ ένα cigarette παντελόνι για όλες τις ώρες της ημέρας.

Knit on knit

hot-outfits-3.jpg
Image source: @modedamour

Για να εντυπωσιάσετε με την εικόνα σας και να δημιουργήσετε ένα stylish look, head to toe, δεν είναι απαραίτητο να κάνετε layering με πλήθος κομματιών, τα οποία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη και παράλληλα να «βαρύνουν» την εικόνα σας χωρίς λόγο. Δύο it items, βασισμένα στις τάσεις αρκούν. Πιο συγκεκριμένα ένα από τα πιο update σύνολα της χειμερινής σεζόν είναι αυτά που αποτελούνται από δύο πλεκτά πουλόβερ. Καθώς έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στα cardigans, σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να ταιριάξετε μία πλεκτή ζακέτα μαζί μ’ ένα πουλόβερ δεμένο στους ώμους σας. Όσον αφορά το παντελόνι, τα loose pants είναι ιδανικά. Θα αγαπήσετε το στιλ αλλά και την πρακτικότητα που θα σας προσφέρουν.

Loungewear

hot-outfits2.jpg
Image source: @_thefab3

Το loungewear style έχει εδραιωθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο στην γκαρνταρόμπα μας. Ο κατ’ οίκον περιορισμός έχει κάνει την παρουσία του ακόμα πιο έντονη και εμείς δε μπορούμε να μην το αναφέρουμε όταν μιλάμε για τάσεις αλλά και μοντέρνα σύνολα. Για καλή μας τύχη, τα κορίτσια του street style μας έχουν δώσει το «ελεύθερο» να τα επιλέγουμε και για τις εξόδους μας. Για τις μέρες λοιπόν που θέλετε να διατηρήσετε μία casual αισθητική, δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα ζευγάρι φόρμες, με ψηλές αθλητικές κάλτσες και sneakers ή ακόμα και chunky boots. Αν επιθυμείτε να προσθέσετε λίγο λάμψη, τοποθετείστε μία αλυσίδα στο λαιμό σας.

Sweater & leather pants

hot-outfits-6.jpg
Image source: @emmahill

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να συνδυάζουμε δύο ή και περισσότερες τάσεις. Γι’ αυτό το λόγο, εμείς σας συστήνουμε να δημιουργήσετε ένα σύνολο μαζί με το δερμάτινο παντελόνι ή κολάν σας και ένα oversized roll neck knitwear. Τόσο το δέρμα όσο και το πλεκτό είναι κατάλληλα υφάσματα για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ένα απλό και ασφαλές σύνολο, το οποίο όμως είναι πρακτικό και κατάλληλο για τις μέρες που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι να φορέσετε.

Shacket & flared pants

hot-outfits-4.jpg
Image source: @monikh

Το κομμάτι που συνδυάζει το πουκάμισο με το jacket, δηλαδή το shacket είναι ένα από τα αγαπημένα των fashionistas, οι οποίες δε χάνουν ευκαιρία για να μας το αποδείξουν. Για όλες εσάς που έχετε ανάγκη από άνεση μπορείτε να το επιλέξετε μαζί μ’ ένα flared trousers. Το καρό μοτίβο είναι το πιο διαδεδομένο και δημοφιλές για το shacket σας. Όσον αφορά το παντελόνι σας, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, από τζιν μέχρι υφασμάτινα αλλά και δερμάτινα.

Festive knitwear & denim

hot-outfits-5.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Όσο περνάνε οι μέρες πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στη γιορτινή περίοδο. Είναι γεγονός ότι φέτος την έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο έχετε την ευκαιρία να μπείτε από τώρα στο κλίμα των γιορτών. Επιλέξτε ένα πουλόβερ με χριστουγεννιάτικη «διάθεση» και συνδυάστε το με το καθημερινό σας τζιν. Είναι κι ένας τρόπος για να ανεβάσετε την ψυχολογία αλλά και τη διάθεσή σας.