fbpixel

Search icon
Search
Τα ολοκαίνουρια ξενοδοχεία στον κόσμο «κόβουν» την ανάσα με το design τους
ESCAPE

Τα ολοκαίνουρια ξενοδοχεία στον κόσμο «κόβουν» την ανάσα με το design τους

Εξερευνήστε τα μέσα από το απίστευτο φωτογραφικό υλικό και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη


Μια νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και τα νέα, εμβληματικά ξενοδοχεία στον κόσμο ανοίγουν τις πύλες τους και υποδέχονται το κοινό. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη η μαγεία δείχνει να κορυφώνεται, ενώ ο συνδυασμός του φθινοπωρινού σκηνικού μαζί με το βαθύ μπλε τη θάλασσα έχει τον τρόπο να «κόβουν» την ανάσα και να εντυπωσιάζουν ακόμα και τους πιο απαιτητικού λάτρεις του design. Από την Ιταλία μέχρι την Αίγυπτο, νέα ή και ανανεωμένα κτίσματα γίνονται η αφορμή για να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη, αλλά και για να ονειρευτείτε ξανά.

Μια πρώτη ματιά στα brand new hotels που δεν πρέπει να διαφύγουν της προσοχής σας!

Mandarin Oriental, λίμνη Como, Ιταλία

panoramic-suite-with.jpg

Στη βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στη λίμνη Como, το Mandarin Oriental φιγουράρει στη λίστα με τα top ξενοδοχεία, που ανοίγουν ανανεωμένα φέτος τις πύλες τους. Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα πολλά κτίριά του διαμορφώθηκε εκ νέου και πλέον αποπνέει έντονα τον σύγχρονο μινιμαλισμό, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό τοπίο που συγκλονίζει τους επισκέπτες. Bonus, οι outdoor χώροι του ξενοδοχείου θυμίζουν παραμύθι, ενώ εμπλουτίζονται με τις πεντακάθαρες πισίνες και το καταπράσινα στοιχεία.

Capella Bangkok, Ταϊλάνδη

300730094.jpg

Με περισσότερα από εκατό δωμάτια και luxury σουίτες, το hotel Capella Bangkok στη μακρινή Ταϊλάνδη αποτελεί ζωντανό παράδειγμα για το πώς μπορεί να συνδυαστεί η πολυτελής εμπειρία διαμονής μαζί με ένα σκηνικό που σαγηνεύει. Τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κυριαρχεί μια μοντέρνα αίσθηση ως προς τη διακόσμηση, αλλά και μια πρωτοποριακή ματιά σε ό,τι αφορά στα facilities. Ένα extra στοιχεία που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι το γεγονός πως στο outdoor σκηνικό και συγκεκριμένα σε κάποιες από τις πισίνες, μπορεί κανείς να θαυμάσει διάφορα είδη σπάνιων πουλιών -κάτι που σίγουρα δεν το συναντάμε συχνά.

One&Only Desaru Coast, Μαλαισία

oneandonly-desaru-coast-8-1.jpg

Το τέλειο mix των jungle στοιχείων της φύσης με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Στη Μαλαισία, το υπέροχο ξενοδοχείο One&Only Desaru Coast κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα με τα πιο εντυπωσιακά που έχουμε δει τελευταία. Τα γήινα χρώματα και η υψηλή αισθητική είναι αυτό που κεντρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσοχή του κάθε επισκέπτη, κάνοντάς τον να νιώθει πως βρίσκεται σε έναν επίγειο παράδεισο. Μια ολιστική εμπειρία, που σίγουρα μένει αξέχαστη και ξεπερνά κάθε πιθανή φαντασία.

Borgo Santandrea, Ιταλία

309608131.jpg

Στην ακτή Amalfi της Ιταλίας, το παραμυθένιο Borgo Santandrea σάς καλεί να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία διαμονής, υπό τη φιλοξενία ενός υπέροχου σκηνικού, το οποίο συνδυάζει το πράσινο της φύσης με το ατελείωτο μπλε της θάλασσας. Όλα τα στοιχεία μαζί δίνουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής -γεμάτης αίγλη. Η απίστευτη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου έχει τον τρόπο να εμπνέει, ενώ στο rooftop μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικά cocktails, αλλά και εξαίσια πιάτα που μαρτυρούν την ιταλική κουλτούρα.

St. Regis Cairo, Αίγυπτος

144113665.jpg

Η ηρεμία και η γαλήνη είναι τα στοιχεία που ορίζουν αυτό το high end άνοιγμα στην Αίγυπτο. Παράλληλα, η luxury αίσθηση έχει εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο και δημιουργεί ακαταμάχητη ατμόσφαιρα στο δωμάτια, στην κουζίνα, αλλά και στους χώρους υποδοχής. Ένα απίστευτο συγκρότημα για όλες τις εποχές του χρόνου, το οποίο ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για τις καινοτόμες υποδομές του, τα wellness προγράμματα που προσφέρει, αλλά και τη ρομαντική αύρα, η οποία αναδεικνύεται μέσα από το εκπληκτικό design. Bonus, το ξενοδοχείο προσφέρει στους guests του την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν road trips στις γύρω περιοχές, ώστε να τις γνωρίσουν από κοντά.