fbpixel

Search icon
Search
Τα ολοκαίνουρια coffee table books της Αssouline που θα δώσουν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στην κατοικία σας
ARTS & CULTURE

Τα ολοκαίνουρια coffee table books της Αssouline που θα δώσουν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στην κατοικία σας

Οι απόλυτες νέες κυκλοφορίες με την υπογραφή του luxury εκδοτικού οίκου


O εκδοτικός οίκος Assouline αφήνει εδώ και χρόνια το δικό του στίγμα στην ιστορία των αναγνωσμάτων υψηλής αισθητικής, θέτοντας στο επίκεντρο τις τέχνες και τον πολιτισμό, μέσα από το sophisticated design, τις μοναδικές απεικονίσεις και την ξεχωριστή γραφή. Μάλιστα, συχνά ανανεώνει τη λίστα με τα νέα coffe table books που λανσάρει, κάνοντας τους art & deco lovers να θέλουν να τα αποκτήσουν, με σκοπό να χαρίσουν μια extra νότα πολυτέλειας στον χώρο τους, αλλά και για να «χαθούν» στις σελίδες τους.

Ανακαλύψτε παρακάτω τις νέες αφίξεις του iconic publisher για υπέροχο διάκοσμο στο τραπέζι και τις επιφάνειές σας!

Cipullo: Making Jewelry Modern

1111111.jpg

Το συγκεκριμένο ανάγνωσμα αφορά στη ζωή του θρυλικού σχεδιαστή κοσμημάτων, Aldo Cipullo, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του '60. Έφυγε από την Ιταλία για να ακολουθήσει το όνειρό του στη Νέα Υόρκη, όπως συνεργάστηκε με μεγάλους designers και iconic fashion labels, όπως οι David Webb, Tiffany & Co. και Cartier, χαρίζοντας εμβληματικές δημιουργίες που ξεχώρισαν μέσα στα χρόνια κι έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση των τάσεων στα κοσμήματα. Η ζωή και το έργο του, οι σπουδαίοι άνθρωποι που αποτέλεσαν σταθμό στην πορεία και την επιτυχημένη καριέρα του στον χώρο της μόδας, ξετυλίγονται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Forbidden City: The Palace at the Heart of Chinese Culture

2222222.jpg

Αναδεικνύοντας τον πολιτισμό της Ιαπωνίας, το βιβλίο καταγράφει και δίνει εικόνα στη Forbidden City, που για περισσότερο από έξι αιώνες έχει προκαλέσει απίστευτα συναισθήματα θαυμασμού από τους επισκέπτες της, χάρη στην αρχιτεκτονική της. Σε αυτήν τη συναρπαστική προσθήκη στην Ultimate Collection της Assouline, ο βραβευμένος συγγραφέας Ian Johnson καθοδηγεί τους αναγνώστες μέσα από ένα υπέροχο και πολυώροφο παλάτι της πόλης αυτής, που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Yongle της Κίνας για να λειτουργήσει ως έδρα της δυναστείας των Ming. Μέσα στην ιστορία και τα γεγονότα των τελευταίων έξι αιώνων, και περιλαμβάνονται περισσότερες από 100 φωτογραφίες, έργα τέχνης και ιστορικά αντικείμενα που κόβουν την ανάσα.

Montblanc: Inspire Writing

444.jpg

Λένε πως μια πένα είναι ισχυρότερη από ένα σπαθί -ένα ρητό που επαινεί τη δύναμη της επικοινωνίας, των λέξεων, της δημοκρατίας και της οικουμενικότητας. Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα στυλό για να εκφράσουν την άποψή τους και τα συναισθήματά τους, καθώς και για να ασκήσουν επιπτώσεις στον κόσμο. Το γράψιμο επιτρέπει στους ανθρώπους να αφήνουν ίχνη της ζωής τους, να λένε τις ιστορίες τους, να κάνουν ένα σημάδι. Η Montblanc είναι συνώνυμη με την εκλεπτυσμένη κουλτούρα γραφής, προσφέροντας ποιοτικά πολυτελή προϊόντα παραδοσιακής χειροτεχνίας, λειτουργικό όφελος και απαράμιλλη ομορφιά, φτιαγμένα με πάθος από τεχνίτες, αντικατοπτρίζοντας τις υψηλές προσδοκίες των πελατών της. Ιδιαίτερα πολύτιμο σε αυτήν τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας, το χειρόγραφο είναι μια προσωπική μορφή τέχνης που δίνει έκφραση σε μεμονωμένες σκέψεις με μια μοναδική αισθητική και αυτό προσπαθεί να περάσει το συγκεκριμένο ανάγνωσμα μέσα από τις σελίδες του.

Provence Glory

555.jpg

Ένα coffee table book-ωδή στην ασυναγώνιστη αισιοδοξία της άνοιξης, μας πάει σε διάφορες γωνιές του πλανήτη: σε ξεχωριστής αρχιτεκτονικής πόλεις, γοητευτικές αμμουδιές, απέραντης ομορφιάς κήπους και βεράντες, μέχρι κι εντυπωσιακά κτίρια που γράφουν τη δική τους ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, οι σελίδες του μας κάνουν να ταξιδέψουμε σε περιοχές της μοναδικής Προβηγκίας, όπως τα κρυστάλλινα νερά του Calanque de Sormiou στη Μασσαλία, τις ολάνθιστες πεδιάδες του Valensole, στις αυλές με τα λευκά άλογα Camargue που προέρχονται από την ομώνυμη περιοχή, καθώς και τα καλά κρυμμένα σοκάκια της Νότιας Γαλλίας, τα οποία ορίζουν ανά τους αιώνες τα ήθη και τον πολιτισμό, μέσα από το design τους, τις γεύσεις και τα αρώματα που προσφέρουν, αλλά και φυσικά τους ανθρώπους τους.