fbpixel

Search icon
Search
Τα νέα iconic παλτό που πρέπει να προσθέσετε στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα
FASHION NEWS

Τα νέα iconic παλτό που πρέπει να προσθέσετε στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα

To Max Mara Atelier μας συστήνει τη νέα του F/W 2020-2021 συλλογή σε παλτό


Υπάρχει ένας καλλιτέχνης ο οποίος κατάφερε να αναπαραστήσει και να διαμορφώσει το χρόνο. Ένας δημιουργός που στάθηκε ικανός να ψάξει βαθιά μέσα στις αναμνήσεις, επαναφέροντας τις βάσεις, τις μυρωδιές και τα συναισθήματα, χρησιμοποιώντας το νερό, τον αέρα, τη γη και τη φωτιά. Κάποιος που πιστεύει ότι το πνεύμα που κρύβεται σε κάθε άνθρωπο βρίσκεται στα υλικά.

Η συλλογή Max Mara Atelier F/W 2020-2021 αντλεί έμπνευση από το έργο αυτού του καλλιτέχνη, του Anselm Kiefer.

I for Inspiration 

1-093Yc.jpg

Δώδεκα παλτό, εμπνευσμένα από το ποια είναι η μυστική φιλοδοξία των υλικών που διαμόρφωσαν τον κόσμο, παραπέμποντας στις ρίζες του χρόνου, στον οποίο αναφέρεται ο χώρος που καταλαμβάνει το κάθε παλτό. Αυτό είναι που καθορίζει άλλωστε την «αρχιτεκτονική» του ανθρώπινου σώματος, δημιουργώντας και διαμορφώνοντας τους όγκους του για να ντύσει διαφορετικές μορφές. Ένα καταφύγιο, ένα κάστρο ή ένα σπίτι στο δάσος;

maxmara-atelier-3-tuNtp.jpg

Τα κομμάτια της καινούριας συλλογής λοιπόν, ικανοποιούν κι ερμηνεύουν την επιθυμία των γυναικών να μεταμορφώνονται καθημερινά, αποκαλύπτοντας όλες τις δυνατότητες και τις ταυτότητες που εμπεριέχονται σε ένα παλτό: ένα σχέδιο που αγκαλιάζει το σώμα, καλοσχηματισμένο, μακρύ, oversized, ανδρόγυνο, fully-fashioned, redingote, trench, foulard, cardigan ή δύο όψεων. Στα υλικά από την άλλη, συναντάμε τα cashmere, καμηλότριχα, βαμμένο νήμα alpaca, shearling και mohair, όλα σύμφωνα με την ελαφριά, απαλή προσέγγιση που καθοδηγεί τη συλλογή.

Good to Know

maxmara-atelier-5-23u9I.jpg

Τα iconic παλτό της συλλογής Max Mara Atelier έχουν να κάνουν με τη χρήση πολλαπλών υλικών, με την εμφανή ποιότητα στο άγγιγμα, και το εξαιρετικό στιλ που εμφανίζεται μέσα από τις επενδύσεις, τις πόρπες, τις tailored ραφές, τις αόρατες λεπτομέρειες των ραφών, τις δερμάτινες εσωτερικές προσθήκες που σηματοδοτούν τις άκρες, τα ασημένια και χρυσά στοιχεία από fleece που έρχονται σε αντίθεση με τις πιο σκληρές, ανάγλυφες επιφάνειες που μιμούνται τα τραχιά χαρακτηριστικά των άγριων, παρθένων τοπίων.

Τα χρώματα αυτού του must-have item για το χειμώνα, σε opaque αποχρώσεις που εκπέμπουν απρόβλεπτες λαμπερές μεταλλικές αντανακλάσεις, θυμίζουν τον τρόπο με τον οποίο όλα τα στοιχεία συνδυάζονται μαγικά στη φύση, συνδυάζοντας επιδέξια το λευκό, το μαύρο, το γκρι και το καμηλό. 

Τα Max Mara Atelier παλτό δημιουργήθηκαν για να διαρκούν στο χρόνο, μεταδίδοντας τη μυστική αλχημεία πίσω από την αδιάκοπη επιδίωξη της τέλειας ομορφιάς.

Ανακαλύψτε στη gallery τα υπόλοιπα μοναδικά σχέδια σε παλτό. 

Info: Η συλλογή διατίθεται στις Max Mara boutique.