fbpixel

Search icon
Search
Tα must-listen podcasts που προτείνουμε γι' αυτήν την εποχή
ARTS & CULTURE

Tα must-listen podcasts που προτείνουμε γι' αυτήν την εποχή

Τοποθετήστε τώρα στην playlist σας


Τα podcasts γνωρίζουν μεγάλη άνθιση κάθε χρόνο, αποτελώντας την ιδανική ψυχαγωγία για τους απανταχού multi-taskers. Είναι ιδανικά για βόλτες μετά τη δουλειά, για μεγάλες διαδρομές ή απλά για ώρες χαλάρωσης. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις νέες κορυφαίες προτάσεις που προτείνουμε να εντάξετε στην playlist σας. 

Expanded By To Be Magnetic

ab6765630000ba8a583bf230666ff59d6fc40061.jpg

Αυτό το podcast διδάσκει στους ακροατές την επιστήμη, την ψυχολογία και την πνευματικότητα πίσω από το manifestation, λειτουργώντας ως ένας πολύπλευρος οδηγός για το πώς να κάνετε σωστό selfcare, που απαιτείται, για να θεραπεύσετε τα τραύματα του παρελθόντος και να επανασυνδέσετε το υποσυνείδητο του μυαλού σας, ώστε να αρχίσετε να ζείτε καλύτερα τη ζωή σας.

Murder With My Husband

mv5bodu4nwq1n2mtnjy1ms00mdqxlthhztqtmwmymjjjnjmxmzlhxkeyxkfqcgc-at-v1.jpg

Το Murder With My Husband είναι ένα podcast αληθινών εγκλημάτων που καταπιάνεται με τις πιο σκοτεινές ιστορίες με μια σύζυγο που το αγαπάει και έναν σύζυγο που το μισεί. Η Payton Moreland έχει εμμονή με το αληθινό έγκλημα από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Μεγάλωσε βλέποντας Law and Order και CSI αντί για κινούμενα σχέδια. Όταν η Payton και ο Garrett Moreland παντρεύτηκαν, έφτασαν σε αδιέξοδο. Ο Garrett μισεί το true crime, δεν ήθελε ποτέ να μιλάει για τις ιστορίες. Ο μόνος τρόπος για να λυθεί αυτό το ζήτημα; Να ξεκινήσουν ένα podcast σχετικά με αυτό φυσικά.

Juicy Scoop with Heather McDonald

ab6765630000ba8a27365fb6ae7b75fb2cdd3d92.jpg

Πρόκειται για ένα ελαφρύ, διασκεδαστικό podcast pop κουλτούρας που καλύπτει θεματολογικά τα πάντα, από το τα πιο πρόσφατα τηλεοπτικά δράματα μέχρι τις πιο δημοφιλείς ιστορίες εγκλήματος. Το ύφος της Heather στις συνεντεύξεις είναι έξυπνο, αστείο και φέρνει μια σειρά από ενδιαφέροντες καλεσμένους. Εξαιρετικά διασκεδαστικό!

Tetragrammaton with Rick Rubin

ab6765630000ba8a5e29b7d016e92630de9ed66d.jpg

Αυτό είναι ένα podcast για δημιουργική έμπνευση. Σε κάθε επεισόδιο, μαθαίνετε νέους τρόπους να προκαλείτε και να επεκτείνετε την σκέψη και την προσέγγισή σας σε όλους τους τομείς της ζωής. Ο Rick Rubin φέρνει τη μοναδική εκλεκτική προσέγγισή του για να «ταρακουνήσει» την τυπική μορφή συνέντευξης τετ-α-τετ.

Articles of Interest

averytrufelman1-photobytifng.png

Το συνιστάμε σίγουρα σε όποιον έχει ενδιαφέρον και περιέργεια για τη βιομηχανία της μόδας, την ιστορία των διαφόρων τάσεων της μόδας και των ενδυμάτων και γιατί ντυνόμαστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο σήμερα. Είναι πολύ ενημερωτικό, αλλά εύπεπτο, και συνολικά ένα πολύ ενδιαφέρον podcast.