fbpixel

Search icon
Search
Τα must-have φθινοπωρινά πανωφόρια για όλες τις περιστάσεις
THE LOOK

Τα must-have φθινοπωρινά πανωφόρια για όλες τις περιστάσεις

Στιλ και άνεση πάνε μαζί



Το πανωφόρια αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι στον χώρο της μόδας, και των εμφανίσεων μας που ωστόσο δεν πρέπει να μας ανησυχεί κάθε φορά που έρχεται το φθινόπωρο. Οι τάσεις μπορεί ν’ αλλάζουν ανά σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικές επιλογές που παραμένουν διαχρονικές και μετατρέπονται στα must-have outwears κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. 

Ανακαλύψτε τα πιο βασικά & τους τρόπους για να τα συνδυάσετε με στιλ!

Denim jacket

fed25005-0cdf-40c7-9503-43c9ba793355.jpeg

Μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές τόσο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου όσο και της άνοιξης. Εκτός από την απαραίτητη θερμοκρασία, χαρίζει και ιδιαίτερο στιλ. Η έντονη παρουσία του στον κόσμο του street style τις τελευταίες σεζόν έχει φέρει στο προσκήνιο πλήθος επιλογών σε χρώματα, γραμμές και κοψίματα. Είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τις πρωινές ή απογευματινές σας βόλτες. Ταιριάξτε το μ’ ένα printed button up shirt και μία midi skirt, ακόμα και σε τζιν. Όσον αφορά τα υποδήματα, προτιμήστε τα high heels. Οι oversized γραμμές του είναι must. Το ιδανικό κομμάτι για να εφαρμόσετε την απόλυτη denim on denim τάση

Blazer

9f5f308f-fb02-42c8-8702-9597ebcbfd56.webp

Τα σακάκια ούτως ή άλλως είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμήστε τα ιδιαίτερα coat blazer που είναι κατάλληλα γι’ αυτήν την εποχή, καθώς κατασκευάζονται από πιο χοντρό ύφασμα. Μία ιδανική επιλογή για τις λίγο πιο δροσερές μέρες. Επιλέξτε να το συνδυάσετε μ’ ένα loose pant, ankle chunky boots ή loafers, ένα light knitwear ακόμα και cardigan.

Shirt jacket

49b22921-d28f-432f-8ef1-e0db5e5443cb.jpeg

Ίσως αποτελεί την αγαπημένη μας επιλογή. Αν είστε λάτρεις του street style και θέλετε να ακολουθείτε τους κανόνες του κατά γράμμα, τότε πρέπει να το δοκιμάσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το κλασικό και διαχρονικό αυτό κομμάτι κάνει την εμφάνισή του σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή και «αναλαμβάνει» τον ρόλο του outwear. Θα το συναντήσετε κυρίως σε λίγο πιο φαρδιές γραμμές, σε μονοχρωμίες αλλά και μοτίβα. Οι ζωηρές αποχρώσεις κυριαρχούν και είναι το κεντρικό item ενός συνόλου. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν συμπληρωματικά, γι' αυτό και είναι πιο ήρεμα. Λατρεύουμε τα έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το μοβ ή το μπλε και φυσικά προτιμάμε το κοτλέ ύφασμα. Ένα must κομμάτι αν θέλετε να παρουσιάσετε statement looks.

Boyfriend cardigan

3bd46e8d-1cbb-469a-a736-884515c16f20.jpeg

Για σύντομες εξορμήσεις ή για πιο «χαλαρές» μέρες, που δεν έχετε υποχρεώσεις, δεν μπορεί να λείπει από το σύνολό σας ένα boyfriend cardigan. Χαρίζει άνεση, πρακτικότητα, ζέστη κι ευελιξία. Μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε ανάλογα με το πώς θα επιλέξετε να το συνδυάσετε, αλλά μοιάζει υπέροχο με leggings. Για cool outfits προτιμήστε να το ταιριάξετε μ’ ένα t-shirt, το καθημερινό σας τζιν και αθλητικά παπούτσια. Κάντε τη διαφορά, προσθέτοντας μία it bag σε έντονα χρώματα.

Leather jacket

007e90b6-8e45-4abf-9a56-a7fc43036608.jpeg

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε ότι τα δερμάτινα σχέδια θα είναι must για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, καθώς οι επιδείξεις γι' αυτήν τη σεζόν, είχαν απογειώσει το ύφασμα σε όλες τους τις εκδοχές. Ο μήνας της μόδας μας αποδεικνύει με φανταστικό τρόπο τη δυναμική που έχουν τα leather items. Η περίοδος που διανύουμε είναι η κατάλληλη εποχή για τα δερμάτινα outwears, τα οποία έχουν εμφανιστεί σε υπέροχα designs. Εμείς αποφασίσαμε ότι θα ξεφύγουμε από το κλασικό μαύρο και θα κινηθούμε σε καφέ ή μπορντό επιλογές. Για casual looks, συνδυάστε τα μ’ ένα statement top, denim pants και it sneakers. Αν ανήκετε στους τολμηρούς, πειραματιστείτε μ΄ ένα total leather outfit.