fbpixel

Search icon
Search
Τα must-have denim κομμάτια για την σεζόν SS24
THE LOOK

Τα must-have denim κομμάτια για την σεζόν SS24

Με το Mosty.com σας προτείνουμε τις πιο comfy αλλά και extra-stylish επιλογές


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το denim αποτελεί μια all-time-classic και πάντα σύγχρονη επιλογή. Τα περισσότερα, βασικά κομμάτια μιας διαχρονικής, capsule γκαρνταρόμπας έχουν αυτό το ευέλικτο, άνετο και ανθεκτικό υλικό. Ως γνωστόν, τα straight-leg στιλ και η χαλαρή εφαρμογή είναι τα επικρατέστερα και φυσικά δεν πρόκειται να πάνε πουθενά και το 2024. Τα cool jackets εννοείται πως παραμένουν in, όμως βάση δίνεται στα sets και τα αξεσουάρ. Γι΄αυτό, κάνουμε focus στα σχέδια εκείνα που μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, να πάρουν το χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε και παράλληλα να συνδυαστούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης collection γίνεται ευκολότερη και πιο fun στον απόλυτο online fashion προορισμό, Mosty.com, όπου η elegant αισθητική συναντά την άριστη ποιότητα.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο fashionable wardrobe essentials που αξίζει να προσθέσετε στην to buy list σας!

Simple & Staple

sofia-richie-grainge.webp
Image source: @sofiarichiegrainge

Πρόκειται για το staple της all year round γκαρνταρόμπας - και αυτό δεν είναι άλλο από ένα straight leg τζιν παντελόνι. Μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις αναλογίες σας είτε με ελαφρύ flare κόψιμο, είτε σε ψηλόμεση εκδοχή. Μπορείτε να το εντάξετε σε κάθε casual spring summer look, σε συνδυασμό με tank top και sneakers, ή ballet flats, mules ή loafers με πουκάμισο για μια πιο smart casual εμφάνιση.

barbara-removebg-preview.png

BUY HERE: Salt & Pepper Barbara Light

marissa-removebg-preview.png

BUY HERE: Salt & Pepper Marissa Medium Fade Out

White

leiasfez.jpeg
Image source: @leiasfez

Από πάντα και για πάντα, ένα λευκό τζιν θεωρείται η πιο must προσθήκη στη summer wardrobe σας και υπερισχύει όλων των υπόλοιπων denim επιλογών για τη σεζόν. Η χρωματική τους παλέτα είναι τόσο φωτεινή όσο και ουδέτερη, καθιστώντας τα ιδανικά για all year round εμφανίσεις, και ας τα βλέπουμε να υπερισχύουν τους θερμότερους μήνες του χρόνου. Συνδυάστε τα με τα πάντα from day to night. 

Bonus tip: Συστήνουμε το συνδυασμό με περαιτέρω αποχρώσεις του λευκού και μπεζ, ή με το trending baby blue.

devotion-wh-removebg-preview.png

BUY HERE: Devotion baggy jeans

milla-removebg-preview.png

BUY HERE: Milla flare jeans

Sophisticated

camillecharriere-fmdJP.webp
Image source: @camillecharriere

Τολμήστε να εντάξετε το τζιν ύφασμα και σε άλλα κομμάτια εκτός του timeless παντελονιού. Ένα mini ή midi φόρεμα αποτελεί την ιδανική επιλογή. Σε περίπτωση που είστε fans των jumpsuits μπορείτε να επιλέξετε μια denim εκδοχή και να την συνδυάσετε με pointy heels, πέδιλα ή και sneakers στις πιο απλές εμφανίσεις σας.

mallory-mini-removebg-preview.png

BUY HERE: Mallory The Label denim mini dress 

mallory-jumpsuit-removebg-preview.png

BUY HERE: Mallory The Label denim jumpsuit

Elevated designs

jessicaskye.jpeg
Image source: @_jessicaskye

Αν το σκεφτούμε καλύτερα, το τζιν μας αποτελεί το τέλειο αντιστάθμισμα σε οτιδήποτε υπερβολικά λαμπερό. Όμως φέτος, τα είδαμε να λαμβάνουν ένα glow up, καθιστώντας το ιδανικό για πιο formal περιστάσεις. Επιλέξτε μια sparkly εκδοχή, ένα cargo ή και ένα με φανερά κουμπιά, που προτιμούν οι αγαπημένες μας fashionistas.

vaidani-removebg-preview.png

BUY HERE: Stefania Vaidani crystal denim

gia-removebg-preview.png

BUY HERE: Salt & Pepper Gia jeans

Total denim

e4e7b19e6730fac52c1b4e1d4f669974.jpg
Image source: @hoskelsa

Δημιουργήστε ένα πετυχημένο 'Canadian tuxedo' look (δηλαδή το denim on denim). Φέτος το βλέπουμε έντονα στο street style σε παντελόνι με σακάκι ή πουκάμισο. Γενικότερα το total denim αποτελεί για κάποιους έναν αμφιλεγόμενο συνδυασμό, όμως ένα σετ, θα είναι η πιο safe επιλογή. 

manolo-roxy-removebg-preview.png

BUY HERE: Manolo denim shirt

roxy-removebg-preview.png

BUY HERE: Manolo denim trousers

Accessories

snapinstaapp-339367077-2972576726212678-8733083367109603896-n-1080.jpg
Image source: @dana.mannarino

Πλέον το πιο διαχρονικό και πρακτικό ύφασμα έχει μεταφερθεί και στα everyday αξεσουάρ, προσδίδοντας τους αυτό το casual chic aesthetic που αναζητάμε. Φέτος, σας συστήνουμε να το επιλέξετε είτε σε summer heels, μπαλαρίνες ή ένα cool jockey hat. Εννοείται πως μπορείτε να το εντάξετε στο look σας και σε μια 90's inspired shoulder τσάντα.

sante-queen-removebg-preview.png

BUY HERE: Sante Queen heels

sante-georgina-removebg-preview.png

BUY HERE: Sante Georgina slingback heels

Feature image source: @zinafashionvibe, @ariviere