fbpixel

Search icon
Search
Τα λαμπερά εγκαίνια της νέας boutique Breitling στη Θεσσαλονίκη
PEOPLE & MOMENTS

Τα λαμπερά εγκαίνια της νέας boutique Breitling στη Θεσσαλονίκη

Urban chic αισθητική στην καρδιά της πόλης


Η Breitling, ο ελβετικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας, γιόρτασε τα εγκαίνια της καινούριας της boutique στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πολυσύχναστη οδό Τσιμισκή. Αγαπημένοι φίλοι και λάτρεις των ρολογιών, επιφανείς προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, καθώς και εκπρόσωποι των media παραβρέθηκαν στα λαμπερά εγκαίνια και εντυπωσιάστηκαν από την urban chic αισθητική και την ποιότητα του brand.

0169.JPG
Γιάννης Γκόφας, Τόνια Σωτηροπούλου, Στέλιος Αγγελούδης, Edouard d’Arbaumont
0059-sos.JPG
Δήμητρα Χούμη, Κωνσταντίνος Κονταρίνης, Έλενα Δεδούση, Λήδα Παπαδοπούλου

Στη νέα boutique της Breitling, στην Τσιμισκή 94, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εντυπωσιακή συλλογή ρολογιών της και να ενημερωθούν για τα τελευταία μοντέλα της. Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευσή της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. 

gkbr-0178.jpg
Γρηγόρης Γκόφας, Χρήστος Χατζηβασιλείου
gkbr-0408.jpg
Nάντια Τακά, Φιορίνα Τσίπα, Ντίνος Αθανασιάδης

Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι - όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Γιάννης Γκόφας, που μαζί με τον Edouard d’Arbaumont, διευθύνων σύμβουλο της Breitling για την Νότια Ευρώπη, και την Τόνια Σωτηροπούλου, έκοψαν την κορδέλα των εγκαινίων. Η Breitling, πιστή στη φιλοσοφία της για καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή, επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη θέση της ως ηγέτης στον χώρο των πολυτελών ρολογιών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγοράς με εξατομικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό.

Αναζητήστε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery!

Φωτογραφία Εξωφύλλου: Edouard d’Arbaumont, Tόνια Σωτηροπούλου, Γιάννης Γκόφας
Φωτογραφία: Κ. Ευαγγελίδης & Γ. Κωστόπουλος