fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Τα κρόσσια θα αποτελέσουν τον «πρωταγωνιστή» στις φετινές σας εμφανίσεις

Όλοι οι τρόποι για να εντάξετε την πιο hot τάση στα σύνολά σας


Τα κρόσσια θα αποτελέσουν τον «πρωταγωνιστή» στις φετινές σας εμφανίσεις
Έχουμε δει πολλές φορές κομμάτια και σχέδια που κατείχαν μία θέση στην κατηγορία των microtrends πριν από μερικούς μήνες, να μετατρέπονται σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα κρόσσια.

Οι fashionistas αλλά και τα shows που είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο για την Fall/Winter 2021 collection μας είχαν προετοιμάσει για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Οι Εβδομάδες Μόδας τόσο στο Μιλάνο όσο και στο Παρίσι και τα street style girls το έκαναν ξεκάθαρο. Τα fringed items είναι ένα από τα must have pieces και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα για τη φετινή σεζόν.

Μπορείτε να τα συναντήσετε σε πλήθος κομματιών από outwears μέχρι αξεσουάρ. Έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν και να ανανεώσουν ακόμα και το πιο απλό look. Αξίζει να τα προσθέσετε στα σύνολά σας με τον τρόπο που επιθυμείτε και σας ταιριάζει. Γι' αυτόν τον λόγο, σας παρουσιάζουμε τους πιο hot τρόπους για πετυχημένες εμφανίσεις!

Dresses

fringe-6.jpg
Image source: @streetstylestars

Τα φορέματα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο συχνά κι ευέλικτα κομμάτια της ντουλάπας μας. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να κάνουμε μία αλλαγή. Μη διστάσετε να επενδύσετε σ’ ένα φόρεμα με κρόσσια. Όχι μόνο θα ακολουθήσετε τις τάσεις, αλλά θα χαρίσετε κι extra πόντους στη σιλουέτα σας. Επιλέξτε ένα mini fringed dress, το οποίο θα αναδεικνύει τα πόδια σας. Συνδυάστε το μ’ ένα ζευγάρι γόβες για καλύτερο αποτέλεσμα.

Skirts

fringe-7.jpg
Image source: @popsugar

Ανήκει στην ίδια φιλοσοφία με τα φορέματα. Μία φούστα με κρόσσια μπορεί να λειτουργήσει ως το πρωταγωνιστικό κομμάτι της εμφάνισής σας. Όλα έχουν να κάνουν με το στιλ που θέλετε να παρουσιάσετε. Για πιο glam και βραδινές δημιουργήστε ένα total black look, με mini fringed skirt, high heeled πέδιλα ή mules κι έντονα κοσμήματα. Για πιο καθημερινά looks προτιμήστε γήινους τόνους στη midi εκδοχή της μαζί με over the knee boots.

Knitwear

fringe-4.jpg
Image source: @sylviemus_

Ο χειμώνας και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν απέχουν πολύ και ήδη έχουμε ξεκινήσει την έρευνά μας, για το πιο ευέλικτο κομμάτι, τα πουλόβερ. Είναι ικανό να επιλεγεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, χαρίζοντας ιδιαίτερη άνεση. Για φέτος ακολουθήστε τους κανόνες του street style και των Instagramers, προσθέτοντας ένα πουλόβερ με κρόσσια που θα γίνει «πρωταγωνιστής» πολλών εμφανίσεων. Αυτό το key-item θα μαγνητίσει τα βλέμματα κι εσείς δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

 Fringe-trimmed kaftan

Fringe-trimmed kaftan

H&M

BUY HERE
 Top with beaded fringes

Top with beaded fringes

H&M

BUY HERE
 Fringed overshirt

Fringed overshirt

ZARA

BUY HERE
 Wide-leg cotton trouser

Wide-leg cotton trouser

Loewe, Luisaworld.com

BUY HERE
 The Fringe Pouch shearling shoulder bag

The Fringe Pouch shearling shoulder bag

Bottega Veneta, Mytheresa.com

BUY HERE
 Paride

Paride

Gucci, Kalogirou

BUY HERE

Outwear

fringe-2.jpg
Image source: @elle

Έφτασε ο καιρός που τα πανωφόρια έχουν αρχίσει να θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι των εξόδων μας. Είτε επιλέγετε ένα overshirt, δηλαδή πουκάμισο-πανωφόρι, είτε ένα δερμάτινο jacket, είτε ένα παλτό στη συνέχεια, οι fringed details θα πάνε ένα βήμα παρακάτω την εμφάνισή σας. Μάλιστα είναι κι ένας εύκολος τρόπος για να τα προσθέσετε στις επιλογές σας. Δοκιμάστε το και είμαστε σίγουρες ότι δε θα το μετανιώσετε.

Accessories

fringe-5.jpg
Image source: @handinfire


Αν πρέπει να αποφασίσουμε ποιο είναι το αξεσουάρ εκείνο με τη μεγαλύτερη δημοφιλίας στα street style outfits κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks, τότε θα απαντήσουμε με σιγουριά οι τσάντες με τα κρόσσια. Από τη Bottega Veneta fringed bag με τις έντονες και μακριές λεπτομέρειες μέχρι τη Saint Laurent με τις πιο διακριτικές, αποτελούν τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν όλα τα σύνολά σας. Αν ψάχνετε να κάνετε την πιο hot επένδυση σ’ αυτήν την κατηγορία τη φετινή σεζόν ξέρετε ποια πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Shoes

fringe-3.jpg
Image source: @whowhatwear


Ποιος είπε ότι αυτή η τάση δεν μπορεί να υιοθετηθεί και στα παπούτσια; Τα σχέδια είναι πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Για εσάς που ανήκετε στο maximal style και αγαπάτε τις ‘70s επιρροές, μπορείτε να διαλέξετε on the knee boots με έντονα κρόσσια, τα οποία θα χαρίζουν και αέρα στην κίνησή σας. Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τα νέα πράγματα στη μόδα, με τον διακριτικό τρόπο, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε loafers ή slippers με fringed details. Όποια κατηγορία κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα είστε in fashion.


 Oversized fringed ribbed cashmere and wool-blend sweater

Oversized fringed ribbed cashmere and wool-blend sweater

Stella McCartney, Net-A-Porter.com

BUY HERE
 Oversized fringed wool-blend jacket

Oversized fringed wool-blend jacket

Lorenzo Serafini, Net-A-Porter.com

BUY HERE
 Fringed skirt

Fringed skirt

Zara

BUY HERE
 Cortese fringed woven dress

Cortese fringed woven dress

Jacquemus, Luisaworld.com

BUY HERE
 Gomma Basso

Gomma Basso

Tod's, Kalogirou

BUY HERE
 Grace Large fringed leather tote

Grace Large fringed leather tote

Saint Laurent, Mytheresa.com

BUY HERE