fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Tα κραγιόν που θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας

Μια αλλαγή σου σκηνικό με νέες αλλά και κλασικές επιλογές


Tα κραγιόν που θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σας

Τα πάντα γίνονται λίγο πιο φωτεινά το καλοκαίρι - είτε πρόκειται για τα μαλλιά σας, είτε για το υγιές δέρμα είτε για το μακιγιάζ. Σε ό, τι αφορά τα καλλυντικά, τα ζωντανά χρώματα φαίνεται να είναι κάθε καλοκαίρι must, με τις αποχρώσεις να διαφέρουν ανάλογα με τις τρέχουσες τάσεις.  Από το υπέροχο κόκκινο και το ζωηρό φούξια μέχρι το ειδυλλιακό κοραλλί και το ρομαντικό ροζ, είναι σίγουρο πως δε θα μπορέσετε να πείτε "όχι" σε αυτούς τους τόνους και θα αφήσετε στην άκρη όλα τα nudes.

Προσεγγίστε τον τόνο του δέρματος σας και βρείτε σε ποιο σημείο βρίσκεται το μαύρισμα σας, ώστε να ανακαλύψετε αυτό που σας ταιριάζει ανάμεσα στις πιο μοντέρνες αποχρώσεις αυτής της σεζόν.
dua-lipa.jpg

 

Cool undertones

Ανήκετε σε αυτή την κατηγορία εάν έχετε λευκή επιδερμίδα στην οποία οι ροζ και κόκκινες αντιδράσεις του δέρματος, γίνονται απόλυτα διακριτές καθώς στην οποία τα αγγεία κάτω από το δέρμα σας μπορούν να φανούν από την πρώτη κιόλας ματιά. Για εσάς, μπορεί το μαύρισμα να είναι μια άγνωστη λέξη αλλά σίγουρα στη διάρκεια του καλοκαιριού θα αποκτήσετε ένα διακριτικό χρώμα που είναι βέβαιο πως θα αλλάξει την όψη του προσώπου σας. Τα καλύτερα κραγιόν για να τονίσετε ακόμη και αυτή την ελάχιστη διαφορά είναι αυτά που κινούνται σε μπλε ή μωβ τόνους, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως πρέπει να επιλέξετε αυτά τα χρώματα. Αντιθέτως, μπορείτε όταν πείτε "ναι" σε ένα κόκκινο, να στραφείτε περισσότερο προς ένα βαθύτερο τόνο αντί για μια κοραλί επιλογή. Εάν βέβαια είστε λάτρεις του nude κραγιόν, τότε το απαλό rosy ή ακόμη και το διακριτικό μπεζ μπορούν να σας τα τονίσουν υπέροχα. 

When in doubt: Ένα lip balm που μπορεί να προσαρμοστεί στο χρώμα των χειλιών σας θα γίνει η on-the-go επιλογή για τις μέρες που θέλετε ενυδάτωση και τέλειο αποτέλεσμα χωρίς πολλή σκέψη. 

lip-balms.jpg


Warm Undertones

Για εσάς σίγουρα η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι μια πιο εύκολη υπόθεση. Ανήκετε στην κατηγορία των ζεστών αποχρώσεων αν έχετε χρυσαφένιο τόνο στο δέρμα σας και αν τα χρυσά κοσμήματα αλλά και τα πράσινα χρώματα είναι αυτά που σας ταιριάζουν υπέροχα. Δοκιμάστε το τολμηρό χάλκινο, το brick red, αλλά και το καφέ της τερακότα. Αν βέβαια θέλετε να τονίσετε το φυσικό σας χρώμα, δοκιμάστε ένα κραγιόν που θα είναι ελάχιστα πιο ανοιχτό από τον τόνο των χειλιών σας. 

When in doubt: Ποτέ μην ξεχνάτε πως ακόμη και στις πιο αμφίβολες στιγμές, ένα απλό πορτοκαλί θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. 

 Lip booster

Lip booster

Lip Injection Maximum Plump, Too Faced, Sephora

BUY ME
 Buff effect

Buff effect

Matte Lipstick, Anastasia Beverly Hills, Sephora

BUY ME
 Soft touch

Soft touch

Rouge Dior, Star Edition, Dior, Galerie de Beaute

BUY ME
 Water infusion

Water infusion

Hydrating Lip Balm, Laura Mercier, Attica

BUY ME
 Like teracota

Like teracota

Modernmatte Lipstick, Shiseido, Hondos Center

BUY ME
 Orange lover

Orange lover

Lip Color, Tom Ford, Attica

BUY ME

Neutral Undertones

Μια μίξη ροζ και κίτρινων αποχρώσεων στο δέρμα σας μπορεί να σας κατατάξει σε αυτή την κατηγορία, με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα να μπορεί να αποτελέσει και δικό σας προνόμιο. Για εσάς τόσο τα χρυσά όσο και τα ασημένια κοσμήματα είναι η τέλεια προσθήκη και έτσι το ευρύ φάσμα χρωμάτων είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει την τέλεια συμπληρωματικότητα στον καμβά του προσώπου σας. Από τα πιο ανοιχτόχρωμα, μέχρι τα πιο σκούρα, όλα τα lipsticks μπορούν να τονίσουν το δέρμα σας τόσο όταν είναι μαυρισμένο όσο και τους χειμερινούς μήνες.

1

Fuchsia summer

Dolce Diva Long Lasting Lip Colour, Kiko Milano BUY ME

2

Dare to be pink

Extra Lip Tint, Bobbi Brown BUY ME

3

Strawberry season

Infalliable Les Macarons, L' Oreal Paris, Attica BUY ME