fbpixel

Search icon
Search
Τα κορυφαία ολοκαίνουρια spa στον κόσμο υπόσχονται αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης
ESCAPE

Τα κορυφαία ολοκαίνουρια spa στον κόσμο υπόσχονται αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης

Μικρές «οάσεις» ευεξίας που μπορείτε να κλείσετε άμεσα


Από υπέροχες «οάσεις» ευεξίας στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου μέχρι απομονωμένα καταφύγια που τα λούζει ο ήλιος, τα νέα ξενοδοχεία-spa είναι απλώς θεαματικά. Οι απόλυτοι προορισμοί χαλάρωσης περιμένουν να σας υποδεχτούν τη νέα χρονιά. Εκεί θα μπορέσετε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονηθείτε. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα new entries που ανυπομονούμε να επισκεφτούμε. Είστε έτοιμοι;

Το Well στο Hacienda AltaGracia, Κόστα Ρίκα

1-oldCz.jpg

Το τροπικό δάσος των βουνών Talamanca αποτελεί το περιβάλλον για το The Well στο Hacienda AltaGracia - ένα μαγευτικό καταφύγιο spa στην Κόστα Ρίκα που αποτελεί μέρος του πολυτελούς ομίλου της Auberge Resorts Collection. Η διαμονή εδώ αποτελείται από 50 σουίτες Casita, οι οποίες υμνούν την εκπληκτική ομορφιά του περιβάλλοντός τους με έμφαση στις υπαίθριες δραστηριότητες (ιππασία, πεζοπορία και μπάνια στον ποταμό Calientillo), «βυθίζοντας» τους επισκέπτες στο αδάμαστο τοπίο. Τώρα που φιλοξενεί το νέο spa The Well, το Hacienda AltaGracia έχει καθιερωθεί ως μια απόδραση ευεξίας παγκόσμιας κλάσης. Μία από τις τρεις πισίνες του ξενοδοχείου βρίσκεται μέσα σε μια υπέροχη όαση θερμοκηπίου - Casa de Agua - που είναι στολισμένη με κρεμαστά καλάθια και προσφέρει θέα τόσο εκπληκτική, που λέγεται ότι έχει τις δικές της θεραπευτικές δυνάμεις. Αυτή η ολιστική προσέγγιση αντλεί έμπνευση επίσης από τοπικές, αρχαίες τελετουργίες που εφαρμόζει στο μενού των θεραπειών, ενώ οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν μπανιέρα υδροθεραπείας, θερμική σουίτα και φυσικό ποταμόλουτρο.

Claridge's, Λονδίνο 

2-7O7BL.jpg

Το θρυλικό ξενοδοχείο στο Mayfair παρουσίασε πρόσφατα τον πρώτο του και απόλυτα μεγαλοπρεπή χώρο spa, σχεδιασμένο από τον André Fu, με απόλυτη αίσθηση ηρεμίας, την οποία αποπνέει κάθε στοιχείο του. Το μενού θεραπειών συνδυάζει αρχαίες ιαπωνικές θεραπευτικές τελετουργίες με σύγχρονη τεχνολογία και καινοτόμες τεχνικές. Στο επίκεντρο του βρίσκεται η εντυπωσιακή πισίνα με τις ιδιαίτερες κολόνες, η οποία συνοδεύεται από ατμόλουτρα, σάουνες και υπερπολυτελείς αίθουσες θεραπείας, που περιλαμβάνουν μια παγκοσμίου φήμης σειρά από μόνιμα beauty brands συμπεριλαμβανομένων των Augustinus Bader, FaceGym και Josh Wood.

Aman, Νέα Υόρκη 

stighmiotipo-othonis-7709.jpg

Έχοντας μόλις πρόσφατα ανοίξει τις πύλες του, το Aman New York πρόκειται να φέρει μια σπάνια αστική όαση στην καρδιά του Manhattan, στο όμορφα ανακαινισμένο Crown Building - το πρώην σπίτι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης στην 5η Λεωφόρο. Το «στολίδι» στο εν λόγω στέμμα είναι αναμφίβολα το υπερσύγχρονο Aman Spa, το οποίο καταλαμβάνει τρεις ορόφους και διαθέτει μια εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα με τζάκι και ξαπλώστρες. Εκτός από τις αίθουσες και τις σουίτες θεραπείας, υπάρχουν επίσης δύο Spa Houses με χώρους για σάουνες και ατμόλουτρα, καθώς και ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες χαλάρωσης με μεγάλες καμπάνες και πισίνες.

Revivo Wellness Resort, Château de Fiac, Γαλλία

3-UXMzi.jpg

Το Revivo Wellness Resort έκανε το μεγάλο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με αυτό το πολυτελές καταφύγιο health & spa στην κατάλληλη μεγαλοπρέπεια ενός κάστρου του Midi-Pyrénées. Υποσχόμενο μεταμορφωτικές εμπειρίες, το θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες πολλές ευκαιρίες για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να απολαύσουν την κάθε μέρα με όλες τις αισθήσεις τους. Οι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τα πάντα, από υδροθεραπείες και μαθήματα HIIT μέχρι ζωγραφική και αγγειοπλαστική. Υπάρχει επίσης ένα Phyto Bar, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε DIY scrubs για το μπάνιο, τσάι και μείγματα αιθέριων ελαίων.

Rosewood Le Guanahani St Barth, St Barths

33-F90Wh.jpg

Το πολυδιαφημισμένο spa του Rosewood Le Guanahani St Barth βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο 18 στρεμμάτων με θέα στον κόλπο Marigot. Διαθέτει ένα updated μενού θεραπειών και μια γαλήνια adults-only πισίνα, που περιβάλλεται από μια γραφική αυλή και λίμνη, ενώ το περίφημο re-opening του, μετά τις καταστροφές από τον τυφώνα Ίρμα το 2017, το καθιστά ως ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη για διακοπές με spa στον ήλιο.