fbpixel

Search icon
Search
Tα κομμάτια του φθινοπώρου που ταιριάζουν και στις over 40s
STYLING TIPS

Tα κομμάτια του φθινοπώρου που ταιριάζουν και στις over 40s

Γνωρίστε ποια είναι αυτά


Aπό τότε που το Instgram μπήκε στη ζωή μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Παρατηρούμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας κερδίζουν επάξια τον τίτλο fashionista, influencer, fashion icon. Καθώς η βιομηχανία της μόδας γίνεται ολοένα και πιο προσιτή και οι νέες συλλογές αρχίζουν να βασίζονται στη διαχρονικότητα, παρατηρούμε συνεχώς κομμάτια, τα οποία μπορούμε να επιλέγουμε όλες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι η καθεμία να τα προσαρμόσει στο προσωπικό της στιλ και χαρακτήρα.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα 5 πιο hot fall trends, που μπορούν να ενταχθούν σε οποιαδήποτε ηλικιακή γκαρνταρόμπα!

Total grey

1-TNVOI.jpg

Οι ουδέτερες αποχρώσεις ανήκουν στις πιο έξυπνες στιλιστικές επενδύσεις. Εκτός του ότι είναι μεγάλη τάση, μπορείτε να παρουσιάσετε την τέλεια εμφάνιση, συνδυάζοντάς τα μαζί είτε ξεχωριστά. Ένα χρώμα αυτής της κατηγορίας είναι το γκρι. Ουδέτερο, διαχρονικό και χαρίζοντας μία πινελιά φωτός στις μουντές μέρες του χειμώνα είναι ικανό να ταιριάξει σε όλες τις γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα. Επιλέξτε ένα total grey outfit για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε είτε συνδυάζοντας τους ίδιους τόνους είτε αυτούς που έχουν μικρή διαφορά μεταξύ τους. Ολοκληρώστε με μία iconic bag σε έντονη απόχρωση για πιο fashionable looks.

Leather

22-2Tsml.jpg

Το αγαπημένο ύφασμα των σχεδιαστών για τη σεζόν που διανύουμε αλλά και γι' αυτήν που έρχεται. Θα το συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων και σε όλα τα σχέδια από φορέματα μέχρι βερμούδες. Όλα έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα που εσείς θέλετε να δώσετε. Για πιο ήρεμες εμφανίσεις μπορείτε να διαλέξετε ένα κομμάτι για να εντάξετε στο σύνολό σας, ενώ αν επιθυμείτε να το κάνετε all the way δεν έχετε παρά να επιλέξετε items που καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια όπως μια ολόσωμη φόρμα ή ένα leather look head to toe.

Polished Purses

2-mZgCE.jpg

Οι κλασικές τσάντες θα έχουν για πάντα μία σημαντική θέση στη συλλογή κάθε γυναίκας που αγαπάει τη μόδα. Μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις ηλικίες και να προσθέσουν λάμψη. Φέτος πολλοί γνωστοί οίκοι αποφάσισαν να επανακυκλοφορήσουν σχέδια παλαιότερων ετών με μοντέρνες πινελιές τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα. Χαρακτηριστικά designs η Jackie 1961 του Gucci αλλά και Sicily του Dolce & Gabbana. Βρείτε την αγαπημένη σας κι επενδύστε σε αυτήν asap.

Over the knee boots

33.jpg

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, οι μπότες πάνω από το γόνατο ανήκουν στη λίστα με τις τάσεις για τους επόμενους μήνες. Αν λοιπόν δεν έχετε στην κατοχή σας ένα ζευγάρι από προηγούμενες χρονιές φέτος ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε. Μπορείτε να τις επιλέξετε για όλες τις ώρες της μέρας. Συνδυάστε τες με φορέματα ή φούστες για να χαρίσετε ύψος στη σιλουέτα σας. Άνετες, ευκολοφόρετες και πρακτικές αποτελούν την εναλλακτική που ψάχνετε στα καθημερινά σας outfits.

Skirt suit

4-cVwmD.jpg

Τα κοστούμια έχουν αποκτήσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας. Ένα διαχρονικό κομμάτι, που κάποτε ήταν συνυφασμένο με την αυστηρότητα και τη σοβαρότητα, ήρθε να αναβαθμίσει το στιλ μας σε πιο μοντέρνες εκδοχές. Μία απ' αυτές που κυριάρχησε στις επιδείξεις τον προηγούμενο Φεβρουάριο ήταν τα skirt suits. Οι φούστες εμφανίστηκαν για να αντικαταστήσουν τα παντελόνια και να δώσουν την ανανέωση που ψάχναμε αλλά και μία πιο fun διάθεση.