fbpixel

Search icon
Search
Τα χρώματα που θα σας χαρίσουν expensive looking εμφανίσεις
THE LOOK

Τα χρώματα που θα σας χαρίσουν expensive looking εμφανίσεις

Πινελιές που θα κάνουν τη διάφορα


Καθημερινά αναζητάμε μικρές πινελιές που όχι μόνο θα μας χαρίσουν ανανέωση αλλά θα μας βοηθήσουν να κάνουμε και τη διάφορα. Τα χρώματα έχουν καταφέρει τις τελευταίες σεζόν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, έχοντας την ευκαιρία να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή. Μια από τις πολλές τους δυνατότητες είναι αυτή του expensive looking. Κι όμως, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που μπορούν με άριστη δεξιοτεχνία να αναβαθμίσουν τα every day looks σας, χωρίς να χρειαστεί να κατάβαλε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ανακαλύψτε τες παρακάτω!

Brown

the-best-street-style-looks-from-paris-fashion-week-s-s20.png

Για τον φετινό χειμώνα το καφέ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Έχει καταφέρει να «τρυπώσει» σε κάθε γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως στιλ, χαρακτήρα και ηλικία. Οι αποχρώσεις του είναι πολλές αλλά το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα στραμμένο στις πιο σκούρες. Θα το συναντήσετε σε όλα τα κομμάτια, από παλτό μέχρι αξεσουάρ αλλά και σε όλα τα υφάσματα. Δημιουργήστε total looks και μη διστάσετε να «παντρέψετε» διαφορετικούς τόνους μεταξύ τους. 

White

deu-match-as-melhores-tendencias-para-usar-com-jeans-branco-steal-the-look.jpg

Κι όμως το λευκό είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και chis κατα τη διάρκεια του χειμώνα. Η αντίθεση που δημιουργεί με τις μουντές ημέρες έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη αρμονία. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα, μην χάνετε άλλο χρόνο γιατί ο φετινός χειμώνας είναι ευκαιρία σας. Μη διστάσετε και κάντε το all the way, παρουσιάζοντας ένα total white σύνολο. Επιλέξτε ένα wide leg denim pants μαζί με  knitwear και statement coat. Ολοκληρώστε είτε με λευκές μπότες, είτε με slingback ή ψηλοτάκουνα για all day long εμφανίσεις. 

Beige

fashions-final-four-the-spring-trends-that-beat-out-all-the-others.jpg


Εδώ και αρκετές σεζόν έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο  «βασιλιάς» των neutrals. Φέτος βρίσκεται για ακόμα μια φορά στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας και αποτελεί το καταλληλότερο χρώμα για expensive looking εμφανίσεις. Κρύβει μέσα του την απόλυτη chic αισθητική και μπορεί να χαρίσει bonus πόντους στην εικόνα σας με μία κίνηση. Λατρεύουμε τα total beige outfits και σίγουρα σας συστήνουμε να τα δοκιμάσετε. Από την άλλη πλευρά κι ένα μόνο κομμάτι αρκεί για να κάνει τη διάφορα. 

Green

street-style-from-copenhagen-fall-2022.png


Η αρχή της «αυτοκρατορίας» του  έγινε το 2017 όταν το Ινστιτούτο χρωμάτων της Pantone το ανακήρυξε ως το χρώμα της σεζόν. Στη συνέχεια, ο οίκος Bottega Venetia το ανέδειξε ως το απόλυτο χρώμα μέσα από τις συλλογές του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντη Daniel Lee. Πλέον έχει μετατραπεί σε μια επιλογή που κανένα it girl δεν μπορεί να του αντισταθεί, χειμώνα καλοκαίρι. Μπορείτε να το εντάξετε σε όλα τα κομμάτια σας ενώ είναι ιδανικό χρώμα για συνδυασμό  με άλλες έντονες αποχρώσεις, κάτι το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ταιριάζει εξαιρετικά με το μπλε, ενώ τώρα τη γιορτινή περίοδο έχετε τη δυνατότητα να το αναδείξετε ακόμα περισσότερο. 

Black

day-3.jpg
Όσες δεκαετίες και αν περάσουν, το μαύρο θα αποτελεί πάντα την πιο κομψή και πολυτελή επιλογή. Έχει την μαγική ικανότητα να αναδεικνύει ακόμα και το πιο απλό κομμάτι. Για όλες όσες επιθυμούν να κάνουν τα σύνολά τους expensive looking, τα μαύρα items είναι η πιο ασφαλή και επιτυχημένη επιλογή. Φυσικά και ένα black look, head to toe θα κάνει τη διαφορά και θα σας πρσφέρει «απλόχερα» έξτρα πόντους.