fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα χρώματα που πρέπει να προσθέσετε asap στην γκαρνταρόμπα σας για τη νέα σεζόν

Δημιουργήστε updated εμφανίσεις με τις παρακάτω επιλογές


Τα χρώματα που πρέπει να προσθέσετε asap στην γκαρνταρόμπα σας για τη νέα σεζόν

Σύμφωνα με τα runways που έγιναν για την περίοδο που διανύουμε, η παλέτα των χρωμάτων της σεζόν βασίζεται σε ουδέτερες αποχρώσεις, απαλές ροζ επιλογές, σε διάφορους τόνους του γκρι και φυσικά στο πιο κλασικό, διαχρονικό και απόλυτα κομψό total black. Wearable και κομψά, αυτά είναι μερικά από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου, τον Σεπτέμβριο. Όσο «βαδίζουμε» μάλιστα όλο και πιο κοντά στον χειμώνα, η colour list θα μεγαλώνει με προσθήκες πιο σκούρων κι έντονων αποχρώσεων. Τώρα ήρθε η τέλεια στιγμή για να εμπνευστείτε και να ανανεώσετε την ντουλάπα σας με τα πιο hot colour trends.

Στόχος σας για τη φετινή σεζόν θα πρέπει να είναι να επενδύσετε σε πρακτικά και διαχρονικά κομμάτια, όπως είναι τα παλτό, μία it bag και βασικά items που θα σας κρατήσουν ζεστές σε όλες τις θερμοκρασίες, θα χαρίσουν στιλ, θα συνδυάζονται με πολλούς τρόπους και θα διατηρήσουν τον χαρακτήρα τους και τα επόμενα χρόνια.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα χρώματα που ξεχώρισαν για τον μήνα Σεπτέμβριο κι επενδύστε σε κομμάτια αυτών των αποχρώσεων για να τα εντάξετε στη φθινοπωρινή σεζόν!

Sorbet pink

pink-2.jpg
Alexander McQueen, Giambattista Valli

To ροζ έχει κερδίσει επάξια μία σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα μας εδώ και αρκετό καιρό. Το άλλοτε παρεξηγημένο χρώμα έχει γίνει πλέον το συνώνυμο του ρομαντισμού στον κόσμο στης μόδας. Το έχουμε συναντήσει σε πολλές παραλλαγές και διαφορετικές αποχρώσεις αλλά για την περίοδο που διανύουμε έχει ξεχωρίσει η sorbet pink. Είχε μία πολύ έντονη παρουσία στις πασαρέλες για το φθινόπωρο 2020 σε φορέματα, παλτό, φούστες διαφόρων στιλ, ακόμα και σε αξεσουάρ, όπως είναι τα γυαλιά ηλίου. Είναι μία ήρεμη προσθήκη στην ντουλάπα σας που θα χαρίσει «καθαριότητα» στις εμφανίσεις σας.

Earthy tones

earth-tones-1.jpg
Nina Ricci, Lemaire

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα για τη νέα σεζόν, η οποία μάλιστα έκανε μία εμφάνιση τελευταίας στιγμής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι χωρίς αμφιβολία το καφέ. Μέχρι να «μπούμε στα βαθιά» αυτού του χρώματος, ξεκινάμε να πειραματιζόμαστε με τις γήινες αποχρώσεις του. Οι σχεδιαστές όπως οι Stella McCartney και Lemaire παρουσίασαν εξαιρετικές δημιουργίες, δείχνοντας την αγάπη τους σ΄αυτούς τους τόνους. Μη διστάσετε λοιπόν κι επενδύστε σ΄ένα earthy tone coat για να «κλέψετε» τις εντυπώσεις.

Grey vibes

grey.jpg
Prada, Coperni

Ένα χρώμα που κέρδισε ιδιαίτερη προσοχή τους περσινούς χειμερινούς μήνες. Μάλιστα το total grey outfit, «απασχόλησε» ιδιαιτέρως τα κορίτσια του street style. Είναι κομψό και chic και γι' αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη η έντονη παρουσία του και φέτος. Είχε μία θέση σχεδόν σε όλα τα shows του φθινοπώρου 2020 από την Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι και το Μιλάνο. Είτε επιλέξετε να το φορέσετε σε μεμονωμένα κομμάτια είτε σε ένα total outfit που θα αποτελείται από διάφορες αποχρώσεις του, να είστε σίγουρες ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Green dreams

green-1.jpg
Sally Lapointe, Roksanda

Αφού το είδαμε να κυριαρχεί σε πολλά από τα runways, έγινε απόλυτα κατανοητό ότι το πράσινο σε αποχρώσεις της μέντας, της ελιάς αλλά και σ’ αυτές που κρύβουν μέσα τους μία σταγόνα από κίτρινο δηλαδή το chartreuse, θα μας εντυπωσιάσουν. Μάλιστα έχουμε αρχίσει ήδη να το παρατηρούμε στο Instagram και στον κόσμο του street style. Αυτοί οι τόνοι χαρίζουν μία απόλυτη φρεσκάδα στο εκάστοτε look και είναι μία ιδανική ιδέα για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Total black

black-1.jpg
Carolina Herrera, Rochas

Η μαύρη μονοχρωμία head to toe ήταν μία εικόνα που παρατηρήθηκε πολύ έντονα σε πλήθος συλλογών από τον οίκο Rochas μέχρι την Carolina Herrera. Είναι φανταστική η αίσθηση κομψότητας που χαρίζει ένα τέτοιο σύνολο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και στα hot υφάσματα της σεζόν όπως είναι το δέρμα. Επενδύστε σ’ ένα μαύρο φόρεμα με διακριτικές λεπτομέρειες που θα κάνουν όμως τη διαφορά και δημιουργήστε μία από τις αγαπημένες σας εμφανίσεις.

1

Merino-wool mockneck sweater

Ganni, Mytheresa BUY HERE

2

Wool-blend twill coat

H&M BUY HERE

3

Two button slim fit blazer

MAX&Co BUY HERE

4

Carla crochet-trimmed cotton-poplin midi dress

LUG VON SIGA, Net-A-Porter BUY HERE

5

Md chain shoulder

Michael Kors, Kalogirou BUY HERE