fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα tv shows που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τον Ιανουάριο στο Netflix
ARTS & CULTURE

Τα καλύτερα tv shows που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τον Ιανουάριο στο Netflix

Μια νέα χρονιά έρχεται γεμάτη καινούριες παραγωγές που θα μας απασχολήσουν


Ο Δεκέμβρης φτάνει στο τέλος του και μια νέα χρονιά όπου να 'ναι ξεκινάει! Φέτος, ειδικά, παρακολουθήσαμε στις αγαπημένες πλατφόρμες ψυχαγωγίας νέες παραγωγές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον κι έκαναν τις ημέρες των lockdown να κυλούν πιο γρήγορα κι ευχάριστα. Ελπίζοντας σε μια καινούρια, πιο τυχερή για όλους μας χρονιά, το team του Netflix έδωσε ήδη στη δημοσιότητα όλες τις ολοκαίνουριες παραγωγές που πρόκειται να παρακολουθήσουμε με τον ερχομό του 2021, καθώς και αποκαλύψεις για τις επόμενες σεζόν λατρεμένων σειρών και ταινιών που θα πάρουν τις θέσεις τους στις οθόνες μας.

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στα πολυαναμενόμενα tv shows, που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του καινούριου έτους & θα απασχολήσουν όλους τους Netflix lovers!

Riverdale, Season 5

riverdale-season-5.jpg

Γνωρίζοντας ήδη αυτήν την παρέα νέων, στην 5η σεζόν πρόκειται να δούμε νέες εξελίξεις για τον κάθε ήρωα, ενώ το εφηβικό αυτό δράμα θα φτάσει στα pick του. Μπλεγμένοι σε ένα μυστήριο του Riverdale, οι πρωταγωνιστές καλούνται να απαντήσουν σε διάφορα ερωτήματα που προκύπτουν από τις συνεχείς εξελίξεις και να ενδιαφερθούν για θέματα όπως το σεξ, οι εφηβικοί έρωτες και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Πρωταγωνιστούν: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes κ. ά.

Η 5η σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου.

Lupin

al-101-unit-02417-3dfad55.jpg

Μια νέα κωμική σειρά έρχεται για να μοιράσει γέλιο, αλλά και περιπέτεια. Από τις περιπέτειες του Αρσέν Λουπέν, ο ευγενής λωποδύτης Ασάν Ντιόπ θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια. Έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα τον ξαφνιάσουν και θα του «γεννήσουν» απορίες -κάτι που θα συμβεί και σε εμάς ως θεατές. Πρωταγωνιστούν: Vincent Londez, Shirine Boutella, Nicole Garcia κ. ά.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

Snowpiercer, Season 2

snowpiercer-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

Η δεύτερη σεζόν της σειράς, αποτελεί τη συνέχεια που όλοι περιμέναμε! Πρόκειται για τα επεισόδια του μεταποκαλυπτικού δράματος στο οποίο η Γη έχει παγώσει και οι τελευταίοι επιζώντες άνθρωποι ζουν σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Αγωνία, τρόμος, συνεχείς περιπέτειες και ολοένα και αυξανόμενες εκπλήξεις, είναι μερικά από τα γεγονότα που στοιχειώνουν τους ήρωες. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner κ. ά.

Η 2η σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου.

Fate: The Winx Saga

image-YwA6A.jpg

Μια σειρά γεμάτη όνειρα και μαγεία που έρχεται για να απασχολήσει. Μια έφηβη νεράιδα εκπαιδεύεται στις μαγικές ικανότητες, τη στιγμή που κάνει φιλίες, ερωτεύεται, πολεμά τέρατα και –το πιο σημαντικό– αναζητά την πραγματική της ταυτότητα. Πρωταγωνιστούν: Abigail Cowen, Danny Griffin, Hannah van der Westhuysen κ. ά.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου.

Pieces Of A Woman

pieces-of-a-woman.jpg

Μια συγκλονιστική ταινία της Kata Wéber και του Kornél Mundruczó, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Μετά από έναν θλιβερό τοκετό στο σπίτι, μια γυναίκα παλεύει με έντονα συναισθήματα, χωρίς τον σύντροφο και την οικογένεια κοντά της καθώς τους χωρίζει ένα χάσμα πένθους. Πρωταγωνιστούν: Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Ellen Burstyn κ. ά.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιανουαρίου.

The White Tiger

priyanka-rajkummar-adarsh-white-tiger-1200.jpg

Μια καινούρια ταινία που θα σας παρακινήσει να σκεφτείτε εκ νέου για τη ζωή και να θέσετε υψηλούς στόχους. Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Άραγε τα καταφέρνει; Η παραγωγή είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller. Πρωταγωνιστούν: Priyanka Chopra, Rajkummar Rao, Adarsh Gourav κ. ά.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου.

Surviving Death

survivingdeath-1607956065-928x523.jpg

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που αφορά στη ζωή και το θάνατο. Άραγε τι συμβαίνει αφού πεθάνουμε; Τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ παρουσιάζουν προσωπικές ιστορίες κι διερευνούν επιθανάτιες εμπειρίες, τη μετενσάρκωση και παραφυσικά φαινόμενα. 

Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου.

Pretend It's a City

franlebowitzauthor-thumb.jpg

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, η θρυλική συγγραφέας Fran Lebowitz μιλά για τη ζωή στη Νέα Υόρκη ως αναγνώστρια, περαστική και αυστηρή παρατηρήτρια των αλλαγών στον σύγχρονο πολιτισμό και την πόλη. Τα γεγονότα της ζωής της και η τρανή πορεία της στον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, έρχονται στην επικαιρότητα μέσα του Netflix κι έτσι αξίζει να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Το ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιανουαρίου.

Stay tuned!