fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα και πιο stylish γούρια Ελλήνων δημιουργών για ένα τυχερό 2022
FASHION

Τα καλύτερα και πιο stylish γούρια Ελλήνων δημιουργών για ένα τυχερό 2022

Μοναδικά κομμάτια που αποτελούν την ιδανική επιλογή για δώρο


Οι γιορτές είναι η περίοδος των δώρων και των ευχών για τη νέα χρονιά. Ανυπομονώντας για κάθε καινούρια αρχή και ευελπιστώντας σε ένα αισιόδοξο μέλλον οι Έλληνες designers δημιουργούν όμορφα και κομψά γούρια που μπορούμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ή ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Ιδιαίτερες προτάσεις που υμνούν τη σύγχρονη σχεδιαστική τους ταυτότητα μετατρέπονται στο απόλυτο must-have για τις φετινές γιορτές.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά ακόμη που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας και θέλουμε να αποκτήσουμε!

Έλενα Κουγιανού

img-3081.jpg

"Tour Est Magique XXII" είναι το φετινό motto της σειράς Luckycharms της Έλενας Κουγιανού για το 2022. Προσθέτοντας λίγη παραπάνω μαγεία για μια καινούρια χρονιά με περισσότερη λάμψη και περισσότερη αισιοδοξία! Τα τρία επίχρυσα βραχιόλια- Bisous XXII- Oh La La XXII- Magique XXII σε έντονα χρώματα σε πράσινο, μωβ και φούξια αναδεικνύουν τη χαρά της ζωής και μας προσκαλούν σε ένα γιορτινό ξεφάντωμα με την έναρξη της νέας χρονιάς. Τέλος, είναι ένα κρεμαστό με μπλε σμάλτο και χάραξη στο πίσω μέρος Tout Est Magique XXII και ένα κρεμαστό με σχέδιο φεγγάρι με πέτρες από λευκές πέτρες.

Folli Follie

ff-lucky-charm-for-love-4x5fi.jpg

Folli Follie υποδέχεται το 2022 με την πιο δημιουργική πρόταση για ένα ξεχωριστό γούρι κόσμημα. Ένα μοναδικά σχεδιασμένο σύμβολο καλοτυχίας και αγάπης για τη νέα χρονιά, για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το "FF Lucky charm for Love" αποτελεί την ιδανική επιλογή για δώρα, ώστε να εκφράσετε την αγάπη σας και να χαρίσετε μια elegant δημιουργία στους εκλεκτούς ανθρώπους της ζωής σας.

Links of London

lol-2hope-luck-charm-9ZLGe.jpg

Η Links of London για τις φετινές γιορτές αντλεί έμπνευση από το εορταστικό πνεύμα της εποχής και δημιουργεί ένα μοναδικό ασημένιο γούρι κόσμημα για την νέα χρονιά. Το μήνυμα ελπίδας αποτυπώνεται με τον πιο κομψό τρόπο στο μοναδικά σχεδιασμένο ασημένιοpendant, διακοσμημένο με ένα καλλιγραφικό 2 και την λέξη "Hope", με την υπογραφή της Links of London.

Prigipo

break-of-day-prigipo-lucky-charm-1-3BSqQ.jpg

Με αφορμή την στιγμή που η νύχτα σπάει από το πρώτο φως της μέρας και την ελπίδα ότι όλα θα αρχίσουν ξανά, το φετινό γούρι της Prigipo απεικονίζει την ανατολή του ήλιου και είναι αφιερωμένο στο καινούργιο που έρχεται και ανατέλλει με σιγουριά. Ο ήλιος είναι πάντα εκεί, θα βγει από την ανατολή θυμίζοντάς τις σταθερές του καθενός. Η νέα μέρα πάντα θα ξεκινήσει μετά από την προηγούμενη και ό,τι και να γίνει, το πνεύμα θα έχει καθαρίσει μέσα από την διαδικασία του ύπνου. Με την ανατολή του Ηλίου ο νους θα είναι διαυγής, έτοιμος για μία, ακόμα, καινούρια μέρα. Το γούρι του 2022 είναι μία ωδή στην μαγεία του πρώτου φωτός, της πρώτης ακτίνας.

Cycladic Shop

14-photo-paris-tavitian-museum-of-cycladic-art.jpg

Γιορτές στο Cycladic Shop με μοναδικά δώρα και γούρια εμπνευσμένα από την έκθεση «Κάλλος. Η Υπέρτατη Ομορφιά», καθώς και από τις μόνιμες συλλογές του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Στολίδια, κεριά, διακοσμητικά και design αντικείμενα, καθώς και βιβλία για μικρούς και μεγάλους είναι κάποιες επιλογές δώρων για τους αγαπημένους σας που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα ή στο e-shop του Μουσείου. Τα γούρια για το 2022 είναι ένας κρεμαστός καθρέφτης και το επιτραπέζιο μήλο εμπνευσμένα από την έκθεση «Κάλλος. Η Υπέρτατη Ομορφιά». Ο καθρέφτης ως σύμβολο φιλαρέσκειας, συνδέθηκε άμεσα με τη γυναικεία κυρίως ομορφιά από την αρχαιότητα και θεωρείται το σπουδαιότερο ίσως εξάρτημα της διαδικασίας του καλλωπισμού. Το μήλο συνδέεται με τη λατρεία της θεάς Αφροδίτης, της θηλυκής θεότητας του έρωτα και της ομορφιάς, καθώς και με τον μύθο «το μήλο της Έριδος».