fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα decorating lessons που μαθαίνεις μετά τα 20
INTERIORS

Τα καλύτερα decorating lessons που μαθαίνεις μετά τα 20

...γιατί ποτέ δεν είναι αργά!


Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην ηλικία των λατρεμένων 20. Τότε που πολλά από τα παρακάτω -και όχι μόνο- «μαθήματα» δεν μας ενδιέφεραν ιδιαίτερα. Εάν όμως, αγαπάτε το design και θέλετε να δώσετε την επιλογή στον εαυτό σας να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να επενδύσει σε κομμάτια διακόσμησης που όντως αξίζουν, τότε πραγματικά πρέπει να διαβάσετε τα decorating lessons που ευχόμαστε να γνωρίζαμε στα 20s μας αλλά και γιατί ακόμη και τώρα να εμπνευστούμε από αυτά. 

Όχι άλλη κούπα καφέ! 

1-7.jpg

Δεν χρειάζεστε άλλη μια κούπα καφέ - και όταν λέμε όχι, το εννοούμε! Ναι, είναι χαριτωμένες και γεμάτες διασκεδαστικά σχέδια και πνευματώδη ρητά, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι καταλήγετε να χρησιμοποιείτε μόνο την ίδια κάθε εβδομάδα ούτως ή άλλως. Εξοικονομήστε χρήματα, τον χώρο του ντουλαπιού σας και απλώς σταματήστε να επενδύετε σε πράγματα που στην ουσία δεν χρειάζεστε!

«Αγκαλιάστε» την αλλαγή

shutterstock-1673749537.jpg

Το στιλ σας θα εξελίσσεται διαρκώς, όχι μόνο γιατί αγαπάτε το design, αλλά επειδή θα αιφνιδιάζεστε συνεχώς από νέους τύπους interiors που θα ανακαλύπτετε ως πηγή έμπνευσης. Επειδή η αλλαγή στις προτιμήσεις σας με την πάροδο του χρόνου θα είναι φυσική, και τα ροζ και χρυσά αξεσουάρ των 20 σας, δεν θα σας ταιριάζουν πλέον, καλό θα ήταν να επενδύετε για αρχή σε κλασικά, διαχρονικά κομμάτια, ουδέτερου ύφους ή τουλάχιστον να κρατάτε το budget σας περιορισμένο σε κομμάτια της στιγμής.

Αναδιατάξτε τα έπιπλα για μια φρέσκια αίσθηση

shutterstock-1135516196.jpg

Ακόμη και η απλή μετακίνηση των επίπλων σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε έναν χώρο να φανεί ανανεωμένος και φρέσκος χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Δώστε καινούρια πνοή στα δωμάτια, στα οποία περνάτε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σας και φροντίστε να το κάνετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πιο λειτουργικά ή απλά να ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική ανάλογα το mood σας!

Επενδύστε σε ένα καλό χαλί

shutterstock-549158302.jpg

Ένα καλό χαλί μπορεί να μεταμορφώσει σε μεγάλο βαθμό έναν χώρο και να προσθέσει πινελιές της χαρισματικής προσωπικότητάς σας σε κάθε δωμάτιο, όσο μικρό κι αν είναι. Θυμηθείτε: Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό για να είναι κομψό και λειτουργικό.

Και σε ένα καλό κρεβάτι

shutterstock-724866226.jpg

Το άνετο κρεβάτι κάνει τα πάντα καλύτερο το τέλος μιας κουραστικής μέρας. Επενδύστε σε ένα υψηλής ποιότητας σετ παπλώματος με σεντόνια και μαξιλαροθήκες που θα κρατήσετε για μια ζωή. Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος που απολαμβάνετε τον ύπνο σας -σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε- να σας παρέχει ασφάλεια και αληθινή ξεκούραση!

Απολαύστε τη ζωή ως single

shutterstock-2011681295.jpg

Το να ζεις μόνος είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνεις και να το γιορτάζεις -πιθανότατα να αλλάξει στο μέλλον, γι' αυτό μην χάνετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε το bachelorette pad των ονείρων σας. Γεμίστε τα ντουλάπια του μπάνιου με όλα τα αγαπημένα σας beauty products, αφήστε ελεύθερα στον χώρο τα πολύτιμα υπάρχοντά σας και απολαύστε την ελευθερία να έχετε μια ολόκληρη ντουλάπα για τον εαυτό σας. Μάλλον δεν θα διαρκέσει για πάντα!

Go for mix and match 

shutterstock-1692164806.jpg

Ανακατέψτε και συνδυάστε χρώματα, μέταλλα, υφές και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Ένα δωμάτιο δεν πρέπει ποτέ να είναι πολύ ομοιόμορφο και βαρετό αλλά πιο διασκεδαστικό με το να διαθέτει μια σειρά από αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν στην ουσία εσάς, και τον χαρακτήρα σας (ακόμη και αν αυτός αποτελείται από διάφορες εκφάνσεις).