fbpixel

Search icon
Search
Τα ιδανικά πουλόβερ για να φορέσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου
THE LOOK

Τα ιδανικά πουλόβερ για να φορέσετε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

Διαχρονικότητα, άνεση και στιλ αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας αυτών των knitwear trends


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ιδανικότερη εποχή του χρόνου είναι ανάμεσα στα τέλη του Σεπτέμβρη και στις αρχές του Οκτώβρη. Εάν το καλοσκεφτείτε δεν έχουν και πολύ άδικο, διότι έχει την απαραίτητη δροσιά, χωρίς το κρύο να μας δημιουργεί πρόβλημα, η μέρα είναι σχετικά μεγάλη για να μπορούμε να κάνουμε άνετα τις δουλειές μας και όσον αφορά τον χώρο της μόδας, είναι η περίοδος που μπορούμε να βάλουμε τα πάντα. Από κοντομάνικα μπλουζάκια για μερικές ώρες το μεσημέρι μέχρι και τα πλεκτά μας νωρίς το πρωί αλλά και στις βραδινές μας βόλτες.

Πλεκτά! Μία λέξη, χίλια συναισθήματα. Μαλακά, cozy υφάσματα, άπειρα σχέδια και χρώματα και ικανά να ταιριάξουν με τα πάντα. Όλη την ώρα νιώθουμε ότι κάποιος μας αγκαλιάζει και η άνεση που προσφέρουν δεν περιγράφεται. Τι άλλο θέλουμε;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κυριαρχούν κάποιες τάσεις. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε γι' αυτές και να τις εντάξετε δειλά-δειλά στην γκαρνταρόμπα σας συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω!

Gardigans

knitwear-1.jpg

Στην κορυφή της λίστας δε θα μπορούσαν να είναι άλλα από τα cardigans. Η πλεκτή ζακέτα που επιλέγουν οι Γαλλίδες να συνοδεύει όλα τους τα σύνολα, έχει πολύ έντονη παρουσία στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Οι oversized cropped γραμμές της και η τεράστια ποικιλία χρωμάτων τους συνθέτουν τα συστατικά της επιτυχίας τους. Είτε διαλέξετε να τα φορέσετε μ’ ένα τζιν παντελόνι είτε με πιο formal συνδυασμούς για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο, το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Neutrals

knitwear-2.jpg
Image source: @symphonyofsilk, @pepamack

Σίγουρα αυτή η επιλογή δεν αποτελεί καμία απολύτως έκπληξη. Είναι γεγονός άλλωστε ότι η minimal αισθητική έχει κερδίσει πολλούς υποστηρικτές τα τελευταία χρόνια. Εάν το σκεφτείτε καλύτερα είναι κομμάτια τα οποία «κρύβουν» μία ηρεμία αλλά και μία διαχρονικότητα, στοιχεία που ο κόσμος της μόδας «μάχεται» για να καθιερώσει. Η επιλογή σ’ αυτήν την κατηγορία είναι καθαρά δική σας. Λατρεύουμε τις γκρι εκδοχές τους, με έντονα oversized μανίκια.

Nautical

Οι παντοτινές αγάπες δε χάνονται ποτέ. Δεν υπάρχει καλύτερο κομμάτι στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα από ένα ριγέ πουλόβερ. Ο κλασικός κυανόλευκος συνδυασμός του μας θυμίζει για λίγο ακόμα τη θάλασσα και το γεμάτο αναμνήσεις καλοκαίρι που αφήσαμε πίσω μας μέχρι να έρθει το επόμενο. Ο αγαπημένος μας συνδυασμός είναι αυτός με λευκό παντελόνι κι ένα ζευγάρι ballet flat για το απόλυτο navy look. Δέστε κι ένα φουλάρι στα μαλλιά ή στην τσάντα σας για να χαρίσετε φως στην εικόνα σας. Άλλωστε η μόδα θέλει σύνολα που θα διαρκούν για μια ζωή!

Vest

knitwear-4.jpg
Image source: @aude_julie, @emilisindlev

Το κολεγιακό στιλ επρόκειτο να μας απασχολήσει ιδιαιτέρως τους επόμενους μήνες. Δεν υπάρχει λοιπόν ιδανικότερο κομμάτι για να το ξεκινήσετε από ένα πλεκτό γιλέκο. Θα τα συναντήσετε σε πλήθος χρωμάτων, τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε μοτίβα, κυρίως καρό αλλά και με ρόμβους. Εάν θέλετε να κάνετε ένα πλήρως ενημερωμένο κολεγιακό outfit, συνδυάστε το knit πουλόβερ σας μ’ ένα λευκό button up shirt και pleated skirt. Μην ξεχνάτε ότι το knitwear vest είναι αυτό που θα πρέπει να κυριαρχεί.

Over the shoulders

knitwear-5.jpg
Image source: @alexisforeman

Μπορεί να μην έχει να κάνει με χρώματα και σχέδια αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μία τάση στον κόσμο των knitwear. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας πουλόβερ και να το ρίξετε πάνω στους ώμους σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το τοποθετήσετε, όπως να το ακουμπήσετε απλά ή να το δέσετε στο πλάι. Όπως και να έχει πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Μάλιστα είναι και πολύ πρακτικό για τις ημέρες που η θερμοκρασία έχει τα σκαμπανεβάσματά της.