fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Τα hot weather makeup picks μιας beauty editor

Όπου και να βρίσκετε αυτό το καλοκαίρι, η ζέστη και η υγρασία μπορούν να προκαλέσουν χάος στο μακιγιάζ σας


Τα hot weather makeup picks μιας beauty editor

Προσωπικά, θεωρώ το καλοκαίρι ως την καλύτερη εποχή του χρόνου, τόσο για την χαλάρωση και τον καιρό όσο και για την ομορφιά - beach waves, ηλιοκαμένο δέρμα...Ωστόσο η ζέστη και η υγρασία μπορούν να προκαλέσουν ένα χάος στο μακιγιάζ μας. Τα καλά νέα είναι ότι η αγορά είναι γεμάτη προϊόντα τα οποία εύκολα μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σας για ένα λαμπερό μακιγιάζ που δεν "θα πάει πουθενά" ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. 

Ως beauty editor διαθέτω ένα fare share γνώσεων και απόψεων χάρη στα προϊόντα που έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω - και αυτά είναι τα αγαπημένα μου για το καλοκαιρινό μακιγιάζ μου!

Βάση

Οι περισσότερες από εμάς δεν θέλουμε να φορτώνουμε την επιδερμίδα μας με βαριά προϊόντα βάσης όταν κάνει ζέστη, αλλά λίγο από κάτι είναι πάντα ευπρόσδεκτο για να διατηρείται η επιδερμίδα φρέσκια. Προιόντα όπως τα skin tint, οι BB κρέμες και τα αντηλιακά με χρώμα ανήκουν στις top επιλογές μου όταν πρόκειται για τη βάση μου. Οι ενυδατικές τους ουσίες σε συνδυασμό με την κάλυψη που προσφέρουν τα θέτουν στην κορυφή της λίστας για μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Όσον αφορά την πούδρα, πρόκειται για ένα προϊόν αυξημένου κινδύνου, ωστόσο μια ελεύθερη translucent πούδρα είναι η καλύτερη επιλογή.  

Μάτια

Ένα γεμάτο βλέμμα μπορεί μερικές φορές να φαίνεται υπερβολικό όταν μαραζώνετε από τη ζέστη, γι' αυτό προτιμήστε μαλακά μολύβια και σκιές που θα προσθέσουν αντίκτυπο χωρίς καμία προσπάθεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να προτιμώ περισσότερο για το eye makeup μου από μια ελαφριά nude σκιά που να προσφέρει ένα ελαφρύ contour στα μάτια μου ή ένα eyeliner σε καφέ απόχρωση ώστε να δώσω μήκος στα μάτια μου παραμένοντας διακριτική. 

snapinstaapp-452850182-3777792215801479-3682062547563946923-n-1080.jpg

Ρουζ & Bronzer

Εάν υπάρχουν makeup products - stars του καλοκαιριού τότε αυτά είναι το ρουζ και το bronzer. Για το καλοκαίρι πάντοτε συστήνω να τα χρησιμοποιείτε σε κρεμώδη μορφή, καθώς λιώνουν πιο ομοιόμορφα στο δέρμα. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε περισσότερη ένταση -ειδικά αν πρόκειται για κάποια βραδινή έξοδο- δεν είναι ποτέ κακή ιδέα να σταθεροποιήσετε τις κρεμώδεις σας φόρμουλες με ρουζ σε πούδρα και bronzer σε πούδρα.

Χείλη

Σύμφωνα με τα trends αλλά και τις προσωπικές μου προτιμήσεις, το καλοκαίρι οι matte υφές είναι εκτός συζήτησης, ειδικά όταν αναφερόμαστε στα χείλη. Ένα λαμπερό gloss είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για τις βραδινές σας εξόδους, ειδικά τα glosses με έντονη λάμψη και χρώμα. Για τις πρωινές σας εμφανίσεις συστήνω σίγουρα ένα glossy lip butter και φυσικά τα αγαπημένα μου lip oils - τα οποία ενώ σας προσφέρουν μια πινελιά λάμψης, προστατεύουν ταυτόχρονα τα χείλη σας από την ξηρασία. 

Παρακάτω θα βρείτε τα αγαπημένα μου makeup products για τα καλοκαιρινά σας looks!

1

Anastasia Beverly Hills Beauty Balm - Ορός με χρώμα

Sephora.gr BUY HERE

2

MAYBELLINE Superstay Skin Tint Foundation Λάμψης

Hondoscenter.com BUY HERE

3

Nyx Professional Makeup Buttermelt Bronzer

Atticadps.gr BUY HERE

4

Guerlain The Eye Pencil Intense colour, long-lasting & waterproof

Sephora.gr BUY HERE

5

Armani Luminous Silk Cheek Tint Liquid Blush

Atticadps.gr BUY HERE

6

Dior Backstage Glow Face Palette

Atticadps.gr BUY HERE

7

Makeup By Mario Ethereal Eyes Eyeshadow Palette

Sephora.gr BUY HERE

8

Chanel Les Beiges Bronzing Cream

Hondoscenter.com BUY HERE

9

10

Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer

Sephora.gr BUY HERE

11

Tarte Blush tape™ - Ρουζ σε υγρή μορφή

Sephora.gr BUY HERE