fbpixel

Search icon
Search
Tα hairstyling trends που θα σας αναδείξουν μοναδικά την ημέρα του γάμου σας
PEOPLE & MOMENTS

Tα hairstyling trends που θα σας αναδείξουν μοναδικά την ημέρα του γάμου σας

Ο Γιάννης Χατζηχριστοδούλου ιδιοκτήτης του περίφημου Yianni Hair Spa μάς δίνει τις συμβουλές του


Αποκτώντας εμπειρίες ζωής και σπουδών στη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, ο Γιάννης Χατζηχριστοδούλου επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε το πρώτο κομμωτήριό του στη Θεσσαλονίκη, το Yianni Hair Spa, φέρνοντας έναν νέο ορισμό στην περιποίηση των μαλλιών. Έπειτα από 25 χρόνια στον χώρο, εξακολουθεί να πιστεύει πως όμορφα μαλλιά είναι τα υγιή μαλλιά.

Πόσο σημαντικό είναι το κεφάλαιο «χτένισμα» για κάθε νύφη και ποια προετοιμασία ακολουθείται μέχρι την ημέρα του γάμου; 

Ο γάμος είναι από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή κάθε γυναίκας, γι’ αυτό και ως νύφη πρέπει να λάμπει! Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο αποτελεί το χρώμα των μαλλιών και ο προγραμματισμός του πρέπει να γίνει εγκαίρως. Η προετοιμασία είναι καλό ν’ αρχίζει έξι μήνες πριν από την τελετή, για να υπάρχει χρόνος ώστε τα μαλλιά να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, το κούρεμα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το νυφικό χτένισμα, καθώς το ιδανικό σχήμα επιτρέπει περισσότερες επιλογές στο hair styling. Αν τα μαλλιά αργούν να μεγαλώσουν, ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει έξι μήνες πριν -ακόμη κι αν δεν έχει επιλεγεί το νυφικό-, συζητώντας με τον κομμωτή το concept του γάμου που ονειρεύεται η καθεμία.

giannis2.jpg

Όσον αφορά στις νύφες της άνοιξης, σε μια εποχή τόσο ιδιαίτερη, ποιες αποχρώσεις και συνδυασμοί θα κυριαρχήσουν;

Οι ανταύγειες και οι ανοιχτοί τόνοι είναι μονόδρομος. Όσον αφορά στις αποχρώσεις που θα επιλεγούν και τους συνδυασμούς που θα γίνουν, ωστόσο, αυτό εξαρτάται από την επιδερμίδα, την ημερομηνία του γάμου και το χρώμα των ματιών της νύφης.

Τι χτενίσματα θα προτείνατε εσείς και ποια είναι φέτος η γενικότερη φιλοσοφία στο styling; 

Για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2021, οι επικρατέστερες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα είναι δύο: από τη μια το Hollywood glam και από την άλλη, τα Braids, με waves και ρομαντικά αξεσουάρ. Η επιλογή γίνεται ανάλογα με το ύφος του νυφικού και την ψυχολογία κάθε γυναίκας. Οι περισσότερες νύφες στην Ελλάδα, βέβαια, αναζητούν ένα πιο εντυπωσιακό στιλ, άσχετα αν ο γάμος γίνει σε μικρό ή μεγάλο κύκλο.

giannis4.jpg

Αν και η μόδα τη φετινή χρονιά κάνει λόγο τόσο για μινιμαλισμό όσο και για μαξιμαλισμό, η δική σας αισθητική πού στρέφεται;

Προτιμώ περισσότερο τα πιο φυσικά και «ήσυχα» Braid styles χτενίσματα, που δεν τραβούν τόσο την προσοχή από το νυφικό φόρεμα.

giannis1.jpg
Γιάννης Χατζηχριστοδούλου
Γνωρίστε τα dos & don'ts για να δημιουργήσετε το απόλυτο hairstyling την ημέρα του γάμου σας!

DO

1. Δώστε βάση στην ποιότητα των μαλλιών και του δέρματός σας με σωστή ενυδάτωση.

2. Προγραμματίστε νωρίς το χτένισμά σας.

3. Χαμογελάτε συνέχεια κατά την προετοιμασία και την ημέρα του γάμου.

giannis3.jpg
Χτενάκι για τα μαλλιά, MaxMara

DON’T

1. Μη διστάζετε να επενδύσετε σε όμορφα μαλλιά. Ακόμη κι ένα μέτριο νυφικό αναδεικνύεται μ’ ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

2. Μη βιάζεστε να διαλέξετε φωτογράφο. Οι φωτογραφίες είναι αυτές που θ’ αναδείξουν τις όμορφες επιλογές σας και μένουν για πάντα.

3. Μην παραμελείτε την ξεκούρασή σας. Κοιμηθείτε αρκετά πριν από την ημέρα του γάμου. Θα φανεί στο πρόσωπο και στη διάθεσή σας.

Info

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, Instagram: @yiannihairspa, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021