fbpixel

Search icon
Search
Tα hacks που μπορείτε να υιοθετήσετε εάν δεν έχετε πολύ χρόνο να ετοιμαστείτε
EDITORS' CHOICE

Tα hacks που μπορείτε να υιοθετήσετε εάν δεν έχετε πολύ χρόνο να ετοιμαστείτε

5 σωτήρια tricks για να περιποιείστε σε χρόνο dt


Κάθε νέα εβδομάδα που ξεκινάει θέλετε να είστε και να φαίνεστε φρέσκες, για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όποια υποχρέωση βρεθεί μπροστά σας. Παρόλα αυτά, καταλήγετε να είστε πάντα full απασχολημένες, διαρκώς εν κινήσει, προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα μέσα σε ένα 24ωρο, οπότε είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε έστω και λίγο χρόνο, για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας. Πόσο μάλλον να δημιουργήσετε ένα λαμπερό μακιγιάζ, που όλοι θα θαυμάζουν επάνω σας.

Πριν βιαστείτε να βγείτε, λοιπόν, έξω από το σπίτι σας φορώντας υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, για να κρύψετε την κούρασή σας, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω πέντε σωτήρια go-to beauty hacks, που μπορείτε να υιοθετήσετε, εάν οι ρυθμοί στη ζωή σας είναι γρήγοροι και απαιτητικοί. Θα σας λύσουν πραγματικά τα χέρια και θα σας χαρίσουν το δυναμικό ξεκίνημα της εβδομάδας που αναζητούσατε απεγνωσμένα!

declutter-your-makeup-bag-hero.jpg

1) Χρησιμοποιήστε dry shampoo

Είναι το προϊόν που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, αφού μπορεί να σας σώσει από βέβαιες bad hair days, όπου τα μαλλιά σας είναι άτονα, δίχως ίχνος styling και χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Χρησιμοποιώντας dry shampoo μπορείτε να απομακρύνετε την περιττή λιπαρότητα και ταυτόχρονα να χαρίσετε όγκο στα μαλλιά σας. Ωστόσο, όσο θαυματουργή κι αν είναι αυτή η hair powder, φροντίστε να τη χρησιμοποιείτε μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα και όχι περισσότερο, καθώς θα απομακρύνει τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής σας σε βάθος χρόνου και έτσι θα αυξήσει το oily effect.

2) Εφαρμόστε κρέμα χεριών στα... μαλλιά σας

Ξηρά χέρια; Μπορούν να περιμένουν. Εάν έχετε μαλλιά που φριζάρουν και φουντώνουν, ένα γρήγορο beauty hack είναι να απλώσετε πάνω τους λίγη κρέμα χεριών, που θα σας χαρίσει ένα πιο sleek αποτέλεσμα. Plus, τα μαλλιά σας θα μυρίζουν πανέμορφα όλη μέρα, ακόμη κι αν δεν είστε φρεσκολουσμένες. Ωστόσο, αποφύγετε να κάνετε αυτό το trick συνέχεια, για να μη δημιουργήσετε έξτρα λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής σας.

3) Μην υποτιμάτε το κραγιόν

Είναι το όπλο κάθε γυναίκας, αυτό που κουβαλάτε πάντοτε μαζί σας και προσπαθείτε να χωρέσετε ακόμη και στο πιο μικρό σας clutch. Ωστόσο, δε χρησιμοποιείται μόνο στα χείλη, αλλά και στα μάγουλα, αντικαθιστώντας επάξια τα κρεμώδη ρουζ. Εάν, λοιπόν, έχετε φύγει από το σπίτι και νιώθετε πως είστε χλωμές, χωρίς καθόλου χρώμα στο πρόσωπό σας, εφαρμόστε λίγο από αυτό στα μάγουλά σας και ταμπονάρετέ το πολύ καλά. Έπειτα, μπορείτε να το απλώσετε και κανονικά στα χείλη σας. Ready to go!

4) Να έχετε μαζί σας μια mascara σε travel size συσκευασία

Για τα κορίτσια που είναι εν κινήσει, η mascara είναι άλλο ένα απαραίτητο «εργαλείο» ομορφιάς. Τονίζει το βλέμμα, κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και αναδεικνύει το φυσικό χρώμα τους χάρη στην ένταση που τους προσφέρει. Καλό θα ήταν λοιπόν να έχετε την αγαπημένη σας πάντα μαζί σας στην τσάντα σας, για τις μέρες εκείνες που θέλετε ένα θαυματουργό beauty boost. Χρησιμοποιήστε την για να βάψετε τις βλεφαρίδες σας, ενώ εάν έχετε ξεχάσει να σχηματίσετε τα φρύδια σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε κι εκεί, όπως ακριβώς θα εφαρμόζατε και το brow gel σας. Μαγικό!

makeupfinal2.jpg

5) Και εάν έχετε χρόνο για να κάνετε ένα μόνο πράγμα στο σπίτι σας...

...τότε αυτό ας είναι το eyeliner! Μια λεπτή γραμμή eyeliner που θα υπογραμμίζει όλο το άνω βλέφαρό σας είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να τονίσετε το βλέμμα σας, ακόμη κι αν δεν έχετε βάλει ούτε mascara. Ωστόσο, φροντίστε η γραμμή να είναι διακριτική και όχι υπερβολική, ώστε να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα.